Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 940
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Solar Wind,ами аз бях наслагала каквото ми хареса от новата колекция в кошницата,после написах кода и видях,че действа и ми ги намали и махнах това,което сметнах,че ми е в повече! Mr. Green И така останаха тези цени,които написах горе!Мисля,че може и намалени неща,щом са в Новата,но не съм сигурна! Rolling Eyes 

# 76
  • Варна
Не става с намалени. До снощи повечето детски неща бяха ненамалени и си действаще кода върху тях, тази сутрин са напльскали 25% намаление на почти всичко - и не става. Tired

# 77
 Tired Лошооо!Имах го и на акаунта на мъжа ми и мислех да го оползотворя,но явно ще поизчакам! Rolling Eyes

# 78
Tired Лошооо!Имах го и на акаунта на мъжа ми и мислех да го оползотворя,но явно ще поизчакам! Rolling Eyes

И аз така ще направя.Но неможе много да се чака,че е валиден само 3 седмици откакто е получен.

# 79
Предлагам Змейковице да сложи офертата на код 60488 на първа страница за да не се коментира вече втора тема за да не се пита на какво действа и какво включва офертата .
Това е офертата http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=4e8dbf2b0ead8c141e

Момичета не ме разбираите погрешно , но ако всяка се върне и прочете темата от началото ще види че в тези 6 страници сигурно се събира 1 стр. с информация по темата друго всичко е излишно.
Аз пазарувам от сайта вече 5 месеца и пътите в които съм писала и в двете теми сигурно наброяват 10 пъти и вярвайте ми не съм била по наясно с нещата от вас , но просто следях темите и намирах отговор на въпросите и без да го задам .

# 80
Е,добре де,то за какво изобщо да пускаме нови теми?!!Най-добре да има 1 тема за кодове и само някой да добавя новите оферти и готово!Така няма да пишем нищо и няма да коментираме и така... Rolling Eyes Хайде аз спирам вече!Нищо,че в тази тема за кодовете имам 5 поста най-много! Rolling Eyes

# 81

23442  при мен дава само подарък, а 60488, който ми е пратен лично, си прави всичко описано по-горе.
какъв е подаръка за код 2344?

# 82

23442  при мен дава само подарък, а 60488, който ми е пратен лично, си прави всичко описано по-горе.
какъв е подаръка за код 2344?
куфара за път

# 83
  • Пловдив
Е,добре де,то за какво изобщо да пускаме нови теми?!!Най-добре да има 1 тема за кодове и само някой да добавя новите оферти и готово!Така няма да пишем нищо и няма да коментираме и така... Rolling Eyes Хайде аз спирам вече!Нищо,че в тази тема за кодовете имам 5 поста най-много! Rolling Eyes
Ами вече 30страници се коментира един и същи код,затова...............
като се е почнало от старата тема от 20стр.......ама никой не чете ,само питате и чакате наготово

# 84
Ама темата е точно за това да се пускат оферти не да се коментира две страници за проблем с карта които първо не е за тези тема и второ има решение на проблема в сайта на Алекс .
Спирам за да не пълня темата с излишни постове .

# 85
Аз вече изобщо не влизам в тази тема. Най вече заради коментари от сорта: Ура, и аз получих кода; Уф, пък на мен не ми се хваща; Пък аз го получих на 3 акаунта, обаче ми се хвана на четвъртия; Кажете с какво да си намаля маратонките от 25 евро,които вече са намалени с 90%. Или пък 5 страници с линкове към една оферта. Досадно е, това не е взаимопомощ, а мрънкане.  Tired

# 86
# 87
  • София
момичета,  искам да  пусна поръчка,която е на стойност 175 Е
и се мъча  с кодовете  тука  от  2 часа,но никой  не  намаля,даже  и БД  не  дава
имам  от  всички цени в  кошницата  и от  червени  и от  зелени ама  нищо-помогнете  моля  ви  bouquet

# 88
и се мъча  с кодовете  тука  от  2 часа,но никой  не  намаля,даже  и БД  не  дава
имам  от  всички цени в  кошницата  и от  червени  и от  зелени ама  нищо-помогнете  моля  ви  bouquet
Най-добре си избери подарък  Peace Че с тоя бъркоч в кошницата ти трудно ще се хване намаление или БД

# 89

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1

Пробвай с тези кърпи (4,50 евро са) + 30813 код = БД

Общи условия

Активация на акаунт