Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 959
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не става с намалени. До снощи повечето детски неща бяха ненамалени и си действаще кода върху тях, тази сутрин са напльскали 25% намаление на почти всичко - и не става. Tired
Ако се добави артикула по референтен номер от каталога, в кошницата излиза без намалението и кодовете действат.

# 91
Хайде тоя път наистина за последно пиша! Laughing
ivanka1979 ,не знам дали за мене го пишеш това,но аз нищо не съм питала и не съм го правила! Rolling Eyes Чета поне последните 5-6 страници и тогава питам,ако е нужно! Peace
BARBORANA ,истина е,че се коментират неща,които не са за тук,но аз говорех за кодовете! Peace
shrek ,и аз рядко влизам или ако го направя,отварям първа страница и заповам да пробвам наред! Peace
 Сега проблема стана за тоя код,който го пратиха по различно време на някои и те попитаха за него!Който има желание и инфо,да отговаря,който няма-си мълчи! Wink
Иначе аз наистина се замислям дали няма да е по-добре който има оферта да я праща на Мама В или на Змейковица (не е задължително,де,просто така го написах  Grinning ) и ако го няма,те да го пускат като пост! Rolling Eyes Така няма да има една и съща оферта 15 пъти за 2 страници! Mr. Green Но пък после пак започват коментари и т.н. Rolling Eyes  Не знам....

# 92
  • Варна
Мерси, lavaZZa!  bouquet

Току-що получих 23477 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=0dd5df47352ac0073a

Според мен, на въпроси, некасаещи темата с кодовете, най-добре да не се отговаря. Аз откровено ги подминавам - и, ако всички правят така, много скоро питощите и нечетящите ще се научат къде да зададат въпроса си.

Коментарите по кодовете и линкове с това, какво е поръчал някой, за да задейства даден код, са много полезни. Peace

# 93
момичета,  искам да  пусна поръчка,която е на стойност 175 Е
и се мъча  с кодовете  тука  от  2 часа,но никой  не  намаля,даже  и БД  не  дава
имам  от  всички цени в  кошницата  и от  червени  и от  зелени ама  нищо-помогнете  моля  ви  bouquet
Най-добре си избери подарък  Peace Че с тоя бъркоч в кошницата ти трудно ще се хване намаление или БД
Аз имам подобен "бъркоч" и БД се получи с 30813

# 94
моя въпрос не е много по темата...
понеже пазарувам от скоро
искам да ви питам доволни ли сте от черния тренч и за какво време става да се носи...
мерси предварително   bouquet

# 95
  • София
момичета,  искам да  пусна поръчка,която е на стойност 175 Е
и се мъча  с кодовете  тука  от  2 часа,но никой  не  намаля,даже  и БД  не  дава
имам  от  всички цени в  кошницата  и от  червени  и от  зелени ама  нищо-помогнете  моля  ви  bouquet

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5503590& … ue&ksource=-1

Пробвай с тези кърпи (4,50 евро са) + 30813 код = БД
да, това поне спестих   bouquet благодаря ти

# 96
и аз си поръчах разни неща с тоя код за пътните чанти ии някак си не ми се  вярва, че ще дойдат. имам познати които ги имат, но незнам защо не вярвам в късмета. снощи дойде първата ми поръчка, новичка съм за това, но да ви кажа доволна съм. бях пуснала някакви ефтинки неща като за първи път но не са лоши  Simple Smile

# 97
  • София
30813 се хваща и дава БД и с една калъфка за 2.50 http://www.laredoute.fr/vente-taies-massai-redoute-creation.aspx … tegoryid=51020839  Така излиза още по-евтино от кърпите за 4.50.

# 98
23477 за новата колекция - намалява 20Е от 60Е или 40Е от 120Е
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=63b6f76ff66c152f62

# 99
  • Sofia
Някой успя ли да поръча с кода златната парка?
И при какви условия, на мен не ми се хваща , а много ми харесва якето.

Ако някой има излишни приборите с покривки в тюркоазено/зелено/кафяво моля да ми пише!
Докато се наканя и кода вече не работи.

# 100
Някой успя ли да поръча с кода златната парка?
И при какви условия, на мен не ми се хваща , а много ми харесва якето.

Ако някой има излишни приборите с покривки в тюркоазено/зелено/кафяво моля да ми пише!
Докато се наканя и кода вече не работи.

Може ли кода и снимка

# 101
  • Пловдив
вместо запис и аз получих току що  23477. доколкото разбрах е за новата колекция.

# 102
Да ви следя  Peace

# 103
  • София
превеждайки си какво изключва офертата с код 60488 - already demarcated, news, web exclusives and red prices, and outside the sector, small and large appliances, image, sound, multimedia and toy - искам да запитам тенджерите и тиганите изключени ли са от офертата?
всичко съм прочела от тази и предишната тема  Mr. Green - за тенджери и тигани нищо не пише  Naughty

# 104
искам да попитам някой чувал ли е за сайта www.sarenza.com , видях там някои неща от www.laredoute.fr  и на малко по ниски цени. Той е само за обувки, но май няма доставка до България, ако  накой е чувал моля да ми пише лично или тук не е проблем. Трябва ми помощ.

Благодаря предварително! 

Общи условия

Активация на акаунт