Ла Редут КОДОВЕ - 22

• 50 975
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
  • морето, сините вълни...

благодаря, в тази тема определено не сте ги обсъждали, но не ми се виждат много читави.
или греша?

# 166
  • In The Middle Of Nowhere
Po3u, твърде възможно е...

# 167
  • софия
......Т.е. дава ми че е приет, но нито БД, нито намаление, нито нищо. Изпробвах ВСИЧКИ кодове от първа страница, няколко от сайтовете....... нищо. Там, където приеме кода, не дава никакъв резултат - тук таме някоя чанта подарък, но където пише, че има намаление - няма нищичко.
Ужасно съм се ядосала. Възможно ли е да е защото (май) нямам нито една дрешка от п/л 09???
.....
Не се ядосвай. И аз 2 дни пробвах всички кодове и нищо. Направих си чак нов акаунт да ползвам кода за нов клиент, ама... нъцки. Ако го ползвах ми излизаше по-скъпо, отколкото без него. Накрая пуснах код с подарък да не е без хич.

# 168
  • Пловдив
......Т.е. дава ми че е приет, но нито БД, нито намаление, нито нищо. Изпробвах ВСИЧКИ кодове от първа страница, няколко от сайтовете....... нищо. Там, където приеме кода, не дава никакъв резултат - тук таме някоя чанта подарък, но където пише, че има намаление - няма нищичко.
Ужасно съм се ядосала. Възможно ли е да е защото (май) нямам нито една дрешка от п/л 09???
.....
Не се ядосвай. И аз 2 дни пробвах всички кодове и нищо. Направих си чак нов акаунт да ползвам кода за нов клиент, ама... нъцки. Ако го ползвах ми излизаше по-скъпо, отколкото без него. Накрая пуснах код с подарък да не е без хич.
единствено мога да ви кажа четири неща:
1. ако бяхте чели тази и предната теми поне щяхте да разберете с кои неща се хваща БД и нямаше да се налага да пробвате всички кодове и естествено да не ви се хванат,защо всеки си има условие.
2. тук много се споделя кои подараци се хващат и също щяхте да си ограчите пробите  Laughing
3. ако бяхте прочели в първия пост на темата щяхте да разберете че кодовете за намаления в евро важат за ненамалени артикули,едва ли сте имали такива в кошниците си,сега почти не останаха подобни,от старата колекция,а тези които намаляват проценти,намаляват от реалната цена и в повечето случаи те са до 50 %,при условие че сега има намаления до 75 %,няма как да не ви се ускъпи.
4. просто не мога да си обясня,след като в момента текат намаления до 75 % ,че и повече тук там,какво бихте искали освен някой подарък,ами естествено е да не пускат други кодове,няма да ни ги подарят я тези неща.........

В резюме.....все пак мисля че извода е един.....четете двете теми редовно и ще сте в течение на нещата  Peace

# 169
От ДСК има ли значение дали ще е Visa Galaxy, Visa Space, Visa Gold или Virtual Visa? Eстествено няма да е Visa Electron.  Rolling Eyes
Точно Visa Electron трябва да е,поне аз така знам.

# 170

благодаря, в тази тема определено не сте ги обсъждали, но не ми се виждат много читави.
или греша?
да и аз ги пуснах но не ми харесват,извинявам се но някой може ли да ми каже за какво са тези връзки отстрани.попрегледах темичката но не видях да е обсъждано или ако съм пропуснала моля за извинение.

# 171
  • Бургас
Обсъждано е  Whistling Връзките са, за да можеш да завържеш двете части на завивката една за друга и да я ползваш като една по-дебела завивка, когато е студено  Peace

# 172
благодаря,и на мен това само ми дойде на ума,но пак да питам нямой може да е пробвал нещо друго   lalalala

# 173
Някой може ли да ми помогне
харесах си код
23574 куфара с колелца към него има други чанти за 6,90 евро и друг №
къде да сложа другия код да поръчам чантите към него?

# 174
  • In The Middle Of Nowhere
Някой може ли да ми помогне
харесах си код
23574 куфара с колелца към него има други чанти за 6,90 евро и друг №
къде да сложа другия код да поръчам чантите към него?

14. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute  - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /горе в дясно до бутона с броя на артикулите в кошницата ви/  - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората по принцип се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajuter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

# 175
  • София
В резюме.....все пак мисля че извода е един.....четете двете теми редовно и ще сте в течение на нещата  Peace

Благодаря за отговора! Аз не пиша, защото искам задължително да се намалят, просто пробвах и ми стана чудно, че нищо не става и помислих, че има проблем... наистина, права си. Но за това с темите.... в темите има изключително много спам и повторение на нещата (за което се извинявам, защото този ми пост също може да се счете за такъв) и съм сигурна че има и други като мен, които нямат време като се приберат от работа да прочетат 20-30 страници, защото точно толкова се натрупват за един ден Sad Аз си взимам бележка и обещавам да чета по-внимателно първите страници Simple Smile
Поздрави!

# 176
  • Казанлък of all places

или греша?
.....
На мен точно тези завивки не ми пратиха с обяснението, че не мога да използвам код, който не ми е пратен лично

# 177
Ще Черпя!!!!

# 178
Здравейте момичета!
Получих този код при първата ми поръчка:
63142 и това описание -Jusque -25% de réductions pour craquer sur les nouvelles collections - -25% sur votre article TEXTILE préféré choisi dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME et LINGE DE MAISON La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et prix mini) ou dans les collections TAILLISSIME (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) et ANNE WEYBURN Printemps-Eté 2009* -20% sur le reste de votre commande passée dans les nouvelles collections FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE, MEUBLE et DECO, PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER, IMAGE et SON, ET DANS TOUTES LES PAGES VERTES La Redoute Printemps-Eté 2009 (hors pages rouges, prix rouges et prix mini) et sur toute la collection AM.PM. Printemps-Eté 2009 (hors prix rouges)*. * Offre valable une seule fois, jusqu'au 03 février 2009 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux exclusivités, produits déjà démarqués et nouveautés
В публикуваните кодове не го открих.С преводача що годе го разбрах. Моля за извинение ако някой вече го е коментирал и не съм го видяла.

# 179
  • Ботевград

или греша?
.....
На мен точно тези завивки не ми пратиха с обяснението, че не мога да използвам код, който не ми е пратен лично

А в самата поръчка прие ли ти кода  Confused
Това е много гадно така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт