И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 723
  • 506
  •   1
Отговори
# 300
Бандааа, привет  Hug
Отдавна не съм писала. Нямах повод...много работа...Ама пък се оправдавам чудесно  Embarassed Rolling EyesCrazy
Още си гоня линийката  running, но вече съм с едно кило по-близо  yesyes. Съвем мъничко остана да си я стигна.
И не щеш ли ...нощес...се наядох като за световно. Торти, баклави, шоколади, баници, купища ягоди със сметана...станах дебела и огромна....и се събудих smile3532. Егати кошмара. Пу-пу...

На Вещичката -  newsm51 честити две години с режима и с нас.
Много целувки и поздрави на всички стари муцунки  smile3534и добре дошли на всички новички   bouquet

Лек и усмихнат ден ви желая  Hug

# 301
# 302
добро утро и от мен!! Hug
Деси Вал-честита месечинка!! Tada
Мименсита-кафето ми дойде идеално!! smile3521
Ривелка!! Hug Hug
За протокола да спомена,че вчера опитах 1 парченце постна свинска пържола-не изпитах никакво удоволствие-беше ми безвкусно!Ужас!! smile3502

# 303
  • София
Здравейте, честити ви месечинки момичета   bouquet !Аз имам минус, но кантара ми е механичен и не мога даразбера колко точно.
Мименсита, мерси за кафенцето ободрява ме всяка сутрин.  Simple Smile
Хубав ден!

# 304
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ден!
Минавам само да почерпя, защото днес имаме годишнина от сватбата. После заминавма в кухнята - тази година решихме да си я отпразнуваме у дома, така че смятам да спретна няколко изненади на слънцето ми. Ето, заповядайте почерпката, даже съм се постарала да е режимна:

Лек ден на всички!  Hug

# 305
    Здрасти,бандаааа!Малеееййй,не мога да сваря да ви изчета,кооо праиииттее,бреее???
    ВЕЩИ,честити ти 2 год.с чичко Дюкан!Мнооогго воля,мотивация и търпение се изисква... #Crazy #Crazy
   КОТЕ,браво за свалените килца,мила,видя ли,че ритникът по дюканското ти дупе - помогна!!!
   АБИИИИ,честито и на теб - минус 1,800!Бравоооо smile3501
   АЙНУР Weary,излизай по-често сред хора и се оправяй вече...липсваш...
   ДЕСИ ВАЛ,честита ти месечинка с нас и режима!
    Радвам се от сърце да "видя"СЪН,ФЕНСИ,СМАЙЛС,пишете по-често ако можете!!!

РИЕН,честито ти нов аватар!
  САГИИИ,ти се пояни най-накрая!!! newsm03
  БОБИ 73,адмирации за постигнатата визия.Невероятно изглеждаш! newsm10
   Феелгоод,радвам се,че кантарът се е задвижил.От сърце ти желая още мнооогго по-надолу! newsm17 newsm44
   На всички дюканки-сладуранки/те си знаят-няма днес да ги изписвам/ newsm51 newsm51 newsm51

# 306
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug След вчерашното доволно похапване на Ябълки и Портокали, днес пак съм точно 88 килограма bowuu Май плодовете ми понасят Praynig

До "izaura9" -   bouquet

# 307
# 308
  • Варна
Здравейте и от мен!  Hug
Отпуската свърши.  Mr. Green Заредена с нови сили от днес пак съм на работа, което значи, че ще съм в темата ежедневно.  smile3508  Обещавам и да пиша повече.  Peace  
Добре дошли на всички новички!  Hug
Вещи, четита 2 годишнина на патерици с Дюкан! Благодаря ти за всичко, което правиш за нас и за търпението, което имаш!   bouquet
Горда, честита 1 година и 1 месец с Дюкан!   bouquet И на всички други с месечинки - честито! И аз имам скоро, но май като гледам няма да има с какво да се похваля. Имам нужда от силен ритник.  Rolling Eyes ... или от Фолиииии...  babydust7
Тони, весело по Плевенско. Тамошния въздух ти влияеше много добре, доколкото си спомням, така че очаквам да се хвалиш с минуси като се върнеш!   Flutter Ти скоро не си ни радвала с колажче... чакам и снимки на -50кг.  Hug
Stelxen , честита годишнина! Много разбирателство и любов!  Heart Eyes  newsm51
Туни,   newsm10 .
Щях и още да пиша, но забравих какво...  Crazy Ще се включа пак.
Сега да нагушкам: Айнурчето(как си, миличка?  Heart Eyes ), Смайлис   Hug , Саги, Кристина(с пожелание да си намериш по-хубава работа скоро, където да те ценят  Heart Eyes ), Фийлгууд   Heart Eyes , Титанка Hug , Гулбенур, Цоци, Филюдка, музичка, Веси  Heart Eyes , Шуши, Дес(няма да се даваш, следя те, да знаеш  smile3521  Hug), Блумче   Heart Eyes , коте(честито минусче   bouquet) , Светлат , Росчо, Ривелка и всичкииии  Hug Hug Hug
АДРЕНАЛИНКА ми се губи нещо...  Rolling Eyes Дали оздравя?  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 10:23 от mar4ela5

# 309
Здравейте и от мен wavey Днес Кантарев показа 58.8 #Crazy тралала, тралала newsm68 newsm44
mimensita мерси за кафенцето, как да разваля това слънце като го разбъркам, чак ми е жал... Hug
деси_вал честита месечинка
Elanor благодаря и от мен, далече съм още от четвърта, но това определено звучи успокоително   bouquet
Жижи само това ли си яла вчера, аз бих умряла от глад... хапвай си повечко... Hug
Stelxen четита годишнина, още дъъълги години да се радвате на щастлив семеен живот!
Шуши хайде пак, защо не, даже имам предложение да пробваме едно ново заведение (и аз вкарах рима hahaha)

Чао засега, бързам да отида да сменя линийката и да свърша нещо, дето вчера обещах  Wink

Хубав ден на всички, тук едно слънце пекнало, дано навсякъде да е така  Hug

# 310
  • София
Здравейте!
Нова съм,но Честито на празнуващите и все така да сте добре до постигане на желаното!!!!  bouquet  bouquet
   Втори ден съм на ударния период и нещо ми се повдига при самата мисъл,че ще ям пиле и яйца. Дори не ми се яде.....  Това нормално ли е? newsm78

# 311
Здравейте и от мен!
desi_val честита месечинка! Явно с теб сме започнали по едно и също време!
Аз все още съм на същите килограми и кантара не мърда, но се надявам тия дни да има размърдване!

Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички!

# 312
До "lipstick" -
Цитат на: lipstick
да свърша нещо, дето вчера обещах  Wink
Party

# 313
Добро утро!Добър ден е май Laughing!

Дориии,колко хубав призив...!Аз познавам жени в 4та фаза, които си живеят живота - и трите са ми комшийки на различна възраст...аз съм четвъртата!Това е на нашият етаж от блока - по другите етажи не съм ги виждала скоро!
Моя приятелка пък има колежки, които си държат постигнатото по нейни думи без проблеми и са и стимул - едната май беше в 4та фаза от година и отгоре!
Момичета и момчета, които отслабвате, не се притеснявайте! Има основни правила в живота, които важат за всичко, което е успешно като начинание - дисциплина, реален поглед върху нещата, поемане на вината, вземане на адекватни мерки за отстраняването на проблемите и най-важното - никой успеше бизнес, имидж,успех не лежи на стара слава - трябва да се поддържа!
Разбрахте ме, нали Wink!А, и болната ми тема - никой не те бодбутва и не носи отговорността за това, с което си се заел - на вълка врата...знаете Laughing!

Бях станала с лице към възглавницата (както казва Слабето)), а сега ми стана толкова гот...

Забравих нещо също важно(нали съм стара амнезирала леличка...)Доста хора тук казват, че четвърта фаза не работела, което не зная какво точно трябва да значи - режима не работи, очакваш да ядеш от всичко по много след като отслабнеш...Има ли режим или диета, след които можеш да се храниш пак така, както когато си бил дебел или винаги ще внимаваш какво слагаш в устата си?
Аз лично съм благодарна, че намерих начин да стана по-слаба без да се измъчвам и борбата тепърва започна - с лакомията, с мотивацията, с малките увеличения...и съм с нагласата, че така ще живея...обичам себе си повече от тортите, от менюто в Макдоналдс и подобни благини и искам да успея!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 10:34 от Боби1973

# 314
  • София
Добро ви утро!  Hug

Еlan, ще тръгнат нещата, имай търпение!

Тунинг, мислех да ги оставя щипките у дома в събота, но ще ги взема за всеки случай!  Wink

Горда, тези дни се чудех къде изчезна ..... Радвам се, че се появи!  Hug

Весито5Hug

Stelxen , честита ви годишнина! Много любов и разбирателство ви пожелавам!  Hug

Зеленото човеченце х 2Heart Eyes

Тонищееее 27Crossing Arms , но въпреки всичко  Hug

и на всички останали  Heart Eyes  Hug  Hug приятен и усмихнат ден!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт