И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 719
  • 506
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На Вещи и Росчо   bouquet

vichi95, малката Буболечка е вече в деветия месец и съм по-спокойна, че и да тръгне да се ражда, има отлични шансове. Отчита се всеки ден (и нощем понякога) с ритничета.

Abrakadabra, Бачи ме изпреварила и стихчето ти е вече увековечено в Дюканската поезия (както и другите напоследък)  Whistling

Sun, Fancy NHeart Eyes

tanyamanya, дай го цялото стихче, бре  Hug

До всички новодошли: добре дошли, а книгата прочетохте ли? И едно око тук хвърлете: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

# 286
  • при моите деца .....
Привет!
Не съм писала скоро, но няма нищо ново - освен, че вече съм под 62 кг (не знам точно колко, че снощи се премерих при свекърва ми и бях 61,9, но вечерта) - за протокола влезнах в трета 63 кг.
Вещи, браво, невероятна воля, но предполагам, че вече не го приемаш като режим, а като начин на живот. Аз съм от 3 месеца и 3 дни (пропуснах си месечинката Embarassed) и вече трудно ми се преяждат нережимни неща.
За себе си - преоткривам неопитвани от мен риби - вчера ципура - невероятна, за гарнитура сьомга - класика.
На всички с месечинки и минуси - честито!
На момичетата, загубили работа - удовлетворяваща, по-високо платено Ви пожелавам.
Та много исках да похваля адашката Боби - невероятно тяло - почувствах се пълничка при изваяната ти фигура, а ме определят вече като слаба (172 - 62 кг. newsm78)
Днес е протеинов четвъртък!
Бъдете режимни и търпеливи!
Хубав ден!

# 287
  • София, "Младост 3"
Честито със закъснение на ВЕщи - такава воля и упористост са чак за завиждане!
Желая много щастие и късмет!

НА всички тук успехи, успехи и пак успехи
а след тях - упоритост да ги задържим!

# 288
Здравейте сладури и добро утро!
Първо честито със закъснение на Вещи!
И сега да споделя: след малкото покачване миналата седмица и след дългия застой, тази сутрин съм 76,6 Simple Smile , т.е. -0,600
Успешен ден! Hug Hug Hug Hug

# 289
Да

Няма да е зле да се появи някое момиче в четвърта фаза, което да каже

всичко е ОК, задържам килограмите без проблем, няма страшно

обаче въпросните момичета не пишат тук.

Тук се връщат(ме) все такива разни с поправителни и ликвидации, мам*а му. Другите хич не ги е еня за темата, май....

Е, несправедлива съм към Дания и Фоли... те успяват поне по веднъж в месеца да се обадят. Ей, пишете повече!!!
Страхувам се, че ще се образува тенденция хората да четат разни разочароващи "отчети" и ще решат, че Дюкан е просто една от всичките диети с неизбежно йо-йо. А това не трябва да е така, по дяволите.
Ами аз в предната тема се обадих, ама при толкова много постове едва ли някой ме е забелязал.
Та аз съм в 4 фаза вече доста време и споделих, че НЯМА СТРАШНО, ако човек се следи и внимава. Верно е, че не съм свалила много, но тези които съм свалила са от най-трудните, защото са последни. Започнах на 67 кг, влезнах в трета на 59 кг, а в четвърта на 58 кг. Висока съм 169 см. По празниците качих 1 кило, разкавах го след 1 протеинов и така.
Писах и, че не трябва да се оставя кантара да прашасва. Теглете се всеки ден или през ден, така се следите и е по лесно да реагирате при +.  Peace
При всеки е различно, някои казват, че варират преди МЦ или след гала до 3 кг, аз нямам такива големи колебания, явно си е до организъм  Simple Smile
Истината е, че наистина се промениха хранителните ми навицци. На пръсти се броят пътите в които съм яла пържени картофи ли др. подобни. Пица ям, спагети също, но ориз и картофи много по-малко от преди. Сладко си позволявам, но пак в доста по-малки количества. Хляб само пълнозърнест. Олиото почти съм го изключила от менюто си. Маргарин - НЕ. Не се храня по схема, не следя калории, не си мисля меню предварително... ми това е, много дълго стана, ако някой има въпроси пак ще пиша.   bouquet

# 290
Добро утрооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Трудно издържам без плодове....Ей т'ва ми е проблема в момента  Whistling Whistling Whistling Whistling

П.П. Информацийка за тези,които се чудят какво да готвят.....
Днес съм на пиле със спанак.За вечеря - бъркани яйца с гъби,поляти със сосче от дюканската "сметана".....

# 291
  • бургас/софия
йее, след първия ден ПЗ пак съм - (-300г)
Simple Smile направо е невероятно!!

# 292
  • Пловдив
Добро утро!За мен  обаче утрото не е особено добро,защото днес ми е 5-и ден на ПЗ и не съм свалила и грам.Чудя се това нормално ли е,все пак съм още в началото за да правя такова задържане?Всеки момент си чакам и МЦ-то,но и затова не знам дали е основателна причина.Дали пък не ям много?Вчера съм изяла 1,5 кис.мляко,3 суп.л.трици,6 варени яйца и 1 голям домат.Моля ви,посъветвайте ме!

# 293
Уважаеми дами и господа,

много се изписа за несъществуващата четвърта доживотна. И все в негативна насока.  Naughty

Първо, оригиналното заглавие на книгата е "Не знам как да отслабна".

Второ, след като сте я прочели, изровили сте половината интернет пространство и месеци наред сте учили как да се храните правилно, след като сте видяли, че схемата работи, че се чувствате по-добре, по-красиви, по-здрави - защо се връщате към старите навици?!? Очевидно те не са ви донесли нищо добро. Ще ме прощавате, но Дюкан никого не заблуждава. Той показва кое е вредно и кое помага. Балансът след същинското отслабване зависи от вас.

Дори и Еланор са ме изпреварили. Прочетете ги пак.  Peace

Извинявам се на всички, които очакват да им отговоря персонално, ще го направя по-късно.  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 15:12 от Abrakadabra

# 294

Добро утро

Прочетох непрочетеното и реших да ви пусна да прочетете ето това
Размисъл за нормалното хранене в четвърта фаза (лично мнение)
http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/10/31/%D1%80%D0%B0%D0% … 2%D0%B2/#comments

Така събрано накуп е много полезна информация-има различни мнения, което потвърждава за енти път теорията, че всеки организъм е различен и се влияе различно от режима
Приятен ден  Heart Eyes

# 295
Жижи - аз свалях само в П дните, в ПЗ - задържах, в това няма нищо ненормално. Но менюто ти е ужасно! Първо - почти гладуваш, второ - 6 яйца за един ден не е най-здравословния вариант, трето - няма месо...  #Crazy

# 296
  • Варна
Благодаря за включването, Elanor, и се извинявам, че съм пропуснала писаното от теб преди!  Rolling Eyes Включвай се в темата и по-нататък, за баланс.  Peace Радва ме това, което пишеш!

Благодаря и на Аби и СвтлаТ, сега ще чета линка, защото сигурно има неща, които не съм видяла или запомнила. ДОбре, че има трудолюбиви душици, които синтезират и прецеждат полезното от всички дрънканици  Embarassed тук

Зеленко, Бачи, Кри  Hug Hug Hug

# 297
Вещи, честити ти 2год. - жива и здрава, красива и щастлива и все така грижовна и търпелива към мнoгoбройното дюканско войнство!   newsm51

Честити месечинки и на деси_вал  и на Шуши и Стелхен (на патерица)!   bouquet

Браво на поетесите от последните два дена - Вивка, Неда, Аби и Таняманя! Момичета, "публикувайте" по-често за радост на останалите!   bouquet

Да

Няма да е зле да се появи някое момиче в четвърта фаза, което да каже

всичко е ОК, задържам килограмите без проблем, няма страшно

обаче въпросните момичета не пишат тук.

Тук се връщат(ме) все такива разни с поправителни и ликвидации, мам*а му. Другите хич не ги е еня за темата, май....

Е, несправедлива съм към Дания и Фоли... те успяват поне по веднъж в месеца да се обадят. Ей, пишете повече!!!
Страхувам се, че ще се образува тенденция хората да четат разни разочароващи "отчети" и ще решат, че Дюкан е просто една от всичките диети с неизбежно йо-йо. А това не трябва да е така, по дяволите.

И сега по същество, в отговор на апела на Дори -
В четвърта съм от около 3 месеца и си задържам килограмите без проблем,  НO... ,   това не значи, че се храня безразборно с каквото ми падне до призляване, вече знам кой храни са добре за нас и кой - не.  Peace И в момента се чувствам "виновна", като ям сладкиш например. Навиците ни на хранене се променят или иначе казано - трябва да се променят, защото едни и същи причини водят до едни и същи последствия. Меря се всеки божи ден и си водя записки на теглото, без контрол не става... А и пиша в темата, въпреки че съм 4-фазничка - първо, защо ми е много приятно във вашата компания  Hug (изключвам някои инциденти и ежедневните въпроси за сиренето и т.н  Wink); второ - защото научавам и много полезни неща не само за диетата  Peace и трето, но може би най-важно - писането тук ме държи нащрек с килограмите - да не забравям дори за момент, че това е режим за цял живот, а не поредната приключила диета. Как да си позволя да качвам кила като гледам как останалите се борят и свалят...  Naughty

Сърдечни прегръдки на всички желаещи!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 298
Здравейте, момичета мисля да се включа активно в диетата и при вас, имам нужда да сваля 10 кг, така че от днес започвам 1 фаза Simple Smile , да видим какво ще стане

# 299
добро утро, как се Дюкян ки? Аз вече тръгнах да свалям пак, но странното е че повече наблягам на десертите от колкото на основните и въпреки всичко свалям. Докато преди десерт си правих веднъж седмично и промяна в теглото нямаше, тука от една седмица си правя всеки ден и точно тогава започнах да свалям пак  Rolling Eyes Според вас това възможно ли е или си въобразявам  Whistling Точно  десертите да ми влияят положително  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт