На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 435
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Брей каква навалица има тукаааа Simple Smile

Така......тази вечер наш дзвер заспа по-рано и аз сега щракам с пръстииии Simple Smile
Относно темата за яслите мисля изцяло да се възползвам от отпуска за отглеждане на дете до 2 години. Пък и нямам работа на която да бързам да се връщам, дори сега съм много по-полезна на мъжа ми със семейния бизнес.Доста време чакахме появата на Марти и  искам да се насладя на всеки един момент с него. Може след две годинки и батко да го направим, знае ли човек Simple Smile  така и така ако си стоя вкъщи ще си го гледкам и него и после направо на градина.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 00:20 от toffifee

# 166
Бамби, ние се разхождаме от 13-я ден. Лекаря не каза ли дали можете да излизате? Все пак детето е добре да се калява.

Цитат
Пък и нямам работа на която да бързам да се връщам, дори сега съм много по-полезна на мъжа ми със семейния бизнес.Доста време чакахме появата на Марти и  искам да се насладя на всеки един момент с него. Може след две годинки и батко да го направим, знае ли човек   така и така ако си стоя вкъщи ще си го гледкам и него и после направо на градина.

и аз така искам Sad

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 00:32 от Бубе

# 167
  • София
elleee и 0 Гости преглежда(т) тази тема.   Weary

# 168
Шамс дано да се адаптира бързо и лесно. Все си мисля, че на запад условията и отношението са по-различни оттук. (не го казвам, за да се заяждам или с лоши чувства, наистина го мисля)

За да приключим темата със запада, само да поясня, че мен ме издразни предимно идеята, че като се обади "чужбинска" мама и се оказва, че едва ли не откак е заминала, все "на запад така, на запад онака". Аз лично споменах педито какво е казал, точно както всяка една от изказалите се по темата, а пък не се заформи спор на "вие от Люлин срещу ние от Банишора" или нещо подобно, въпреки че разлика в мненията има  Mr. Green А също така изобщо не съм против всичко българско и родно и многократно съм повтаряла по време на бременността, че ви завиждам за бг лекарите, които ви следят, а да не говорим, че ако не беше един бг доктор, Фафи изобщо нямаше да съществува... Но това е друга история.

Като стана дума за вълка, тъкмо се беше успал и свърши голямата работа, та смяната на памперса го разсъни и сега се чува гукане и мляскане и дори люлеенето на шезлонга от баща му не помогна... Няма да се спи  Twisted Evil

А иначе яслата е супер, хората са млади и ентусиазирани, децата ми се видяха супер доволни, не се носеха адски ревове... Всеки ден идва женица и се занимава поотделно с всяко бебе и правят упражнения, децата се извеждат всеки ден, мед. сестра ги мери, тегли и преглежда всяка седмица... Сигурна съм, че ще е добре и даже си мисля, че на него ще му е по-лесно, отколкото на мен

# 169
Vaninha i 0 гости преглеждат тази тема... Weary spokoнашият юнак всеки път се буди в 6-7 ,но сега в 4 нахраних го и сега се мпля да заспи newsm17да дремна и аз още малко.И на мен последната М ми беше на 14февруари,а  EFPги видях на 19 март и newsm68 newsm68 newsm68макар,че в началото не можех да повярвам доста време,защото правихме опити от доста време,но стана и ето го резултата newsm10.А за 14 и идея си нямам още за подаръци и празнуване таткото винаги ме изненадва с някое подаръче newsm51ще видим и аз с какво ще го зарадвам.Ох приспа ми се smile3507отивам да правя опити да приспя малкия smile3541.Лека нощ.

# 170
опаа заспа... newsm44 newsm44 newsm44нямаше и 20 мин будуване smile3501на него ,че все така бързо заспива.Лека ноощ wavey

# 171
Добро утро  Simple Smile

Бебка още спи и се възползвам от времето да почета, че напоследък много такова нямам...
Шамс, на 3 месеца бебчовците вече се научават да чакат, и малкия Фафи ще се научи, че даже да го оставяш в яслата, после идваш да си го вземеш, затова не се притеснявай за него... Някои съветват да се оставя шалче, кърпичка или друга вещ на мама с детето там, която носи аромата и, за да се успокоява когато му е тъжно.
Но и аз не съм за толкова ранно отделяне... жалко, че в някои страни условията изискват това. Като няма дълго майчинство...
Илка, кажи им на тези дето ти говорят да си гледат работата. До 3 годинки детето няма нужда от друго освен от теб.
И аз няма да се връщам на работа поне до 5 годинки, а може и до училище. И въобще май ми харесва да си стоя у дома...  Rolling Eyes
Пък запад - изток... безсмислена тема. Има правилни неща на запад, а други - на изток, пък даже и по ориенталския изток/където майката рядко се отделя от бебето/. о Африка ги носят в слинг денонощно докато не проходят, сигурно има защо. А времето така лети... утре ще са студенти и няма да искат да ги гушкаме и да стоим с тях.

Многословна, както винаги съм. Дано не досадих.

# 172
Честити месечинки на бебоците днес!!!

Ние вчера направихме третата ни ,бяхме на консултация и биха пентаксима.Засега положението е спокойно  Praynig
Чета ви ,едвам смогвам ....Забелязах,че имаше няколко мами-май че МамаАна и Бубето,които казват че им е зле от време на време.Аз от доста време си ходя така и все се канех да ви питам вие как сте!
Когато излизам навън ми е едно разлято,а кръвното е добре.Сред много хора ми става замаено.Вземах си витамини ,ама файда голяма не виждам.Та си мисля ,че всичко е от нервичките Sick
И преди съм имала сериозни проблеми,нервни кризи,иска си хаповете организъма ,ама с това кърмене няма как.Децата преди всичко.
Та,момичета ,мисля че това е проблемата-щом всичко е наред с изследванията...
Аз лично понякога си гълтам валериан.
Мого целувки Heart Eyes

# 173
Добро утро!

Лорче кафето е фантазия Hug
За яслата - както и баткото смятам да си го гледам до 3 години и тогава на градина.
В тази връзка Шамси и аз стискам палци да се адаптира бързо Фафи и да е едно от най-усмихнатите и щастливи деца на яслата Hug
Нелчо тези 150 гр за какъв период са? За справка Ивко е качил 1.100 за месец и половина
Ивето и аз съм за 3 деца ама да видим мъжо кога ще се навие за трето, че малко нанагорно му идват hahaha

Честита месечинка на днешните сладури Лина, Лилия, Александър, Валентин, Теодор и Майкъл!

# 174
  • Попово
хелллоу мацки  Crazy
за яслите съм твърдо ЗА- Тошката ще ходи след 2 месеца Mr. Green
започна да ми пада косата, много гадно  Cry

Ивето и аз съм за 3 деца ама да видим мъжо кога ще се навие за трето, че малко нанагорно му идват hahaha
бих казала много нанагорно  Sunglasses

# 175
бих казала много нанагорно  Sunglasses
smile3521 smile3521 newsm62

# 176
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

# 177
  • София
Здравейте, сладурки!  Hug От сто години не съм писала и не съм ви чела, но ще наваксам. Wink
Имам въпрос към мамите, чиито деца плуват във ваните си при Александра - имате ли някакъв мобилен неин телефон, че ме хвана секлета да чакам отговор на мейла.  Simple Smile

# 178
  • София
Здравейте Ноемврийки.....много са ви сладки бебоците  Heart Eyes !

Аз съм от Януарките, но родих "Декемврийче" и в тази връзка искам да питам на бързичко....има ли мами от Люлин 4 или 5 за да излизаме заедно. за съжаление ( по обясними причини  Heart Eyes) не мога често да влизам тук, затова пишете ми на ЛС ?

# 179
здравейте!ние от сутринта в 5 чак сега ставаме,хапна юнака и пак заспа.А аз пиивам от кафето на Лорчето страхотно е smile3521Днес времето е страхотно и смятам да идем на разходка.Честити месечинки ма днешните бебоци.Да са живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт