На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 408
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Един малък съвет за стимулация без или със бебе (от съветничката по кърмене в болницата)... Млеконадой, по който предпочетеш начин, между 2 и 3 през нощта, но докрай! Нивото на пролактина (нали някои хормони си имат пикове баш в опеделени часове от денонощието) точно тогава е най-високо и влияе със сигурност на количеството кърма (опит) Peace...

От няколко дни нагъвам моркови, а дребен драйфа от...  hahahaпреяждане - гърдите ми са пълни за пръв път толкова, че спи повечко, по-спокоен е и връща след оригване по няколко пъти (никога не го е правил Shocked)... Това ми хрумна като четох сега пак статиите (направих връзката), там пише за морковите Peace.

От моркови се увеличава кърмата?????  Shocked Или не съм разбрала правилно newsm78

# 226
...От моркови се увеличава кърмата?????  Shocked Или не съм разбрала правилно newsm78

http://www.biberonbg.com/info/bilki.htm

Цитат
Храни богати на каротини, като варени кайсии, аспержи, зелен фасул, моркови, сладки картофи, домати, грах, и всички видове готвени зелени листни зеленчуци като листа от глухарче, от цвекло, магданоз – се считат за критично важни за жените, които искат да повишат отделянето на кърма...

# 227
  • Попово
добро утро рано рано, по едно кафенце от засмяно  Mr. Green

от сега да кажа, че в събота съм на варненска земя  Simple Smile ще звънна на Елица- хубавица ако имаме втреме да спретнем срещичка (Бубе, можеш да й го предадеш) Hug

# 228
добро утро и от нас с Ивко
бъзрам да почерпя.Днес Ивко става на ЦЕЛИ 3 месеца

DeeDee-на ул.Кирил и Методи посока към Автото.Ако знаеш къде се намира магазин Йори,та точно до него е и този магазин само че не му запомних името запомних че е оранжев.Той преди беше до у-ще Васил Априлов.
Ние всеки път като идваме в Бургас е много кофти времето.То вече няма за кога да е лошо,дано следващия път като дойдем да е хубаво времето и да можем да се видим

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:37 от denica_ah

# 229
  • София
Добро утро и от нас!  Hug
Честити месечинки на всички!   bouquet

# 230
Добро утро!!! да внеса малко спокойствие (поне ще опитам) - майка ми ми намерила бебшкия картон, и там пише, че на 22.10.1985г. (демек на 1 год. съм била), съм тежала 8 кг и 500 гр. и ей ме на, жива и здрава, па и с бебе на всичкото отгоре!!! нека си хапват колкото искат бебоците, нашата работа е само да имосигурим манджата, нали?

Феъри, засъжаление аз все още се цедя. пробвах без цедене, и после цяла седмица се боря с разни буци, рано ми е още да се сбогувам с помпата (мъжа ми вика, че повече с нея се занимавам, отколкото с него  Rolling Eyes )

ето и закусчица

# 231
  • София
Добро утро и от нас! 
Честити месечинки на всички!    bouquet

# 232
Добро утро.
Честити месечинки на празнуващите днес!  bouquet

И аз да се оплача - от два дни имам болки в едната гърда и днес забелязах и зачервяване.
Направо съм в шок  - ще трябват горещи компреси и цедене - ама моето цедене е ръчно, щото мене помпа ме не лови. Та да видим дали ще се справим с проблема. Но много се уплаших, щото дребната е само на кърма и не ми се ще да се променя режима. Дано да се справя с проблема и не развия нещо по-. Ако имате някакви други предложения съм отворена за експерименти. Дано нещо да подейства. Praynig

# 233
  • русе
Здравейте! Имаме си малка рожденичка, днес Дими става на 3-месеца smile3510. Не съм писала скоро...не се случват особени неща с нас, радваме се на хубавото време и почти всеки ден сме навън. Другата седмица сме на втория Пентаксим, първата ваксина добре понесе. За съжаление ще се прощаваме с кърменето май вече, досега бяхме на смесено, научи се на лесно с шишето и не иска вече да суче Sad.Известно време цедих и давах, ама не си е работа с това цедене...За спането да се похваля-като заспи вечер в 22,30 та чак до 8,30 Laughing За това пък през деня песни, танци и игри...пълна програма.
Честити месечинки на всички, хубава слънчева пролет...здрави бебчета  bouquet

# 234
Добро утро  Simple Smile
Разписвам се и изчезвам че ще излизаме още от сега, каката мрънка за някакви семейство кончета, и отиваме да харчим.

За млеконадоя - крава Милка пасе зелено и пие много вода.  Peace  Grinning

Бубе, само спокойно - с кърма или АМ, ще се нормализира наддаването. Има такива кризи, нормални са, има купища инфо из нета. А и кантара и докитата не са безгрешни. Аз не гледам нито сантиметри, нито килограми, от месец не е мерена моята кукла, и не държа да знам, но като е голичка виждам разликите. Смее се, будува, оглежда се, гука, реве от глад или от скука - признаци за добро здраве. Това стига. Hug

Ведър ден на всички  Hug

# 235
  • София
Добро утро .

Юле мерси за линка. Аз толкова обичам моркови, пък как досега не съм разбрала, да се е** в тъпата чотура  smile3511

Честити месечинки!!! Честит празник на всички празнуващи!!!

# 236
 Hug
Бубе, не се шашкай! Simple Smile С риск да ме линчуват в крайна сметка по-добре АМ отколкото гладно бебе.  Hug
 Cry заваля...  Cry още един ден закотвени в къщи. Но...може пък да се наспя поне - Дани такъв номер ми стъкна  Mr. Green от 3 до 5 снощи голяма игра, много важно, че искам да спя.  Mr. Green
Честити месечинки на всички!
Започвам молитви за слънце.  Joy

# 237
Честити месечинки  Heart Eyes

Разбира се, че е по-добре АМ отколкото гладно бебе!

Бубе  Hug

Ели, жалко, че ни е далечко за пеша южния. Иначе можехме добра разходка да спретнем днес. А пък мъжа ми и утре щял да работи.. хммм  Crossing Arms

# 238
  • София
Разбира се, че е по-добре АМ отколкото гладно бебе!

Peace

Ама аз не съм в София. В провинцията съм. Оказа се, че тук ми е по-лесно да гледам бебка. Е, малко по-трудно откъм асортимент е де, но Пловдив ми е на 40-50мин с кола все пак Simple Smile Дето се вика аз от единия край на София до другия стигам за повече време  Mr. Green

# 239
Ех, завиждам ти Ели. И аз му викам на моя мъж "Дай да се преместим в по-малък град!", ама не.

Общи условия

Активация на акаунт