На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 427
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! на всички ви, сладуранки. После ще ви се дообяснявам в любов, че слънцето пекна и дъждовния ден се отлага. Ще ходим на разходка. В 13.15 на Летния. Поне аз и Цветковата сме там. Който желае, моля да заповяда.
И Хедра каза АМ. Поне за сега.
Честито на месечинката днес! Да папка и да наддава, че....ще пратя Яна Grinning Тя като и взема шишето, за да се оригне и почва да пищи. Мисли, че пак глад настъпва Mr. Green

# 241
Здрвейте мами....бързам да питам нещо и изчезваме на разходка.....
 Питанката ми е следната-подариха ни бънджи, коя мама беше писала, че имат и че го пригодили как беше с коша за кола май.....или греша....ако може снимка и евентуално да ми кажете от кога бебето се слага в такова бънджи.
Приятен ден на всички Simple Smile

# 242
  • София
Изчезваме на  1stroller sun Приятна разходка на всички !

# 243
Честита месечинка на Ивко!Дени, пожелавам ти да расте жив и здрав, послушен и усмихнат!

Пепенке, кафето е екстра!Мерси, да си жива и здрава!
Приятна разходка на всички!Ние по-късно, че имам да сготвя и чакам пералнята.ПОсле искам да се отдам на разходка и след нея почивка.А и малчуганът заспа. Сутринта като се ококори в 6 и няма заспиване, песни, гукане, мукане ама аз си спя и той ме гледа, не ме изпуска от поглед.
Снощи изцедих от гърдата 110мл, не беше цокал от нея около 5-6 часа.Купих пликчета за лед и замразих в тях, за да имам после за пюренцата и да ми е по-лесно, а и да не хвърлям кърма.Цък по 2-3кубчета и цоп в пюрето.
Иначе се събуди да яде в 3, после в 6 и после откара до 11 часа, 5 часова пауза, това не е било.Аз го подканих, иначе можеше и повече да издържи.
Мисля си да взема да се цедя всеки ден поне по веднъж. Иначе за лактацията нощем...чела съм и съм го чувала и от други приятелки.Едната специано ставаше да се цеди около 3 през нощта, за да има повече кърма.
Ние вода почти не пием, не плачем, така че едва ли не му стига....
Другото което ми се върти в главата е да цедя и да давам, за да засека по колко изпива, ама си е хамалогия това,а  и знам ли кога точно ще огладнее...
Бубе, успех  и може да пишеш какво ти е отговорила Хедра!

# 244
Здравейте и от нас!
Честит празник на "рожденниците" днес!  Hug

Вашите бебета плачат ли по разходките?! Моята Симона до сега спинкаше през цялото време. Но вчера по средата на разходката като се събуди, така и не заспа, а накрая се разрева с пълно гърло, нямаше успокояване - наложи се таткото да ни прибира по спешност с колата.

# 245
  • София
 Hug и отиваме на разходка

# 246
здравейте милички,честито на рожденниците!
Нямам време да се обърна,поработвам от дома и тия нововъведения в осигуряването ме скапаха,ще ви чета сега,ние сме добре растем,гукаме и се смеем,надявам се че ще прочета само хубави новинки Hug Hug Hug

# 247
Здравейте всички!

Нямам време да чета, че вчера и днес се скъсахме от разходки Mr. Green
Ивко си пропусна едното хранене от сън Crazy сега стъквам една манджа и пак се изнасяме Grinning

Честито на всички месечинки днес!

# 248
Мъри, най-добре да направиш следното- морска сол в текстилна торбичка, затопляш в микровълновата, налагаш върху цялата гърда, държиш поне 15мин, ама ако изстине затопляш пак, и започваш да цедиш, докато не се махне твърдото!!! ако трябва се цедиш до следващото кърмене, но трябва да го разкараш. след това си правиш превръзка от памперс, обилно напоен с риванол, налагаш го пак върху цялата гърда и стоиш постоянно с него. предполагам, че гърдата е топла и риванолът бързо ще се изпари, така че гледай да доливаш в памперса, да е винаги мокър. ако трябва спиш с него. риванолът е с цел да се ограничи възпалението, а и облекчава. дано съм ти помогнала  Praynig

тофифи, ние сме го пригодили бънджито така: закача се над вратата, вдига се на около 60 см от земята, отгоре се слага ужасното и неудобно столче (нашето е чико), в столчето една по-тънка възглавница, слагаш човечето вътре, и нямаш грижи Simple Smile люлееш го, въртриш го, подскача... пълен кефффф  Sunglasses

# 249
Тук времето се скапааа. CryОт 2 и нещо съм си в къщи че застудя и слънцето се скри. Айде на южните мами приятни обиколки , че там поне има слънце сигурно.

# 250
Здравейте мамчета.Извинявайте ,че така нахлувам в темата ви.Исках да споделя една рецепта за стимулиране на лактацията,благопдарение на която кърмих големият ми син 1г.и 2 м.
лайка-1 пакет
копър -семе-1пакет
анасон-семе-1 пакет
резене-семе-1 пакет
Смесват се в един плик,вари се като чай и се пие по 1 чашка 3 пъти дневно.

# 251
Снежната, благодаря! А дали и чаят на Хип, който е със същото съдържание ще стане?

Хедра засега ме проучва. Псле ще видим като си каже тежката дума.  Laughing Дотогава се кърмим и после дохранваме. Нощес в 3.30 изцедих само 50 мл, а Яна спа цяла нощ, щот от един месец детето храна не беше виждало Mr. Green Първите два пъти наистина поиска след кърмата и 150 мл, но май е било психологически шок, защото сега сука и после изяде 100 мл. Ще намалявам постепенно да видим на колко ще се спрем.

За това, че ви забавлявам, то хубаво, но човек се изчерпва Grinning А и на живо не съм толкова забавна. Друго си е епистоларната литература Mr. Green Писъмца ще си пишем.
Сега, сериозно. Нещо се разсеяхме по въпроса със срещата, но аз ще ви подсещам. Мислете, моля. Давйте конкретни идеи и се подготвяйте психически.
Аз ще приготвя червения нос и ще измисля програмата Joy

# 252
здравейте мамчета,моята хубавица се роди на 27.11.2008г.,казва се Андреа.Искам да попитам мамчетата от варна събират ли се някъде за разходка и ако да къде?аз и още едно ноемврийско мамче се разхождаме заедно ,но ни се иска да сме повече мамчета .

# 253
  • до Пловдив
добре дошла на jishka

# 254
  • Бургас
Eхааа то било супер да се разхождаш от 13-17 часа и дребен да спииии! Снощи не мигна побърка ме smile3511. Събуди се в 3,00 и заспа в 7,30, до сега не ни се беше случвало!Кошмар! Но днес спа на разходката, ще видим довечера! Praynig Praynig Praynig
Дени - благодаря намерих магазина и играчките - супер са!
Мами помощ малкият има кърваво секретче в едната ноздра от снощи (не съм забелязала да му тече кръв), педка каза, че било опасно, ако течало кръв, ама не знам, някоя мама да е имала подобен проблем?
jishka welcome

Общи условия

Активация на акаунт