На НОЕМВРИйки "двете чертички" смучат пухкави ръчички!

• 10 463
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София
лека нощ  smile3524 Sleeping newsm46  sleepuu

# 76
Ние се приспахме  Simple Smile лека нощ и от мен  Hug

# 77
Добро утро!!!

Кафето и закуската са от нас:

# 78
Добро утро и от нас!

Отивам да чета, че вие мнооого сте напреднали вчера Grinning
Мартуша не мога да не забележа двете страхотни момченца на менкащите снимким - много са сладки Hug

# 79
Добро утро и от нас  Hug

Снощи май не сте спали много, много, като гледам колко страници сте изписали  Wink

# 80
  • София
Добро утро!
Днес ще водим Косьо на ортопед, та някой ако има въпроси да казва, че лекарят е наш човек и мога да му досаждам колкото си искам с въпроси.
Снощи след банята правих оборка на бебешките дрехи. Ми то почти всичко е умаляло  Shocked Вече носи ръст 67 и са му абсолютно точно. Изваждах разни подаръци, които си мислех, че ще станат след месеци, а то им дошло времето. Как лети времето - все едно вчера бяха две чертички, а сега са си личности.

# 81
добро утро мами!да ви се оплача нашият татко се разболя Sadкашлица,гърло и цяла вечер не може да му смъкнем температурата.Ужас.Сега сме го пратили в другата стая да не разболее малкия,че много мее страх.Дано по скоро се оправи.Иначе малкия е добре спинка.Аиде отивам да пиина кафенце.

# 82
  • София
добрутру

ние днес сме на разходка  Crossing Arms Party

Как лети времето - все едно вчера бяха две чертички, а сега са си личности.

ами почити вчера, ама преди точно 1 година Wink

# 83
Добро утро, милички,имам един експресен въпрос: Praynig  Ползвате ли омекотител за дрешките на бебчовците?Аз до сега не съм ползвала ,за да не получи бебо някаква алергична реакция,но вчера му купих обиколник за легълцето,защото напоследък като се събуди нощем мятка с ръчички и се удря в решетките на кошарката и ми се иска по-скоро да го изпера и да го сложа,но ми се иска да го изпера с омекотител.Аз знам за бебешки на ЧИКО но до колкото знам няма внос на продукти от декември месец и не мога да намеря.Чакам вашите отговори и дали мога да ползвам ЛЕНОР СЕНЗИТИВ(май така се казваше)с едно детенце отпред Hug
  Лек ден и послушни бебенца на всички  love001

# 84
Мартуша  Hug благодаря за кафенцето и закуската!

Йоши също е много ухилен като го тупна в коритцето, а после ревва докато го вадя, че знае какво следва- мазане, обличане Grinning, но това е ако всеки ден се мием, ако е през ден не реве при ваденето Rolling Eyes...

newsm09 Може би помни, че не вчера, а онзи ден е къпан и затова  newsm78 Аз и мъжа ми сме къпани всеки ден и нямаме никакви кожни проблеми. Това не е гаранция, че Криси също няма да има, нито пък че ще има, ако го къпем всеки ден.

Да, днес определено е по-приятно временцето.  newsm44

Иве, питай ортопеда след каква възраст е препоръчително да се използва кенгуру, ако се сетиш  Hug

# 85
добър ден и от нас
набързо да прочета и изчезваме навъм при нас малко духа ама нищо
Gerrgana на всяко кенгуро пише за каква възраст е нашето е ор 3кг до 9кг.
Петенце-аз използвах на Чико омекотителя ама да ти кажа не видях разлика дали с него дали с ленор и сега си ползвам ленора.Иначе като ценя е е фрапираща разликата

Ох,да като се сетя че преди една година(без 7 дни)Ивко е бил заченат и като се сетя каква радост беше....все едно сега се е случило Rolling Eyesчак се просълзявам като се сетя Sob

# 86
Деница,за какъв ленор по-точно става въпрос

# 87
  • София
Добро утро!!!
Аз пък нощес сънувах, че съм на работа и бях толкова доволна и щастлива Wink.
Мойто бебе се е обринало от известно време по лицето и малко по раменцата. Пъпчиците са много дребни, но не са червени, а са грапави такива. Пробвахме с Калциев глюконат 2 пъти, но ефект никакъв. Докторката мислеше, че е от кърмата която давам, но от няколко дни сме на кърма само 1 път на ден. Може ли от това да е обрива?

# 88
Здравейте и от нас с Миленка, момичета!  Hug
Гергана, ние вчера бяхме на ортопед и ми каза, че може да се носим в кенгуру, само, че е препоръчително детето да е към мен.
Относно къпането - да си кажа и аз мнението  Simple Smile Ние се къпем всеки ден с бебешки гел от глава до пети на Бюбхен. Не мисля, че кожните алергии имат връзка с къпането. Ако майката и бащата имат кожни проблеми, вероятността и детето да е предразположено е голяма ... според мен. Не мисля, че има връзка с честотата на къпане.
За запада и изтока  Laughing верно има много разминаване в отглеждането на кърмачетата, но смятам, че всяка майка може да си прецени как да гледа детето си, без да се придържа строго към правила, които не одобрява, независимо къде живее.
За захарта във водата - аз давах в началото /знам колко е вредна!/, после я намалих и сега и предлагам вода без захар. Пие когато и е кеф, не я насилвам, но и предлагам от време на време. Не мисля, че водата би навредила по някакъв начин.
Ами това е, момичета, разписах се и аз с моите мнения  Simple Smile
Приятен ден на всички от нас!  Hug Heart Eyes

# 89
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile Ние сега се излюпваме  Mr. Green

Патенце мисля че можеш да използваш всеки омекотител с бебенце отпред. Аз си бях взела един, но не помня дали беше Ленор или Семана newsm78 Иначе имам бебешки прах и омекотител, но ми бяха свършили и ползвах този, за който ти казвам (Ленор или Семана) и бебка нямаше никакви проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт