Отговори
# 165
Страхотни пейзажи! Много е красиво!

Рали, сигурно има някъде бални рокли под наем или нещо такова. А може да си купиш една рокля за 350 и след това да я върнеш и да кажеш, че мъжът ти я подарил но не ти става, не ти харесва или нещто такова и да си поискаш парите обратно.
И да си ходиш с етикетче на бала, само да не помисли някой че туй ти е цената  Joy

В нашата кооперация има маркуч  hahaha супер екстра

# 166
Меликат, невероятни снимки. Наистина изглежда като друг свят. Кой е майстор-фотографа? Можете да направите изложба.

Съни, ти ли си направи тия кифлички? Залепи ме за екрана  Laughing. Дай рецептата, моля   bouquet Аз съм скарана с месенето, ама другата седмица идва сестра ми и ще я хвана да се прояви  Wink

# 167
Melikat снимките са веднъж,човек се пренася в атмосферата на НЗ от тях!

Ла Долче ,бе и аз гледам ДСДС,ама  не успявам всеки път!Гледах последно предаването където атакуваха Дитер,има такива шемети,в това предаване.Като видях за пореден път да се появява ония Монте...,не му помя цялото име,и ми изпадаха очите.Между другото сега е най/веселбата,докато течат коментарите на Дитер,тоз има такива яки попадения.Последния му коментар ей паднах от смях :"Wenn das Michael Jackson hört,dann bestellt der sich zwei neue Ohren statt Nase"

Ох още едно се сетих Joy"Wenn ich so singen würde,dann werde ich mir Munddusche nehmen,um die ganze Scheise rauszukriegen".

"Wenn ich mir einen  Döner ans Ohr halte,dann höre ich wenigstens das Schweigen der Lämmer,aber bei dir das ist einfach NICHTS!"Просто е гениален,как му идват на тоз,човечец

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 14:52 от Wine Gigi

# 168
Бреееей намерих си песента на детството.Вие сигурно не сте я 4ували ,с оглед възрастовата ни разлика.Казва се Албертино и я пее  Анита Хегерланд.Само на този сайт я намерих

http://detstvoto.com/engine/print.php?newsid=658&news_page=1

Нека да ви дам направо и един сайт за годините на на6ето детство.На мене ми е интересен..

http://detstvoto.com/index.php?subaction=userinfo&user=freja

Ех ,времена..ех,нрави...,ех мое детство къде си...? Sad

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 15:59 от Sarrah

# 169
  • Vienna
Милен4е, мн ти блгодаря,4е сподели снимките с нас  bouquet но аz сьм ненаситна и искам о6теееееееееееее, мн, мн ми хареса и по4вам да агитирам Беб4о. Най ми хареса снимката сьс скалите, мн  са оригинални, прели4ат ми по не6то на теzи в Сей6елите. С майка до сега ахкахме и вьzди6ахме по Кати, която е пораснала мн, иzдьлжила се е и е станала една мн,мн красива и слаба госпожица и по 4удната природа на НЗ. мн кеф ми стана, такава касота zавладя ду6ата ми Hug zаредих се положително, искам и аzzzzzzzzzzzzzz, мн си падам по такива красоти  Heart Eyes

# 170
  • Виена
Долче Записах дъЩеря ми в училиЩето, което ми беШе харесало най-много, което е с алтернативно обучение, фамилни класове,  монтесори и много самостоятелна работа. Доста от роднините и поЗнатите ми са много скептични, но аЗ искам да опитаме, мисля, че индивидуалното обучение може да има само предимства пред фронталното, а и училиЩето има добър имидж. Надявам се всичко да е наред и таЗи форма на обучение да понесе на дъЩеря ми.

Надявам се училището да отговаря на представите ти - за мен лично нямаше по-добро решение от това  Peace Жалко, че тези училища в провинцията са толкова малко.
Момичета,бихте ли ми обяснили за какви училища става на въпрос?Много ми стана интересно  Blush.
А снимките са просто невероятни  Heart Eyes.И аз искам,ама няма  Crossing Arms .

# 171
Сара, не мога чуя песента, защото ми прекъсва звука, но Анита Хегерланд я знам и аз и предполагам коя песен имаш предвид Wink

Теди, става въпрос за Монтесори училища или училища с клас Монтесори, ето тук можеш да прочетеш за тази педагогика http://www.moetodete.bg/maichinstvo/p3_770_0.html

# 172
Дол4е,пуска6 си  песента и из4аква6 да  зареди около 5 мин. с прекъсване и връща6 отново отна4ало  и тогава не прекъсва.  "На6ето детство" разгледа ли го?

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 20:50 от Sarrah

# 173
Е как! От 3 седмици се ровя там и за такива неща се сещам, че не знам да плача ли, да се смея ли  Grinning

# 174
Леден облак, ние сме zдрави, но не zнам до кога, нали всеки месец си боледуваме.
А3 смятам да ходя на 15.2. към 10,30

# 175
Меликат - супер снимки, някой писа, че спокойно можете да направите изложба  Peace
Съни - освен пералня, сушилня, фитнес, сауна, парти раум-ове и помещения за игра, има и 2басейна на последния етаж /за което мн.съм доволна/
Патенце - яж по 3 грейпфурта на ден и зелен чай. Ето, тук има полезни трикове за отслабване  http://mary.hit.bg/trikove.htm

Аз днес също преядох, едвам дишам, но "виновния" е Ели- донесе една супер кутия бонбони на два етажа, и почти сама си я доядох. Ели от Австрия ли е или от БГ?

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 01:31 от :-))

# 176
  • Виена
LaDolce,благодаря ти за линка   bouquet.Заинтересувах се сериозно.Моята дъщеря ходи в държавно училище.Не знам,като,че ли не съм много доволна  Rolling Eyes.В смисъл,не знам самата система на обучение каква е в Австрия,но не ги натоварват изобщо...Май повече си рисуват и играят.Разтърсих се в google,и се оказа,че точно до нас има такова училище Монтесори.До сега четохме с мъжа ми и ни стана много интересно.До 4ти клас,така или иначе може да си изкара в сегашното училище,но след това нямам никаква представа къде ще я записвам.Така,че доколкото разбирам,твоята дъщеря ходи на такова училище.Ще се радвам да ми споделиш ,дали си доволна,как се чувства дъщеря ти,какво учат там...Всичко би ми било от полза   bouquet.Искам също да те попитам и колко плащате на семестър.Тук в страницата пишеше,че се плаща по 250 на месец,което е приемливо.
Съни - освен пералня, сушилня, фитнес, сауна, парти раум-ове и помещения за игра, има и 2басейна на последния етаж /за което мн.съм доволна/
Уф, аз забравих за басейните,ама нали е зима  Blush... Wink.

# 177
Какви са тия кооперации с фитнес, сауна, басейни .....  #Crazy #Crazy #Crazy
Ние освен помещение за колички, и то пълно с колела (то не че и други деца има, де), друго си нямаме  Cry
Тия екстри свободно ли ги ползвате?

# 178
  • Виена
Аз днес също преядох, едвам дишам, но "виновния" е Ели- донесе една супер кутия бонбони на два етажа, и почти сама си я доядох. Ели от Австрия ли е или от БГ?
[/quote]

Бонбоните ли? От тук са.

И мен ме бройте за 15-ти.

Долче, предлагам предаването на специалната пратка от България да стане на 15-ти Wink

Някой питаше за пътуващи към БГ. Ние летим на 18-ти, ако върши работа...

Докато пишех погледнах Кати и направо останах без думи... До сега винаги спеше с една ръчичка свита нагоре и една отпусната до тялото. В момента спи с двете вдигнати нагоре  newsm44

# 179
Какви са тия кооперации с фитнес, сауна, басейни .....  #Crazy #Crazy #Crazy
Ние освен помещение за колички, и то пълно с колела (то не че и други деца има, де), друго си нямаме  Cry
Тия екстри свободно ли ги ползвате?
На Гесиба са - свободно се ползват, не се заплаща нито за партираум, нито за басейн...

Общи условия

Активация на акаунт