Отговори
# 150
По повод ИКЕА, мойта щерка сьщо е била само ведньж и не ще повече.
Уж го обяснява с факта,че не иска да и слагат повече печат на рьката,
но явно там няма атмосфера. А е и доста хладно вьтре, забелязах.Наистина
е странно и жалко...

# 151
Dolce - благодарско    bouquet за превода, не знаех немски smile3532

# 152
Сега като гледах DSDS един у4астник ме подсети за този изпълнител ..Roger Hodgson ..Нали все пак темата е носталги..

http://www.youtube.com/watch?v=-De1l9G1vTQ

На мен превода на Дол4е ми дойде  добре до6ъл и ми спести време.Така ,4е и от мене   bouquet !

# 153
Здравейте дами! Аз за мое съжаление не мога да присъствам на закуската утре ( то вече си е днес). Нямам шанс  да успея да събудя мъжо толкова рано, а ако му кажа че ще му оставя и детето да гледа....  Mr. Green . Мъже...   Във всеки случай пожелавам страхотно изкарване.
Лека нощ   bouquet

# 154
 Коте, закуската е следващата неделя, и аз се бях объркала ама ме светнаха  Bulb 15-ти
Аз, за сега, за срещата не мога да се преброя Confused , ако все пак се вредя, надявам се да се сместите малко, че и аз да се "чучна"  newsm43

Жени елхата  e онази от коледното парти  Mr. Green  от ОБИ я взехме още за миналата Коледа и  е все така "свежа"  Twisted Evil, но все пак раничко я развалям, по миналата година украсите по прозореца седяха до Великден  Blush
Долче, да да да, зюмбюлчетата са супер афродизиак  Joy  и аз си купих едно (че за повече няма място в нас) и го сложих в тоалетната да действа като освежител за въздух amiiii Сега обаче като махнах елхата имам място за ваза и ще си купя в понеделник някой пролетен букет и мисля да направя малко Валентински декорации.
Еййй сега се замислих, че 14-ти се пада събота, дали да не си поискам за подарък по повод празника една неделна закуска  по женски  newsm78 Sunglasses
 Колкото до БГ-ресторантите, аз съм на две крачки от "Плевен" в момента, но не съм ходила, а и нямам особено желание. У нас си ми е по-уютно като става дума за бг-кухня - мъжът ми готви страхотно. Утре например ще ми направи агнешко бутче на фурна по моя заявка smile3533 ( а преди да го срещна дори не помирисвах агнешко, смятайте колко го бива cook)
 А днешното слънче ми дойде като по поръчка sun Супер разходка си направихме с Йори и Стоян и се освежих значително - гледайте как съм се разписала Laughing

п.с. Усмивка, ама твоя мъж не беше ли австриец  newsm78 как така незнаеш немски?

# 155
Да споделя на какво попаднах в един форум box темата е "Създай ситуация":
Цитат на: х
...
Idvam i ti zabivam edin tupanik ko prai6
Цитат на: у
обаждам се в лудницата...да ги питам дали не им липсва някой   Mr. Green
ti dokato se obadi6 v policiqta moje ve4e i da si prebita
Ko prai6 togava?
Цитат на: у
оставям те да гадаеш....ще ти дам жокер - няма да ти хареса   Wink Wink
6i sa obadi6 na nqkoq svinq li?
A az ako sym sys 3 svini ko 6i prai6 togava?
Намесата на събеседник z ме напика Joy
Цитат на: z
ше ви изколим по Коледа и четирите  Mr. Green
hahaha Animal Pig

# 156
Ro,едното не е предпоставка за другото.

Даниел снощи спа без да се присвива и да плаче. Долче ще ти издигна паметник ако е от млякото newsm51 newsm20. Вече 7ми ден го пие и е по-спокоен. Пак къркори, но по-малко, а  снощи аз се събуждах горе долу през час а той си спи кротко като ангелче. Не ножах да повярвам. Дано не е само епизодичен сличай.

# 157
Добро утро лейдис   bouquet
Като няма днес закуска по женски, ами да ви я сервирам тук

и

нещо сладичко

Булка мерси за превода, за такива като мен(нас) дето не знаят немски  Peace
Умбат, половината хора на света са алергични към прясното мляко(всички азиатци и т.н.) Но Дани не са ли го изследвали за алергии newsm78 Дано вече да не му се надува тумбачето.  Hug
Ро  rotfImao rotfImao
За диалекта- много трудно ми е да разбирам какви думи използват и за какво иде реч.  Blush Никога не съм се срещала с хора, който говорят така. Имах един колега от Враца. Той от време на време пускаше май такива бисери ,ама не толкова вулгарни Crazy
Въпрос към Мамите в Виена.Какви екстри имат кооперациите в който живеете? При нас има само едно помещение с 2 перални и 2 сушилни и 2 гладачници (ако се пише така  newsm78 )

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 10:05 от Sunny...

# 158
Съни изследвали са го и би трябвало според изследванията да няма проблем. Освен това той пръцкаше и се подуваше и от майчиното мляко. Shocked
Тия страхотии ,дето си ги наредила само ми стимулират слюнкоотделянето. Мислих си да правя палачинки, ама имам само 1 яйце в хладилника Rolling Eyes
Е, поне капучино мога да си направя. Blush

# 159
  • Vienna
Как zа 2 дена написахте 8стр newsm78 ух, едвам ви иz4етох.
Абе мацки ,нераzбрах как 6те се сре6таме в 9.30 или 10 на 15ти. като праzнуваме на 14ти Св.Валентин  newsm78 6те ме про6тавате, мн ми се идва ама след купона да стана в 7 Stop
как ги иzмисляте теzи неделни толкова ранни zакуски. не е ли по добре кам 11 zа брьн4 тайм newsm78 пи6ете кой кога 6те дойдде, ако има и др. кьсни да се домькна и аz, ако не zдраве да е  Hug пьк и неделя е zаду6ница, както ме подсети Дияна и пове4ето 6те искат преди това да минат покрай цьрквата.
Ох, Сьни какви са тея вкусотии които пуска6  chef аz сьм в депресия и по4вам глад. няма да ходя на бала newsm45  роклята не ми става, немога да повярвам Cry дори немога да ди6ам нормално като я zакоп4ая. моят мьж каzа,4е 2ра рокля zа 350Е само zа едно обли4ане няма да купи. мн ми е гадно, как можах да стана такова прасе и как да спра да ям Rolling Eyes
Я кажете не6то убива6то апетита
Милен4е, искам снимки и мн мн обяснения, аz сьм фен на Нова Зенландия и на Австралия. та сьбирам инфо. zелувки на Кати

# 160
Нова Зеландия е едно от най-красивите кътчета на света, природата е толкова ЗаШеметително красива и първична, че човек може да си представи как е иЗглеждала Земята преди да се появят хората. Двата острова са абсолютно различни - северния остров е с тропична растителност, Зелени хълмове, на които пасат овце и крави, водопади, реки, морски Заливи, гореЩи минерални иЗвори, гейЗери, Зеленчукови и плодни масиви, лоЗя, киви плантации, а южния остров има високи планини - южните Алпи, с глетчери, водопади, фиорди, високопланински реки и еЗера с тюркоаЗен цвят и много много раЗлични птици, животни, растения.
Видяхме тюлени, пингвини, корморани, делфини, уека (горска кокоШка), кеа (горски папагал), киви и страШно много други, на които не Знаем имената.
От градовете много ни харесаха Аукланд, Уелингтон, Нейпиа, Ню Плимът,, Пахиа, Кейкура, Куинстаун.

Много време ми отне да иЗбера  най-красивите снимки от 1600 те, които имаме, но Нова Зеландия е много фотогенна.

http://www.bilder-speicher.de/fotoalbum.php?album=81771

Фат уомбат -> уомбати не видяхме, дори и в Зоологическата градина.

Долче Записах дъЩеря ми в училиЩето, което ми беШе харесало най-много, което е с алтернативно обучение, фамилни класове,  монтесори и много самостоятелна работа. Доста от роднините и поЗнатите ми са много скептични, но аЗ искам да опитаме, мисля, че индивидуалното обучение може да има само предимства пред фронталното, а и училиЩето има добър имидж. Надявам се всичко да е наред и таЗи форма на обучение да понесе на дъЩеря ми.

# 161
  • Виена
Добро утро и от мен  Simple Smile.
 Аз все още не знам,дали ще дойда на срещата  Rolling Eyes.Но ако не този път пък,ще дойда някой от следващите...
На 14 ти няма да купонясваме.Петък и събота,какъвто и празник да е,няма как да не работи мъжът ми  Rolling Eyes.Но пък той така или иначе излиза към 10 вечерта,така,че има време за поне една романтична вечеря  Mr. Green.Подаръци за този празник не чакам.Стига ми някакво голямо цвете (много обичам цветята  Heart Eyes,по едно време в къщи беше заприличало на джунгла  Blush).
Я кажете не6то убива6то апетита
Аз такова чудо не знам  Mr. Green.Правилно ядене и повечко спорт му е майката  Wink.В къщи имаме  Кростренажор и Велоергометър и,ако не да отслабвам в момента,то поне си поддържам килограмите.Спрях да карам по празниците преди Нова Година и набързо качих 2кг  Tired
Въпрос към Мамите в Виена.Какви екстри имат кооперациите в който живеете? При нас има само едно помещение с 2 перални и 2 сушилни и 2 гладачници (ако се пише така  newsm78 )
В нашата кооперация има spielraum,fitnessraum,hobby lagerndraum и едно помещение с перални и сушилня.
Между другото нашето жилище е Passivhaus.Ако не е първото,то поне е едно от първите посторени във Виена.Много често се разхождат разни групи на вън.Много ми е смешно.Виждала съм и цели автобуси да паркирват пред блока.Какво толкова виждат отвън не знам,но явно им е интересно  Blush.
Уф,ще ставам,че вече от 1 ч.пиша сигурно...То закуски правих,кафета пих,цигари пуших  Blush.
P.S.Аааа няма да ставам още,първо ще разглеждам снимки.

# 162
Мели, много благодаря  за красотата,  която внесе  във форума.Наистина не е за вярване ,4е съществува толкова девствена природа все още някъде по земята.Една спокойна атмосфера ... 4овек се зарежда положително само като гледа снимковия материал,а пък какво ли ще да е да е  бил ли4но там?! Остава6 без дъх..Пак ти благодаря  bouquet .

# 163
Страхотни пейзажи! Много е красиво!

Рали, сигурно има някъде бални рокли под наем или нещо такова. А може да си купиш една рокля за 350 и след това да я върнеш и да кажеш, че мъжът ти я подарил но не ти става, не ти харесва или нещто такова и да си поискаш парите обратно.

# 164
Добро утро и от мен! Ей на това му се казва закуска.

За Икеа, дъщеря ми като малко по-голяма е била 2-3 пъти. Като малка не е искала никога.

Сара, мерси за песента, какво настроение има в нея!

Ро, за завиждане си. И не само за агнешкото бутче, ами и за това че имаш мъж, който готви  Shocked  Моят мъж готви само като съм болна и то е едно готвене...  ooooh!

Уомбат, ще е идеално ако от това спи по-добре детето! Пробвай да ограничиш и другите млечни продукти и виж какъв ще е ефекта, при нас е така, че и от сирене и от кисело мляко например я боли корем. Ако няма как, например ако сме на ресторант и давам Лактразе и всичко е ок.

Нашият лекар каза, че това не е алергия е просто свръхчувствителност или както се казва на български - непоносимост -  към лактозата в млякото. Може детето да не е алергично, но въпреки това да реагира с болки и газове на млечната захар. Това е свързано с липсата на някои ензими в организма, докато при алергията организма произвежда антитела към приетата храна.

Мели, страхотни снимки! Силно съм впечатлена. Представям си, че ти е трудно да се аклиматизираш след такова преживяване. Надявам се училището да отговаря на представите ти - за мен лично нямаше по-добро решение от това  Peace Жалко, че тези училища в провинцията са толкова малко.

Общи условия

Активация на акаунт