МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 889
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Хайде честит рожден ден на хлапетата и от мен Hugда са живи и здрави, безгрижни и щастливи. На Яна специално й желая да остане все така сладка, отракана и усмихната Hug

Само мен ли този сняг възмути Crossing Armsне съм си показала носа два дена навън. Ако утре не бях на работа, бих си останала вкъщи, докато се стопи. Бял, небял, чист или не, ми писна от сняг, искам пролет вече.

Алис пак е в злояд период. Цял ден кара на чаша мляко, малко пиле на обяд и една чаша фреш от преди малко. С баща й се счупихме да въртим манджи, крем-карамели, кифлички и какви ли не изгъзици, е не и не. Пууу...аман.

# 151
От сърце ви благодаря за пожеланията.Да ви се връщат. Hug
Ето една виртуална почерпка с нашата торта.

# 152
Честит празник на рождениците от последните дни!Да са много здрави и послушни!
Наде,много хубава торта е имала Яна.А и тя направо грее зад тортата Simple Smile

Аз бях тази седмица в отпуска.Ходихме в Сандански,където много хубаво си починахме.Днес пък ходихме на ски на Боровец.Страхотно беше.
За съжаление обаче свърши и от утре пак на тръстиката.
Хубава и успешна седмица на всички!

# 153
Добро утро!
Честит празник на Янето и от мен! Много здраве, много хубави усмивки и щастие!!!
Катето е на същата вълна - "Ягодов сладкиш Wink

Честит празник и на днешните рожденници, ако мамите им надничат от време на време тук   bouquet

При нас всичко е наред (пу-пу). Изкарахме един ергенски уикенд. Оставихме Катето при сестра ми. Тя е много доволна, наиграла се е на воля с братовчедките Heart Eyes Ние пък успяхме спокойно да се подготвим за празниците - от днес нататък сме през ден-два по купони. Как намериха всичките ми приятелки да родят по това време Hug

Денерис, този път и мен не ме радва снегът, ама то и стана прекалено - киша, сняг, студ...

Хубав ден и успешна седмица!

# 154
Добро итро  и от мен,
на всички рожденници желая много здраве ,радост и весели игри  Hug

Дина за снега ми в болна тема нали знаете  Rolling Eyes направо откачам от ужас всеки път когато ми се налага да излезна  Sick

Хайде хубжава седмица ви желая  Hug

# 155
Здравейте , честит празник на патерица на всички рожденници - да са ви живи и здрави Hug

Нас така ни затисна снега -  Rolling Eyes в събота с Ели двете си правихме снежен човек ,всъщност - стана човечка Embarassed но още не съм качила снимки.

Днес сутринта претърпяхме две катастрофи - първо удариха  колата на свекърва ми , а ние докато се движим към тях - един се подпря в задницата ни ooooh!
За щастие щетите са леки , но стигат  ядовете и студа , които брахме.

Иначе всичко е наред при нас - само дето Ели ни в клин ни в  ръкав започна да си смуче пръста - надявам се да е нещо преходно.
За рожденния ден си е поръчала торта ЗАЙКО , но май ще се затрудня с подсигуряването и в нашето градче

В петък мама се връща за две седмици и чакаме с нетърпение торбата с подаръците

# 156
Честит да е празника на всички сладури и майчета, които съм пропуснала тези дни!  bouquet

Извинете ме, но хич не ми се пише... Много се скапвам в офиса...
Но ви чета и ви обичам Hug

# 157
Здравейте и от мен!
Честит Рожден ден на днешните рожденници и на тези, които пропуснах! Да са живи, здрави и много усмихнати!
Аз се завърнах успешно от Египет, беше много хубаво, съвсем различен свят, култура и не толкова различен манталитет (като се замислиш). Много топло беше, даже до  32 градуса, а тук студ, направо трудно се климатизирам. Трябва да се видим да показвам снимки и да разказвам.
Лек и успешен ден, и ползотворна седмица

# 158
  • In the jungle out there..
Честит Рожден Ден на Емка, Mишето и Теодор!!!

Да бъдат много здрави, усмихнати и лъчезарни!

# 159
Честит Рожден Ден на всички рожденници днес  Hug
много здраве и късмет им желая  newsm51

# 160
Честито на рожденниците - здрави, весели и с много късмет!

Майчета, благодаря ви за инфото за Аугментина. Аз много страх брах в началото, че нали и Преско е със слаб стомах от бебе, а пък АБ досега е пил само 1 път въобще, ама се застраховах от всякъде - към АБ, витамини Саностол, пробиотик Лактофлор, кисело млако (да не дразни сотмаха - така знам от майка ми) и Активия Simple Smile
Засега няма никакви странични реакции и на 2-рия ден свалихме Т. Явно наистина е много индивидуална реакцията...

Ще го "преслушам" и аз този Умкалор...Щом толкоз го хвалите, особено тези, дето са на градина - че при вас има най-много поводи...

Хубав ден! Аз се връщам да "копая"...

# 161
Честит рожден ден на Ема,Мишето и Теди!Много здраве,усмивки и игри . Hug

Като стана дума за лактобацилите....аз ви бях писала за едни капки Биогая,от които съм много доволна.Дават се дори и на кърмачета.Яна много бързо се възстанови с тяхна помощ след една чревна инфекция.Реакциите към АБ са индивидуални...при едни ги има,при други не.Яна до ден днешен не е пила антибиотик/пу-пу/ и не мога да споделя личен опит.Освен това,четете листовките внимателно,защото има АБ от определени групи,които не бива да се дават с мляко.
Отивам да се хоризонтирам и да поспя.Хубав ден на вас. Hug

# 162
Честит рожден ден на Ема, Мишо и Теодор и от мен! Здраве, късмет и веселие!  bouquet  bouquet

Силве, добре си се постоплила. Току-що си говорих с една приятелка, която преди дни замина за Малайзия. И тя е прегряла вече, ама май по-добре на топло, отколкото студ...

Хубава вечер! Hug

# 163
Честит рожден ден на Янето,Тино,Дария,Мишо,Теодор и Емка . Пожелаваме им да са здрави, щастливи и щури. И да получат много,много подарьци . И на всичките им майчета весело празнуване и много усмивки от малките сльнчица.  bouquet

Момичета, Констанс не пише ли ?

# 164
Честито на всички рожденици днес!Да са здрави,късметливи и игриви!

Момичета,какво ще правите за почивните дни,които се задават?

Общи условия

Активация на акаунт