Чакам с нетърпение снимки от миналите рождени дни
,просто си говорим
При вас,явно е по-различно.Тук заниманията започват в 1-ва група,в яслата изобщо не ги занимават,поне в държавните,не знам как е в частните.Аз исках да кажа,че явно всяко детенце го влекът и му се отдават различни неща 
Вярно,че няма особен смисъл,ама му беше интересно и се занимавахме.
...
Но мисля, че децата са достатъчно умни и като им се обърне внимане и помнят 
Не е роден талант
А и му е трудно да брои -защото не го уча, но пък познава на всички роднини буквите. И съм страшно горда, че пише моята Н
Кеф голям.
/
да взема и аз да кажа за Алекс 
Има страхотна памет и е много любознателен,но и аз като кетито си мисля,че е въпрос на занимания с детето.Децата много бързо схващат,стига ,разбира се да имат интерес към даденото нещо.И пак казвам,че не съм го правила целенасочено,просто си разнообразяваме ежедневието 
Има доста истина в думите ти.Наистина дори да имаш голям интерес към даден предмет и да си добър,много лесно могат да ти скършат желанието и ентусиазма в училище,сигурно е въпрос на късмет да попаднеш на добри учители.Не знам...Важното е ние да сме зад гърба им,на дечковците и да ги насочваме. 

на итал. името й се произнася като Аличе.
Mного здраве и късмет!!! 

Наистина ли е толкова трагично 

може да снимам една от последните и картини,която е много добра според мен.По този повод мисля да я насоча към професионални занимания.