МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 721
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ами аз преди бях писала,че нощем го будя да се изпишка като го усетя,че се върти и е неспокоен.От около 2 месеца обаче,изобщо не пишка през нощта,стиска.Той си ляга късно,по принцип,към 11-12 часа и си изтрайва до сутринта,а ако си легне доста по-рано, или го вдигам да се изпишка когато си лягам аз,или през нощта ставаме.Той хич не се и буди Simple Smile,занасяме го до гърнето,пишка със затворени очи и пак го връщаме в леглото Wink
Ох някак не мога да си представя как ще пишка,докато спи newsm78,той напоследък тъкмо взе да спи по цяла нощ без прекъсване и не ми се иска да го будя.Това,което ме притесява в случая е,че смятам,че той не се усеща,докато пишка,но дано до лятото да имаме напредък.
Герчо ходи ли на лекар?

# 181
Маги не става нощно време да пика. Макар, че татко й каза, че някорлко пъти я е засичал, че става. Но тя вече сама си се оправя с тоалетната - става си, пуска си лампите, пика, ака, бърше дупе и си ляга  Peace Вече дори не иска да ползва адаптора за тоалетната, че Била голяма  Laughing Сяда си директно на нормалната чиния.

Веси,то на теб не ти остана,ей сега ще се изниже една седмица и ще си гушкаш Ели Hug

Абе от няколко дена насам не съм сигурна, че ще е Ели  Mr. Green Нещо пак започнаха да ме глождат разни чуденки  Crazy Какво ли ще роди бременния ми мозък до раждането  Laughing
Сега съм решила да я кръщавам на баща ми. Та мисля за варианти Любомира, Лидия, Лора или нещо такова  newsm78  Laughing

Зоуи, не е проблем, че се е случило да се напика по-често няколко пъти  Peace Маги понякога този номер с напикането в гащите докато стигне до тоалетната ми го прави по 2 пъти на ден  Mr. Green А попринцип няма проблем с напикаването. Но се случва  Peace

# 182
  • София
Весе и аз мислах, че Маги е Ема, ама като я видях и не ми приличаше на Ема  Joy Така, че успех  Mr. Green
А снаха ми се казва Лидия, много красиво име Peace Брат ми е Захари и им бях измислила ако е момиче да е Лиза на двамата  Laughing

# 183
Кайо пие по 300 мл мляко преди лягане и не си представям как ще си го пази 8-9 часа. освен това спи с мен / върху мен и не ми се търсят такива големи протектори. по-натам ще го мисля.
но понякога сутрин му се мокрят дрехите, защото прелива памперса, а е с номер 6.

геройски са се справили мъжете една седмица без мен. още не мога да разбера дали ще има драстични последствия от липсата ми. за сега е ок. кайо по  принцип не мрънка и не плаче, но си страда тихомълком. снощи много се хушкахме и четохме една математическа книга, която му купих за подарък, много много му хареса. мислех, че е малък още, но той реши всички задачки за ок час. днес ще му снимам някои от упражненията, да си упражнява ръката да пише и да оцветява.

# 184
  • Бургас
И Стоян чурка през нощта и аз се притеснявам, но той цяла нощ пие сок, не знам как ще го отказвам. Става взима си чашката и пие. Пробвала съм да му правя чай, по-малко пие и не се начурква, но като се усети че е чай, реве за сок. Иначе като спи през деня не се начурква. И ние спим с него и затова не ми се маха памперса още, че не стига дето ставам да кърмя бебка, ами и чаршафи да сменям посред нощ.

Честито на патерици на всички рожденници до тук. Да растат здрави и щастливи!

# 185
Привет, аз ходих на лекар и видях сърчицето. Всичко е наред за сега... Отвреме навреме ми се гади, но се държа геройски засега. Незнам докога ще израя... Не е като с Иван... Тогава поне проблеми с гаденето нямах никакви
Веси, малко ти остава... Стискам ти палци всичко да е наред...
Честито на всички мъници, които съм забравила да поздравя.
Иван също пие по 2 шишета сок преди лягане минимум, но издържа без проблеми до сутринта. Около 10-12 часа спи и откакто махнах нощния памперс имаме 5-6 издънки. Преди да го махна често беше напикан памперса, но след като го махнах явно усеща, че няма и се стиска повече - незнам, но за мен беше страшно учудващо как бързо се справихме с това - почти неусетно. При нас драмата беше дневния памперс, защото в градината не ни оказваха никакъв съпорт, иван правеше напук и т.н., но вече слава богу рядко имаме издънки, но все по вяжни места. Я ще опикаем някое клубче, я на гости ще се проявим... Изобщо като се залиса много в играта понякога се дъни, ама аз не се шашкам - все пак няма 3 години още...

# 186
И от мен честито на всички минали, настоящии бъдещи рожденници! Със снимките съм пълен фал, езък ми за образованието, но нещо не мога да се справя, пък и нямам нет в къщи!
Хайде приятни празници

# 187
Тъкмо влязох да се хваля,че Дани ми го хвалят от яслата,че вече е започнал да рисува смислени неща,човечета,кръгове(това си мислех,че е лесно,но учителката твърди,че не е ),къща и като прочетох,че някой деца решават математически задачи #Crazy и останових,че много сме изостанали newsm78

# 188
zoi, математическите задачи не са за изваждане и деление. и дани ще ги реши със сигурност.
не се шашкай.
на тяхната възраст задачите са покажи кое зайче е пред къщата, кое ад. загради 3 крокодила. покажи пътя на зайчето от зелето до моркова. подреди следващото в редичката, огради всички триъгълници, раздели квадрат от правоъгълник. такива неща.
това си е математика.

# 189
Ох Кали силно се съмнявам,че Дани знае какво е триъгълник и правоъгълник newsm78,а още повече се съмнявам да ми загради 3 зайчета,знае да брой до 10,но едва ли разбира значението на цифрите PeaceНо пък поздравления на Кайо Hug

# 190
  • София
Зоуи,Дани пък изобщо не умее да рисува,ама хич,да не говорим за човечета и къщи Simple SmileСпоко,в първи клас ще ги научат и да смятат и да пишат.На тази възраст това няма кой знае какво значение,на едни им се отдава едно,на други-друго Simple Smile.

Герчо,честито сърчице Grinning,радвам се,че всичко е наред Hug

Веси,имаш още малко време да си помислиш за името,пък наистина,като видиш бебка, то само ще си дойде,дори да имаш колебания Peace

# 191
Ох Кали силно се съмнявам,че Дани знае какво е триъгълник и правоъгълник newsm78,а още повече се съмнявам да ми загради 3 зайчета,знае да брой до 10,но едва ли разбира значението на цифрите PeaceНо пък поздравления на Кайо Hug

ако смяташ, че такива неща са важни, просто опитай, може и да се изненадаш. за мен са важни, освен това на него му е интересно и е един доста смислен начин на общуване. и за двама ни.
тази книжка я купих с идеята да се занимаваме с нея след месец-2-3 ... силно се изненадах, като видях, че повечето неща Кайо ги прави без проблем. без проблем ми посочва отговорите, но като дойде време за рисуване, или ме кара аз да рисувам, или има собствено мнение кое как трябва да се направи. доста  му е трудно да пише, което е разбираемо. всички занимания до сега са били мисловни, а фината моторика малко съм я зарязала.
като се умори, ме кара аз да му ги чета на "инглински" понеже той не можел Joy голяма е лициса. тати също не можел.
аз пък се притеснявам с това му несъобразяване с изискванията какво ще правим. аз имах доста проблеми едно време заради това, или по-точно, аз проблеми нямах, но всички авторитети около мен, най-вече учителки, доста страдаха. 

всички тези неща пак ме наведоха на мисълта за първи клас.
мислех евентуално лятото ако остане време да го науча на повече неща да пропусне първа група. или пък втора да пропусне, направо в трета. не знам какво ще прави в първи клас, ако вече се е научил да чете и да смята. ентусиазмът сигурно ме е завладял, защото една седмица на никой нищо не съм преподавала. ще размисля до след празниците Joy

# 192
  • София, център
Здравейте,

Кали какъв е този ентусиазъм в теб...май верно ти е липсвало праподаването...хахахахаха

Мария рисува кръгчета, които превръща в човечета с очи,нос и уста още от лятото, може да  нарисува кола, но пък не разпознава буквите...всеки с номера си... Laughing

Добре де, майчетата на които децата ходят на ясла... вие допълнително занимавате ли се в къщи с такива занимания? След яслата не я занимавам с тези неща, а само с неща по - готинки за нея, нещо за лепене, за оцветяване, без мъка... Laughing

чао за сега

# 193
       Добре де, майчетата на които децата ходят на ясла... вие допълнително занимавате ли се в къщи с такива занимания? След яслата не я занимавам с тези неща, а само с неща по - готинки за нея, нещо за лепене, за оцветяване, без мъка... Laughing
чао за сега
Понеже Дани ходи на ясла отговарям,че аз лично не го занимавам с нищо,той сам си се занимава,обикновено вечер е толкова изморен,че единственото,което прави е да гледа детските и да рисува,просто е на такава вълна в момента.Аз по принцип съм против да го уча да чете,смята и прочее преди училище,защото искам да му е интересно там.аз по принцип хич не ме бива да го уча на каквото и да е,даже и цветовете не съм му показвала,хич не съм амбицирана,когато се научи тогава.

Честит рожден ден на Катето,щастливо детство и пожелавам

# 194
  • София
Привет! Hug

Честит Рожден Ден на Кати!!!!Много здраве,щастие и усмивки!!!

Ади,те в яслата изобщо не ги занимават с такива неща, най-много да научат някоя песничка.Основната задача там е да са нахранени,облечени и пресушени,вече в градината започват някакви занимания.

Аз лично се занимавам с Дани ,не защото съм "амбициозна" майка Wink,а защото виждам ,че на него му е интересно и попива като гъба.Надали ще има някакво значение като тръгне на училище,че е научил азбуката на няма и 2 години,освен,че може да му е скучно Rolling Eyes

Пжелавам ви приятни и весели почивни дни и да пописвате от време на време ,все пак,че темата ни съвсем ще замре Grinning
Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт