МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 729
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
честит рожден ден на Ема и Мишо,да растат здрави и послушни

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!   bouquet   bouquet   bouquet

Силве, много се радвам, че си изкарала добре! Покажи ни снимки, де  Simple Smile

Теди, ние сме си тука за празниците, че Анна-Мария е рождени4ка.

За почивка чак май месец планираме едно ходене до Дисниленд в Париж

Гер4о, как си? Как върви бременността?

# 167
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА .ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА И ДА ПЪЛНЯТ КЪЩАТА С РАДОСТ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Виждам, че има болни Rolling Eyes Ние от началото на Февруари се изредихме всичките Rolling Eyes Пфууу, писна ми от тая зима вече.
Я,да ви питам....Дени като настине, винаги започва да се изпуска малко. Има по едно мокро петънце на гащите , но са за смяна, случвало ли ви се  е newsm78 или да се притеснявам  Rolling Eyes
Винаги е или когато е настинал или когато гледа детско на компютъра , защото се зомбира  Shocked

# 168
не се притеснявай Hug
нормално е

# 169
Добро утро!
Честит рожден ден на Никола! Да расте здрав и щастлив!

Катенце, да ти е живо и здраво момчето!  bouquet  bouquet  bouquet

Кетито, подкрепям Кали. Нормално е  Hug

Кали, къде намери тази красота? Много, много хубава полянка и много добре пресъздадена от теб  bouquet

# 170
  • София
Пфу, слава богу  Rolling Eyes

Честит рожден ден на Никола

# 171
  • София
Честит Рожден Ден на Ники!! Да е много здрав, много усмихнат и да има най-щастливото детство!

# 172
 baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХ!!!  bdbaloni

Кети, и аз мисля, че е нормално. Маги и тя от време на време, залисана в игри, и пусне малко в гащите докато стигне до тоалетната  Laughing

Силве, и аз искам да гледам снимки  Grinning

# 173
  • София
Той си казва, че се е напикал и не е да се случва постоянно, да не може да се контролира,...ама като казахте, че ви се случва и ми е по-спокойно, благодаря ви  Hug

Весе, лелеееее една седмица Heart Eyes

# 174
Лили, мерси Simple Smile бях една седмица в белгия, току що се върнах.

весе, много хубаво за бебето, много много се радвам.

кети, снощи нямах сили да пиша. Кайо почти винаги пуска по капка-две, и чак тогава се сеща. а нощния памперс прелива. не виждам изобщо кога и как ще го махаме. скоро няма да е със сигурност.

# 175
  • In the jungle out there..
Благодаря ви, момичета Hug

Да ви е сладко!

# 176
  • София
Калинa и Дени много пикаше като спеше с памперс. Но 1-2 пъти като забравих на обяд да му обуя и забелязах, че не пика и рискувах и през нощта и  Shocked пак не се напика. Ей, така от раз. Изглежда си знае като го сложа с памперс и си пика. От както съм му махнала памперса / от миналата пролет/ само веднъж се напика-Сега като беше болен.Беше с Т и изпи 2 чаши вода през нощта и за това. Пробвай го  Peace

П.п. Обуя така ли се пише  newsm78

# 177
  • София
Здравейте Hug!

Честит Рожден Ден (на патерички) на Емка и Мишето и на днешния ни рожденник Ники!!!Много здравички и много щастливи бъдете ,дечица!!!

Силве,Кали,добре завърнали се Hug!Кажете как са изкарали дечковците без вас,тъгували ли са много?

Как са бременните ни коремчета?Веси,то на теб не ти остана,ей сега ще се изниже една седмица и ще си гушкаш Ели Hug Герчо,как си ти,как се чувстваш?

Безмерна не е писала много отдавна,какво ли правят?

Ние сме добре,аз нещо боледувам тука,настинка,но вече се оправям Peace

Целувки!!!

# 178
честит рожден ден на Ники да расте здраво и послушно детенце
кети, снощи нямах сили да пиша. Кайо почти винаги пуска по капка-две, и чак тогава се сеща. а нощния памперс прелива. не виждам изобщо кога и как ще го махаме. скоро няма да е със сигурност.
Ох успокоявам се,че не сме единствените,прелива нощният памперс,а на дневният сън,ако забравя задължително се напикава Rolling EyesЧестно да си призная още се случва да се напикае понякога,примерно може 2м да няма проблем и изведнъж за 1 седмица 3 пъти да се напикае,чудя се дали е проблем.За нощният памперс мисля да изчакам до август месец и да пробвам да го махна по време на отпуската newsm78А вашите деца стават ли да пишкат,или въобще не пишкат нощем newsm78Някак не ми се струва нормално да не пишка 10 часа примерно,то и аз не мога да издържа толкова Wink

# 179
  • София
Ами аз преди бях писала,че нощем го будя да се изпишка като го усетя,че се върти и е неспокоен.От около 2 месеца обаче,изобщо не пишка през нощта,стиска.Той си ляга късно,по принцип,към 11-12 часа и си изтрайва до сутринта,а ако си легне доста по-рано, или го вдигам да се изпишка когато си лягам аз,или през нощта ставаме.Той хич не се и буди Simple Smile,занасяме го до гърнето,пишка със затворени очи и пак го връщаме в леглото Wink

Общи условия

Активация на акаунт