МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 708
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Жане ,да са ти здрава и все по-хубави момите. Много да те радват и много да ги слушаш ! Кьде се изгубихте,кажи как сте ? Hug

Честит рожден ден и на Писи , да расте здраво,весело и щастливо дете . Party

# 241
Привет  Wink

Честита малка госпожичка Веси, желая ти да бъде много жизнена и здрава  Hug

Честит рожден ден на всички празнуващи днес, с малко закъснение на Марти и с голямо на Анна-Мария   bouquet Желаем на всички дечица усмивки и много здраве  Wink

Ние снощи се завърнахме от планината, както казва Илин  Simple Smile Някои караха ски, други / визирам Илин/ се въргаляха в снега, защото обувките му били голями и го убивали  Rolling Eyes Ех, прекрасно беше в планината, но кратко...

Добре дошла на Мариана  Wink

# 242
И понеже малко неточно съм написала ЧРД на малките пораснали госпожици! И много да слушат родителите си!
Лек ден

# 243
Честит рожден ден на Писи,Мария и София! HugЗдраве и безгрижно детство.

Весе,честита дъщеричка и от мен.Да ти е кротичка и здравичка. Hug

Аз пък днес записах Яна на детска градина,от 1-ви април да е здравичка и тръгва.И сега ми се е свила душата...незнам...аз определено по-трудно ще го преживея от нея.И много ме е страх от болестите,ама....Записах я в "Мария Магдалена"....май Мишето на КатетоМ ходеше там,а?Някой да има отзиви?...Ако не друго,поне до работата ще ми е близо.
Някои от вас добре са си починали,благородно ви завиждам. Wink

# 244
Честит Рожден Дена на Писи, Мими и Софи да са здрави и безкрайно щастливи  Hug  bouquet  bigdance2

# 245
Леле Весиии честита ви дъщеричка! Да е много, много здрава и послушна! Чакаме подробности Simple Smile   bouquet

Честит рожден ден на всички рожденници от тези дни! Да растат щастливи, здрави и палави!
 bouquet

Жана, кажи ни как сте, къде се изгубихте?

# 246
Здравейте, мамчета  Hug

Много ви благодяра за пожеланията  Grinning
Бебка си избра сама датата  Mr. Green Не поиска да е в едни месец със сестра си  Grinning Сутринта на 28-ми в 6ч се събудих от изтичанет на водите и така  Grinning Роди се 3450гр и 49см
Днес се прибрахме. Бебка я нахраних преди да тръгнем от болницата и сега спи.
И двете сме много добре  Grinning Бебка яде много, за разлика от кака си. Ако може все на цицата ще си виси  Mr. Green За сегасе справяме успешно само н кърма  се надявам този път да усмеем с кърменето  Praynig Само дето доста ме болят зърната. Мами, които кърмихте основно, кога ще мине този гаден период с раздразнените зърна  Tired Пробвах да я кърмя със силиконови зърна, но ги плюе  Rolling Eyes Мажа се всеки път с Лансинох. По-ми е удобен от Гармастана, че не е нужно да се отмива. Ама пак си боли  Rolling Eyes Пък и тя, както иска на често.
Иначе сома това ми е мъката. Аз се чувствам страхотно. Дори си мисля, че този път се възтанових по-бързо от предния. А аз така се бях приготвила. Че всичко разправят колко много боляло второ секцио. Ама въобще не е така. Само дето самото секцио ми беше доста по-гадно - ставаше ми лошо от вливанията по врем на опирацията и ми се повръщаше и тресенето след това беше доста по-силнои дълго. И глава ме боля три дни след това въпреки водите и лакарствата. Но самато болка от операцията вече мина  Peace

За мое учудване Маги е толкова очарована от бебето, че въобще не и пука, че не сме се виждали почти седмица  Laughing Идва два пъти в болницата и днес на изписването и смо до бебето седи. И иска да го гушка и само да го пипа и разглежда  Grinning На мен нула внимание  Mr. Green Тези два-трид ни ще стои при нашите, докато се установят нещата с бебето. После ще си я взимаме. А от другата седмица мсля да я пускам на градина  Grinning
Като имам време ще кача снимки  Grinning

# 247
Здравейте и от мен Hug Танита 25  Wink

Весе четсита дъщеричка, да ви е жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на рождениците, които пропуснах  bouquet Hug

Не съм се включвала скоро, нещо нямах много настроение, тази бременност ми е малко проблемна за разлика от първата.

Целувки на всички

# 248
  • София
Ееееее, Весе Hug добре дошли ти и Любомира Hug Heart Eyes Hug

# 249
  • София
Привет,милички! Hug
Честито на днешните рожденници!  bouquet

Веси,добре дошла с бебка Мира Hug(така ли ще и казвате на галено?)Мнооого се радвам ,че всичко е минало добре!За зърната...,аз честно казано и в това имах късмет,че изобщо не са ми били разранени никога,но това което си мисля...,може да не засуква правилно и затова да се разраняват,набутвай и по-навътре в устичката зърното,да е цялото вътре както и ареолата.Друго което мога да те посъветвам е,да не си миеш често гърдите,например преди всяко сукане,достатъчно е само сутрин и вечер,примерно,защото от миенето те се изсушават много... и след като приключите с кърменето оставяй кърмата да ти изсъхва на зърната,по-хубаво лекарство от нея няма WinkЩе се справиш щом и ти и тя го искате Hug Прилича ли на Маги малката бубка,синеока ли е като кака си?Чакам с нетърпение снимки!

Алиен Hug,радвам се ,че се появи!Не знаех,че чакаш бебче,желая ти всичко да е наред до края,ти вече си преполовила HugКак е бъдещия бати Благо? Simple Smile

# 250
Здравейте , и от мен !
Аз отдавна не съм се включвала , но нещо нямах настроение да пиша  ,иначе ви хвърлям по един поглед Simple Smile
Първо Честита втора дъщеричка на Веси ! Да е много здрава , спокойна , послушна и да ви радва цялото семейство!
Честит Рожден Ден и на всички пораснали 3-годишни мартеничета !!! Много здраве и щастливо детство!
При нас новото е че и Стела ще става кака , аз докато се наканя да пиша и то половината време вече мина. Терминът ми е 08.08 , малко жегесто ще ми дойде този път , но дано всичко да е наред , пък ще изтрая. Да чукна на дърво чувствам се добре , само леко гадене първите месеци и сънливост , но мина. Обяснявам на Стела за бебето , засега му се радва , казва,че и тя имала едно в коремчето си и ядяло пюренца Grinning. Надявам се от юни да мога да я пусна на градина , преди да се е появило бебето да посвикне.
Веси , разранените зърна минават до седмица , поне при мен беше така. Мажи ги с Лансинох-а , много помага повече от Гермастан.Тася ти е казала останалато.
Герчо , Алиен лека бременност и на вас  Hug
Това е засега от мен.Ще гледам този път да се включвам по-често.

# 251
Веси добре дошла с малката бебка. Много хубаво име си й избрала.

За зьрната- моите веднага се разраниха ,мажех и с лансинокс и с Гармастан ,редувах ги.  Минаха ми за повечко време -за около 10-12 дни. В началото ми се припикаваше от болка,но това беше пьрвите дни. Спомням си ,че след кьрмене не си миех зьрната ,ами оставях кьрмата и бебешката слюнка да засьхнат вьрху тях -някьде в кьрмаческия бях чела ,че така трябва .Пробвах и с изкуствени зьрна ,но не сучеше така добре както от гьрдата. И си оставях циците много време "на вьздух" да дишат -да ти кажа това май най-добре ми помогна.

# 252
Леле супер , много бременни ..,бебета... Grinning Heart Eyes страхотно е така Grinning честити Анетка и Алиен Hug леко доизкарване на бременностите ви желая
Веси ,супер Hug много се радвам ,че всичко е минало добре. За зърната и аз не помня вече ,но май ме боля не повече от седмица.

# 253
честита бебка на Веси
честит рожден ден на Писи да расте все толкова послушнаБезмерна как сте вие,отдавна не си писала Hug
Честито на Алиен и Анетка preggo
Честито и на всички рожденици,които съм пропуснала Hug

# 254
Добър вечер, момичета!
Еха, колко много бебета изведнъж се появиха. Много хубаво така, напомня ми вълнението от преди 3 години. Леки бременности, момичета и прекрасни здрави бебета на финала Hug Hug Hug

Веси, много сте бързи, докато научим добрата вест и вие вече сте у дома. За болките на зърната, аз си спомням че ме боляха около месец. Много ми помогна едно мазило, което за жалост го няма тук - B Panthen. С него се мажех често, не го отмивах, омазнява добре, а и лекува кожата. Подходящо е и за всякакви бебешки разранявания. Ако имаш кой да ти го донесе, сигурна съм че ще те облекчи! За жалост моите последни опаковки ги раздадох.

Честит рожден ден на днешните и вчерашните рожденици да сте здрави и щастливи!  bouquet

У нас е тъжно. Почина дядото на съпруга ми Flowers Rose Flowers Rose

Спокойна вечер и лека нощ! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт