Честит рожден ден и на Писи , да расте здраво,весело и щастливо дете .

Желаем на всички дечица усмивки и много здраве 
Някои караха ски, други / визирам Илин/ се въргаляха в снега, защото обувките му били голями и го убивали
Здраве и безгрижно детство.

Сутринта на 28-ми в 6ч се събудих от изтичанет на водите и така
Роди се 3450гр и 49см
Бебка яде много, за разлика от кака си. Ако може все на цицата ще си виси
Само дето доста ме болят зърната. Мами, които кърмихте основно, кога ще мине този гаден период с раздразнените зърна
Пробвах да я кърмя със силиконови зърна, но ги плюе 
На мен нула внимание 

(така ли ще и казвате на галено?)Мнооого се радвам ,че всичко е минало добре!За зърната...,аз честно казано и в това имах късмет,че изобщо не са ми били разранени никога,но това което си мисля...,може да не засуква правилно и затова да се разраняват,набутвай и по-навътре в устичката зърното,да е цялото вътре както и ареолата.Друго което мога да те посъветвам е,да не си миеш често гърдите,например преди всяко сукане,достатъчно е само сутрин и вечер,примерно,защото от миенето те се изсушават много... и след като приключите с кърменето оставяй кърмата да ти изсъхва на зърната,по-хубаво лекарство от нея няма
Ще се справиш щом и ти и тя го искате
Прилича ли на Маги малката бубка,синеока ли е като кака си?Чакам с нетърпение снимки!
,радвам се ,че се появи!Не знаех,че чакаш бебче,желая ти всичко да е наред до края,ти вече си преполовила
Как е бъдещия бати Благо?

. Надявам се от юни да мога да я пусна на градина , преди да се е появило бебето да посвикне.