МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 711
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Ихааа, да е жива и здрава малката принцеска Hugсупер новина, тамън снощи си мислех за тях и се сещах как с Веси пъшкахме заедно в реанимацията / е, аз повече, де Grinning/. Нямам търпение да видя снимка на бебка.

ЧРД на Марти Hugмного здраве, безгрижие, бесни игри и щуротии Hug

Добре дошла п.мариана Hugизненада ме с появата си, честно. мислех, че вече не сме интересни за новодошли Laughingдано се чувстваш добре при нас.

Наде, две бебчета, а? Браво на вас. А за Янето, свиквай, ние още сме така понякога. Али реве, аз рева, баща й трябва да я издърпва насила от мен, за да мога да изляза.

И на един приятел се е родило бебе снощи. Одъртяхме си и това е. Кога беше купони, пиене и глупости, кога почнахме деца да дондуркаме и отговорни да ставаме. С една позната си говорехме днес за агресията в у-ще. Нейното момче доста го измъчват. Умно е детето, учи си и последствията са ясни. Хич не искам да расте мойта Али. Ще кажете трябва да свиква да се бори, такъв е живота и то е ясно, че рано или късно ще стане, ама не ми се иска. Тирамисуто в големи количества ми действа философски Crazy

# 226
Малеее наистина .

Веси честита радост. Да расте здрава,игрива и обичана хубавица. Да те радва и да се гордееш с нея. Страхотна новина. Пожелавам ти малката девойка да ти донесе много,много усмивки . Hug И да я нацелуваш  Hug

# 227
  • София
Яаааа,бебка подранила,а!
Весинка Hug,да ви е жива и здрава!Чакаме подробностииии... ,а името Wink,какво ли го измисли накрая Grinning

# 228
  • София
Мамииииииииииииииииии, Веси е родила второто си бебе! Четах в последните и  публикации съобщение от щастливия татко. Подробности няма!

Честито на родителите.
Да е живо и здраво детенце, да расте волно и щастливо 
bouquet
Благодаря за посрещането момичета, ще празнуваме този месец много.

# 229
е СУПЕР готина новина !! ВЕСИ !! Гупки ! Бързо възстановяване и безколично бъдеще Simple Smile

# 230
  • Варна
Иха, супер новина. Веси, честита ти втора дъщеричка! Да ти е жива и здрава!  bouquet
Честит празник на всички! bg
Дина, много сте хубави. Heart Eyes Така ви се радвам, че можете да си правите такива екскурзии. Hug Пък дори и понякога да оставаш разочарована. Wink
Честито на всички рожденици, които съм изтървала. Hug
Честит рожден ден на Марти! Да ти е жив и здрав, Креми!  bouquet
Преслав пак е на АБ. Само три седмици след последните перипетии. Най-вероятно ще отложат операцията на третата сливица. Трябва да е на 9-ти. Вече ни е трудно да измисляме комбинации кой да го гледа, докато мине всичко. Вече почти два месеца се редуваме всички да го гледаме. На мен ми правят проблеми вече на работа. До такава степен, че миналата седмица почина дядото на мъжа ми и след като казах на шефката, че имаме смърт в семейството и на другия ден е погребението и трябва да си гледам децата, тя ми се обади и ми двигна скандал по телефона нямам ли намерение да ходя на работа?! Тя не разбрала колко точно няма да ме има-няколко часа или цял ден. При положение, че ми се полага отпуск за смърт на роднина. И таква глупости. Аз цял ден ревах вкъщи, защото съм супер отговорен и съвестен човек и като ми се развика така направо полудях от угризения. Затова, че дядото е решил да почине точно в този момент, а аз не съм обяснила достатъчно добре колко точно ще отсъствам за да почета починалия ми роднина. Ако не беше толкова гадно, щеше направо да е смешно. ooooh!
Поне свекитата сега се прибраха от вилата, като нямат ангажимент с дядото и Габи вече си е при нас. Това е единственото хубаво нещо напоследък при нас.
Преслав е супер непослушен, направо ни изкарва нервите на всички. Нямам търпение да тръгне отново на ясла.  Confused
А бе всякакви щуротии ми се случват. Основно гадости. Ама ще стискаме зъби и ще се борим.
Айде, стига съм ви надувала главите. Дано другия път да се похваля с нещо хубаво.
Много ви обичам всички. Hug

# 231
ЕЕЕЕ СУПЕР ,ВЕСИ  Hug ЧЕСТИТО ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО РАДОСТИ ПОКРАЙ ДВЕТЕ ПРИНЦЕСИ   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден на Марти  Hugда е расте здрав и щастлив  Hug

Джеси ,страхотни са рисунките на Петето браво  Hug

Мариана ,от мен също добре дошла Hug

Денерис, тресеме вече тази работа с училищата  Confused за сега сме о.к. но все си се притеснявам , на днешно време незнае какво да очаква човек  Confused

Кате, ще се оправят нещата само не се връзвай на шефката ти,просто няма смисъл то е ясно ,че не и е приятно ,но това е положението примири се ,че няма какво да направиш и когато ти се налага да отсъстваш слагай си ,,пердето,, и да не ти пука ще мине и ще замине. В крайна сметка със сълзи и нерви нищо неможеш да промениш ,а само си вредиш така ,че спестявай си ги колкото можеш повече  Hug Heart Eyes

# 232
  • София
Честито на Весииии Hug чакаме подробности!

Честити Ви рожденници  Hug много пропуснах Rolling Eyes
Днес ходихмеда видим едно клубче, за РД на Дени  Shocked малеее парче торта 5.90лв, тия се увличат ooooh!

Денерис страхотни снимки  Heart Eyes Мнго си готина и ви завидях, да знаеш  Flutter Wink

# 233
Веси, честита втора дъщеричка и от мен!!!  bouquet  bouquet
Креми, честит ти рожденик! Да е жив и здрав Марти!  party002 Gift
Честит празник на всички! bg

Ние по празниците бяхме в Рибарица. Бяхме си наели една вила. Изкарахме чудесно, децата също. Посетихме и "Съевата дупка". Снимки - по-натам. Приготвихме се вече за работната седмица и отивам да почивам, че нещо се изтощих... newsm46

Лека нощ и успешна кратка седмица!

# 234
Честита Баба Марта! Честито на всички, които са празнували! Честито на Веси, на таткото и на Маги!
Лека седмица

# 235
Честит Рожден Ден
 на всички дечица които са родени през Март.Растете здрави,весели и щастливи мили деца!!!
Добре дошли и на новите попълнения в Мартенския отбор!!!

# 236
  • София
Честита радост на Веси Simple Smile Да е жива и здрава малката бебка и много много да ги радва Simple Smile
Честит Рожден ден на Писи  Heart Eyes и на двете малки принцеси Мария и София на Zhana! Да сте много здрави, дечица, много усмихнати и много щастливи  Heart Eyes

Честит Рожден ден  и на всички дечица, които пропуснах през миналите дни.

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:49 от c-mira

# 237
  • София
Привет! Simple Smile

Честит Рожден ден на Писи,Мими и Софи!!!Много здраве,щастие и весели игри!!!

Жане,как сте?Как са малките кукли,отдавна не си писала. Hug

Дани,а вие как сте,мила?Да ти е жива и здрава рожденничката!Какво прави Лъчко?

# 238
Честит рожден ден на всички дечица, празнуващи днес ! Да растат здрави и засмени ! bdbaloni
Честита дъщеричка на Веси !  ylinfant

# 239
  • Бургас
Честито на рожденниците!
Честита дъщеричка на Веси!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт