МАРТенчета наши,умни и красиви,правите ни толкова щастливи!!!

• 18 719
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Тасинка,мерси  Hug Първата рисунка е с маслени пастели,а другата е върху плочка с боички за стъкло.Аз съм я записала на уроци по приложно изкуство и там се е усъвършенствала много  Simple Smile за това искам да продължи да се занимава сериозно  Laughing

# 211
Джеси, нямам предвид ресторанти и пр., по-скоро просяците, джебчиите, продавачите на всякакви боклуци по улиците. Това беше най-вече в Милано, де. В малките градове не беше толкова зле. Като цяло беше добре с тези изключения. Ето снимки: http://dinazaharieva.multiply.com/photos/album/32

Картините на Петя са страхотни. браво, има талант Hug

# 212
Честита баба Марта!

Джеси,много хубави рисунки наистина. Peace
Янааа....знае точно 3 букви,като само моята може да пише отдавна.Знае много песнички и стихчета,майка ми постоянно й пее.Обича да играе с пластелин....абе нещо не откривам специални наклонности в нея за сега. LaughingНО е изключително контактна и не спира да бърбори,всъщност,вие я видяхте на Коледното парти. CrazyЩе я записвам на детска на всяка цена....само да се оправи времето.И друго-много е разхвърляна,подлудява ме,защото аз не съм.Не иска да си прибира играчките,отговаря ми.Веднъж изхвърлих едни карти,понеже отказа да си ги събере и това мое действие имаше ефект,но само за около месец.Племенникът ми пък е съвсем различен от нея.Той е подреден и много наблюдателен,знае всички марки коли и още от сега си личи,че има технична мисъл-веднъж половин час гледа как се върти перката на един климатик. Shocked и то,не да гледа като хипнотизиран,а го изучаваше.Та,всяко дете си е различно.Но си искат занимания наистина.
Пожелавам ви приятни почивни дни,хубаво време и усмивки. Hug

# 213
Честита Баба Марта на всички. Да ви донесе  здраве и кьсмет!

А по темата която сте подхванали - Марти познава 13 букви и може да пише неговата си. Познава и всички марки авомобили включително различава и моделите-например перфектно разпознава Голф и Поло. И това си е само моя лична заслуга Mr. Green. всеки ден като вьрвим по улицата и се прибираме изброяваме всички коли ,които минават покрай нас,така се научи още миналото лято.Цветовете ,обаче не познава знае само зелено- и всичко е зелено. Много е разхвьрлян. Пьзели не иска да подрежда. Рисуването представлява -аз рисувам,той зяпа някьде. За рисуванео много го бутам,ама не става за сега. аз като малка сьм спечелила сума ти награди и конкурси с това рисуване,но човека няма желание.И да оцветява не може. А играта с пластелина е : аз правя нещо си ,той го разваля Twisted Evil Но пьк иделано разпознава кое е цистерна,кое е багер,кое е булдозер,кое е пикап,кулокран и всякакви такива.  ooooh!

Джеси много да красиви картините на Петето.

Дина ,много са хубави снимките . Аз от колко време навивам моя да ме заведе на мач в Италия  Sad

# 214
  • София, център
Зори, да ти е жива и здрава Анна Мария, да расте щастива и усмихната и мноооооого да те радва!!!

# 215
Честит рожден ден на Анна Мария,много здраве и щастие и пожелавам

# 216
  • София
Здравейте на всички.
Първо да честитя Баба Марта, да поздравя всички минали и настоящи рожденици - мартенчета.
Аз съм майка на момиче Дафни родена на 19/03/2006г.С нетърпение чакаме своя три годишен рожден ден и се вълнуваме.
Радвам се да се запиша и да участвам в темата  bouquet

# 217
Честит рожден ден на Анна Мария. здраве и много щастливи усмивки  Hug

# 218
Честит Рожден Ден на малките ни мартенчета  bouquet
Много целуки от нас Heart Eyes

# 219
Първо Честит Рожден ден на всички наши малки прекрасни мартеничета!

Честит празник!

добре дошла p.mariana !

Джеси, много ти е талантлива дъщеричката, много хубави картини!

Моето мнение по темата е че ако детето има желание, що да не го учиш!!! Иван например миналата година по това време тръгна да ми показва буквичките по заглавията на книжките си и да ме пита какво е това, аз разбира се му обяснявах, в резултат знае около голяма част от буквите, но до сега не сме писали...цветовете също научи, много бързо, благодарение на интереса с към количките. Честно да си призная, ако той не беше питал, нямаше и да се сетя да му показвам буквите специално. Брои до 6, по нататък ги бърка. С рисуването сме на моменти, да оцветява не обича, но рисува картини и много се гордее с тях, последната е с фулмастер на хладилника и било портрет на мама Simple Smile, винаги знае какво рисува, нищо че за всички останали не е особено видно...Обожава колички, имах глупостта да му купя една разглобяема заедно с отверка и сега манията ни е да се разглобят всички колички и после " мама шот е пич ги сгобява", но знае кои гуми и механизми от коя кола са. От една седмица насам рита топка, баща му го заведе на футбол и той много се впечатли...Туй то...мисля че детето покаже ли желание за нещо, ние трябва да го поддържаме, а пък времето ще покаже нататък

много цунки на всички ви

# 220
  • София
Здравейтеее Hug Coffee

Честит Рожден Ден на Марти!!!Креми,да ти е жив и здрав юнака,само радост да ти носи!!!

Честит 3-ти март!!!

Добре дошли,Мариана и Дафни! Hug

Ние днес поспахме доволно до 10.30 Embarassed
Как си изкарвате почивните дни,девойки?

# 221
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 
Хубаво нещо са почивните дни и ние се успахме тази сутрин Mr. Green
Рядко ни се случва, ние сме от ранобудниците.Сега излизаме да караме колело.Все още се учим и бутаме и дърпаме, но важното е ,че има желание.

# 222
Тасинка много благодаря. Рожденика е много щастлив днес . Явно дечковците вече осьзнават с пьлна сила празника си. Почерпете се за негово здраве.

# 223
Честит рожден ден ,Марти!Много здраве и усмивки. Hug
Честит рожден ден на патерици на Анна-Мария!

Ние сме си в къщи.Мен като новодошла ме натресоха да съм на разположение по празниците...ама,то винаги е така...не им се сърдя. LaughingИ естествено не спряха да ме викат,ама две бебчета родихме. LaughingОще ми е тръпка и се кефя. CrazyЯна сутринта за първи път се разрева за мен,като тръгвах...скъса ми сърцето направо....до сега не е правила такива номера.
Хубав ден. Hug

# 224
Мамииииииииииииииииии, Веси е родила второто си бебе! Четах в последните и  публикации съобщение от щастливия татко. Подробности няма!

Общи условия

Активация на акаунт