Жената Везни!

• 40 085
  • 518
  •   1
Отговори
# 105
Corus_S3 , точно в десятката   Crazy Ако позволиш въпроса - ти Водолей ли си? Питам,защото съм останала с такова впечатление. Доста често чувам,че една от най-стабилните връзки в зодиака е между Водолей и Везна...и не,че съм ги търсила,ама около мен само Водолеи ... сякаш ги привличам  newsm78

# 106
Corus_S3 , точно в десятката   Crazy Ако позволиш въпроса - ти Водолей ли си? Питам,защото съм останала с такова впечатление. Доста често чувам,че една от най-стабилните връзки в зодиака е между Водолей и Везна...и не,че съм ги търсила,ама около мен само Водолеи ... сякаш ги привличам  newsm78
Ами да, водолей съм.  Grinning  И определено ги привличаш. Както казах няма по-интересно нещо за водолея от е'на везна, 'щото повечето от вас са леко загадъчни и някой тря'а ви разгадае. Кой друг, ако не ние?  Laughing Grinning

# 107
Не вярвам в зодии, но аз също съм родена в периода на Кантара....Ще ми е любопитно да прочета какво пишете.....

# 108
Не вярвам в зодии, но аз също съм родена в периода на Кантара....Ще ми е любопитно да прочета какво пишете.....
Потърси дългия ми пост 1-2 страници по-назад - там си пише всичко, което може и трябва да се каже за кантарчетата. Simple Smile

# 109
Забравихте само да кажете, че Везните, в по - голяма степен от всички останали, имат нужда да бъдат похвалени и обичат някой да им се възхищава.
Много сме суетни.

# 110
Забравихте само да кажете, че Везните, в по - голяма степен от всички останали, имат нужда да бъдат похвалени и обичат някой да им се възхищава.
Много сме суетни.
Да допълня и че сме МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ НА КРИТИКА  smile3515
Може би идва от това, че сме достатъчно самокритични за да понесем товара и на чуждата критика, било то градивна или не. Просто да не ни закачат със забележки, ние много добре знаем кога сме сбъркали и какво трябва да направим. Акъл в това отношение не ни трябва, нали? smile3516
Не знам дали има някой, който повече от нас да държи да постъпва правилно, та да му натякват грешките. newsm12

# 111
- Нетипично за везни: обичам самотата...
- Не съм злопаметна и прощавам много бързо.
- Не съм инат, по-скоро трудно отстъпчива!! Simple Smile

и аз тука... горко им на околните около мен  Joy

# 112
Да допълня и че сме МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ НА КРИТИКА  smile3515
Може би идва от това, че сме достатъчно самокритични за да понесем товара и на чуждата критика, било то градивна или не. Просто да не ни закачат със забележки, ние много добре знаем кога сме сбъркали и какво трябва да направим. Акъл в това отношение не ни трябва, нали? smile3516
Не знам дали има някой, който повече от нас да държи да постъпва правилно, та да му натякват грешките. newsm12
На определени представителки на тая зодия усмивката им е толкова сладка, че в повечето случаи на мъжкото срещу вас и през ум не му минава да ви критикува, 'щото в повечето случаи не вижда причина и недостатъци, заради които да го направи.  Embarassed Embarassed

# 113
аааааааааааа..най мразя да бъда критикувана..считам го направо за обида.

# 114
На определени представителки на тая зодия усмивката им е толкова сладка, че в повечето случаи на мъжкото срещу вас и през ум не му минава да ви критикува, 'щото в повечето случаи не вижда причина и недостатъци, заради които да го направи.  Embarassed Embarassed
Еее, да, сигурно. Но в редките случаи, в които се случи, знай, че е ГРУБА ГРЕШКА. Wink
За такива, които тичат по петите на везнички, това е един полезен съвет.  Peace  bouquet

# 115
Уф, аз съм и ужасно праволинейна.Има ли правила държа да се спазват.Не съм от онези дето ги заобикалят.Това ме кара да се чуствам по-сигурна.И тежко на тези покрай мен дето ги нарушават  smile3516 . Относно критиката - аз също много мразя да ме критикуват точно по тази причина, че полагам усилия всичко да е ок и ще дойде после някой да ме критикува..... #Cussing out
Също при даден спор или караница мога да се сърдя 10 мин.След това с опитвам да разведря обстановката 'щото обичам спокойствието /типично за везничките  Simple Smile /.
Това за усмивката съм го чувала и от други места  Embarassed

# 116
  • Попово
аааааааааааа..най мразя да бъда критикувана..считам го направо за обида.
не си сама, на си сама  Whistling

# 117
  • Видин
Хоп и аз при вас! Hug
Светът е по-красив , защото везните съществуват Mr. Green
Аз си обичам зодията с всички недостатъци и предимства PeaceТипично за нас, нали? Hug

# 118
Когато някой посмее да ме критикува .... прощавам,но не забравям  Mr. Green Ако обаче ме похвалят ... моментално човека получава бонус точки  Mr. Green

# 119
Когато някой посмее да ме критикува .... прощавам,но не забравям  Mr. Green Ако обаче ме похвалят ... моментално човека получава бонус точки  Mr. Green
И после тая похвала я забравяш за 10 секунди все едно никога не се е случвала, нали?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт