Жената Везни!

• 40 070
  • 518
  •   2
Отговори
# 90
Записвам се. И аз съм Везни.
Ми какво бих казала- Кибритлийка с характер и ранимо сърце.  Wink
И на мравката път ще направя, но стига да не злоупотребява и да го оценява.
Иначе ще я стъпча в името на справедливостта.  Laughing Който каквото си надроби...
Темидооо, Темидооо хич не ти е лесно...
bowuu  bowuu  bowuu

# 91
А, намерих я заветната тема. От 20 минути ровя по този раздел и най-накрая я намерих!  Grinning  Grinning 
За жената везна мога да изпиша кофи с мастило с хвалебствени думи, че няма да ми стигне една седмица, така че ще гледам да съм по-кратък. Едно, че вкъщи си имам везна, второ, че от година и нещо насам си паднах по една везна, която е наясно с този факт, но си прай оглушки, така да се каже. Е, не е омъжена все още, за щастие. Което ще рече, че мога да я поставя under siege или под обсада - както се изрази някоя мацка. Вие тука сте толкова много, че вече почнах да се бъркам коя коя беше.  Embarassed 
Та... да минем към темата. Познавам доста везни и текстът долу е в общи линии обединение на цялостното ми мнение за везните, но и визирам определената мацка, за която споменах няколко реда по-горе.
Жената везни като характер е самото съвършенство - внимателна, разбираща, добра, сговорчива, много обича да спори (също като нас) и ако уцелиш любимата й тема нищо не може да я накара да млъкне (не че съм искал да я карам), със силно развито чувство за справедливост и всяка несправедливост я гложди дълго време, докато не намери начин да я поправи. От къде я вади тази енергия да не се отказва докато не получи положителен резултат - не знам. Обаче я има.  Laughing 
Друго общо между всичките везни, които познавам - имат ослепителна усмивка, която може да докара ускорен пулс дори на най-безчувствения мъж. А начинът, по който говорят може да те накара да се размечтаеш и да забравиш да слушаш какво ти говорят. Е, тогава е лошо, защото се обиждат, но се сърдят точно 5 мин. - след това няма и помен от нацупената муцунка.  Laughing  Освен това на вид изглеждат толкова нежни и крехки, че като ги видиш ти се иска да ги прегърнеш и да ги пазиш от всичко лошо. И в действителност наистина са такива - така както се смее изведнъж и без никаква причина може да залее реки от сълзи и след малко пак да се ухили до ушите.
Освен това на тях не им трябват думи - само по погледа ти разбират какво си мислиш и преди да си казал и дума, те вече са изрекли на глас мислите ти. Не знам как го правят, но го правят. Случвало ми се е доста пъти.
Сигурно ще се зачудите след като всичките везни, които познавам, имат ослепителна усмивка съм си паднал само по една. Ами, защото мацката има говорен дефект - не може да казва правилно Р и точно това беше причината да си падна по нея.  Embarassed  Аз лично това го намирам за адски секси при жените, особено при червенокосите везни.  Grinning  И червеният цвят на косата в комбинация със секси произношението на Р-то плюс сладкото гласче допринесоха още повече.  Mr. Green  Embarassed 
Шефове. Някои хора мразят тази дума. Обаче със сигурност знам за две зодии, които са идеалните шефове. Ако кажа шефове-мечта изобщо няма да е пресилено. Това са мъж водолей и жена везни. Работил съм под ръководството и на двата вида шефове и искам, ако може, следващият ми шеф да е представител на някоя от споменатите групи. Единственият минус на шефът водолей (не шефката, а шефът) е, че като е в лошо настроение си го изкарва на служителите. Иначе ако не го ядосваш е перфектен.  Mr. Green  А шефката везни дори и в лошо настроение пак е добра с всички, колкото и да се опитват да я ядосват. Кофтито на всичките везни, без изключение, е, че са леко по-доверчиви, да не кажа наивни. Всичко, което им кажеш го приемат за истина, а особено в офиса аз самият се убедих, че това не е в тяхна полза. И до ден днешен, след като и двамата напуснахме фирмата, аз си оставам единственият й бивш колега, който няма нищо против нея и я харесва.

А, сетих се нещо, което доста ме озадачи в началото като почнахме работа там. Без да й казвам нищо, без дори комплименти да й правя и не знам от къде и как надуши - в служебния чат ми каза "признай си, че ме харесваш. 100% съм сигурна в това!". Убийте ме, но не мога да разбера от къде го разбра. А версията, че е видяла как я гледам по време на така наречения "трейнинг" в офиса и как се държа около нея, ми се вижда доста съмнителна.
Бе вуще общо за 6-те жени везни (ако сложим и домашната - стават 7), които познавам мога да кажа следното - жена с перфектен характер, красива и в същото време доста загадъчна личност. А какво по-хубаво за мъжете водолеи, които обичат загадките за разрешаване и интересните хора като везните? Wink

Малей, увлякох се.  Mr. Green  Мога да пиша още, но ще спра до тук, че станало никое време и трябва да лягам след малко.  Laughing 

# 92
  • в баира
Corus_S3: Стана ми любопитно, домашната везна съпруга или майка е?
Иначе доста добре си ни описал! Беше ми приятно да чета за себе си.  Mr. Green

# 93
Ами след като домашната НЕ Е включена в описанието, а само е вметнато, че я има - ти как мислиш, каква е? Simple Smile Майка ми е.

# 94
  • в баира
Ами след като домашната НЕ Е включена в описанието, а само е вметнато, че я има - ти как мислиш, каква е?Майка ми е.
Ооо, няма невъзможни неща.

# 95
Corus_S3, след твоето описание ,вече не могат да ме свалят на земята Mr. Green! Везничка съм!

# 96
Corus_S3, след твоето описание ,вече не могат да ме свалят на земята Mr. Green! Везничка съм!
В какъв смисъл "не могат да те свалят на земята"?  Shocked newsm78 

# 97
В какъв смисъл "не могат да те свалят на земята"?  Shocked newsm78 

Толкова хубаво описание написано от мъж ,би накарало всяка жена да се възгордее! Simple Smile

# 98
Толкова хубаво описание написано от мъж ,би накарало всяка жена да се възгордее! Simple Smile
За писане на литературни творения и анализи ник'ъв ме няма - пълен некадърник. Но като имам за вдъхновение ваш'та сладка усмивка, анализите някак си стават сами.  Mr. Green 
Бих ви показал въпросната усмивка, та да се влюбите и вие, но съм й обещал, че никой, освен мен, няма да вижда снимките й и смятам да продължа да спазвам обещанието си.  Rolling Eyes 

# 99
Corus_s3  smile3521 четях и имах чуството, че ме познаваш.А само какви хубави думиии.....  Embarassed

# 100
Corus_s3  smile3521 четях и имах чуството, че ме познаваш.А само какви хубави думиии.....  Embarassed

Кой знае - може вЕрно да те познавам.  Mr. Green Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 101
  • Разпиляна във въображението
Corus_S3, много сладко описание. Стана ми много мило Laughing

# 102
Corus_S3, много сладко описание. Стана ми много мило Laughing
Grinning Grinning Ам, имате и 1-2 недостатъка, но на фона на всичкото хубаво, което представлявате, тях даже не ги и помня какви бяха.  Embarassed  Embarassed 
А може ли да разбулите тайната как надушвате, когато някой мъж има нещо повече от приятелско отношение към вас? Защото като човек, който непрекъснато анализира всяко движение и постъпка на дадена жена, колкото и да мисля по въпроса пак не успявам да намеря отговора.  newsm78 

# 103
Мдааа  Corus_S3 , доста добре си описал жената Везни и все в хубавата страна. Grinning
И да(водена от личният  опит)мъж Водолей и жена Везна добре си пасват. Wink
На този въпрос:
,,А може ли да разбулите тайната как надушвате, когато някой мъж има нещо повече от приятелско отношение към вас?"
Бих отговорила-Интуиция му е майката.

# 104
А, сега се сетих за един недостатък - понякога можете да сте много досадни, ама благодарение на всичко изброено до тук този недостатък ви е простен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт