Жената Везни!

• 40 185
  • 518
  •   1
Отговори
# 300
И аз вярвам и виждам много общи черти между нас Peace

# 301
  • София
Добре де, като толкова малко се пише, айде аз да се представя по подобаващо, обсъждали сте музиката, като бях в гимназията слушах основно Металика, разбира се и друг вид метъл и хард рок, но най-вече тях, после в университета слушах известно време и малко по-тежка музика, между другото дори и в гимназията обожавах Горан Брегович Simple Smile))))), после започнах да слушам всичко, което ми харесва от Металика до сръбска музика, а също така се разтапям и пред българския фолклор, много обичам да играя народни танци.
За мъжете, май най-много връзки съм имала с Лъв и Риби, лъвовете са ме докарвали до умопомрачение, но най-близки до себе си съм чувствала рибите, с близнаци и скорпион са били най-дългите ми връзки преди да се омъжа, а се омъжих за дева, е, не ни е лесно, но пък се обичаме и се справяме с характерите си Simple Smile)))
Много харесвам изкуството, не мога да свиря или да пея, всъщност пея правилно, но нямам много гласови данни, но пък без музика не мога, рисувах доста дълго време за удоволствие, не съм се учила никъде, а сега за съжаление нямам време, обичам и да правя мартеници, да "майсторя" разни красиви неща, но пак от дълго време не съм го правила...а съм инженер, странна професия за везни Simple Smile
Айде, пък ако пак се раздвижи темата с удоволствие ще се включвам и по често Simple Smile

# 302
Явно само аз не съм слушала твърда музика Rolling Eyes, но някак не я чувствам моята.Писах стихове в училище и дори спечелих конкурс посветен на ЕС, но беше преди повече от 10г.Преди време се вдъхнових и написах цяла ода за любимия ми мъж, но я показах само на най-добрата ми приятелка, но на него не посмях, срам ме е Blush.Аз  по професия съм строителен техник, но не я практикувам, не ми е на сърце.Влече ме козметиката и мисля като свърши тая пуста криза да го превърна в професия.

# 303
Явно само аз не съм слушала твърда музика
Голям пропуск!

# 304
  • София
Като каза "козметика", елинор, да кажа, че аз пък много обичам да се гримирам и според другите се справям доста добре, не бих го превърнала в професия, но ми е хоби със сигурност, напоследък се усещам, че по ме влече работата с клиенти, отколкото чисто инженерните дейности, та вероятно и аз ще се преориентирам, имам все още време за това Simple Smile))

Колкото до тежката музика, аз я обожавах, най-вече заради текстовете и бързината на рифовете, обаче напоследък малко шумна ми идва, остарявам сигурно, вече предпочитам Скорпиънс пред Металика, ехх, старост - нерадост Simple Smile))

# 305
  • София
Явно само аз не съм слушала твърда музика
Голям пропуск!

Ти по някоя жена Везни ли страдаш, че си тук Simple Smile))

# 306
Stallion ни е приятел и ни споделя много полезни неща  bouquet.
Другото което ми се прави е да продавам Мерцедеси и да ги тествам по цял ден Blush в компанията на красиви клиенти Grinning.Да си остане обаче м/у нас Wink

# 307
  • София
Хахаха, може и БМВ-та, те са ми по на сърце Simple Smile)))) Хайде като ни е приятел тогава да ми каже, защото дребното водолейче вкъщи родено на 06.02 цял ден ми прави на пук Simple Smile))

# 308
Хахаха, може и БМВ-та, те са ми по на сърце Simple Smile)))) Хайде като ни е приятел тогава да ми каже, защото дребното водолейче вкъщи родено на 06.02 цял ден ми прави на пук Simple Smile))
Защото ни е в природата, а и за да видим каква ще е реакцията. Като сме малки водолеите лъжем на поразия не за друго, а пак, за да видим каква ще реакцията. И пак по същата причина правим напук на това, което са ни казали, а освен това ни и харесва да правим точно обратното на това, което са ни заповядали родителските тела.  hahaha  
Ако го питаш защо го прави - шансът да ти отговори е много малък. Не само заради това, че ни харесва да правим напук, а и защото отнема доста време докато пораснем достатъчно, за да разберем, че така ни харесва.
Тепърва ще има доста да ти прави напук. Като сме на кеф винаги сме "на обратно". Ако ти кажеш бяло, той ще ти каже черно. Но ако не е на кеф каквото и да му кажеш ще го пропусне покрай ушите си и няма да ти прави напук, защото няма да те слуша в момента.
Абе, доста сме сложни и мога много да пиша, ама ако ти разкрия всичко сега - после няма да ти е интересно. Simple Smile

# 309
  • София
Хех, ама колко си прав не е истина, а е още на година и няколко месеца, весело се очертава вкъщи, когато му кажа "Не" ме гледа в очите и ми се усмихва и го прави пак и пак, накрая като му се скарам започва да се тръшка до безкрай, а когато се занимава нещо сам, а аз говоря ли говоря се прави, че изобщо не ме чува, не, аз съм сигурна, че наистина не ме чува, всъщност повечето неща са характерни за дребосъците, но при него са ясно изявени Simple Smile)))

# 310
Изобщо не храни илюзията, че не те чува. И малки, и големи водолеите (в т.ч. и аз, като двоен водолей) чуват и разбират много добре нещата. Даже и като порасне ти може да си мислиш, че не те слуша и че е в някакъв негов си свят, но всъщност много добре те чува.

# 311
  • София
Ето това е моят син:  Вашият Асцендент е:        Телец     
                                   Вашата Зодия е:       Водолей    
                                   Луната ви се намира в:       Рак    

А това съм аз:             Вашият Асцендент е:        Скорпион     
                                    Вашата Зодия е:       Везни    
                                    Луната ви се намира в:       Водолей    

Искрено се надявам да намерим общ език и да бъдем приятели за вбъдеще, а не само майка и дете. Simple Smile

# 312
По мои лични впечатления мъж водолей и жена везна имат общ език като че ли по рождение. Simple Smile Не говоря за любовни отношения, а за приятелство, което в твоя случай може да се разбира и като семейство. Майка ми е везна и обикновено се разбираме. Обикновено, но не винаги. Тя каже нещо, аз правя обратното, скараме се, аз седна да ям и след 5 мин. все едно нищо не е било идва да ми иска цигари.  hahaha 

# 313
  • София
Хехехе, дано си прав, добре ми звучи, но аз няма да му искам цигари (вече не пуша), ще му искам биричка Simple Smile)))

# 314
  • на североизток от Рая
   Здравейте!   bouquet

Ще приемете ли още една Везна при вас? И дъщеря ми е Везни. Готина зодия сме, няма спор. Ще пиша, ако има раздвижване, но сега ще се върна да почета назад, че ми е интересно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт