Жената Везни!

• 40 178
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
Най- лошото от всичко е ,че се оставяме да ни се качват на главата ама ние сме си виновни ,че го позволяваме.
Незнам дали от добрина или от наивност. Много ме е яд в определени моменти, че не мога да отстоявам своето .Една добра приказка и край вече ме е разтопила.

# 331
sunny77,браво на теб за дечицата smile3525, а на мен хич не ми се иска още да ставам майка, чак се чувствам някак неловко като стане въпрос и като се почне'' ама наистина ли, ами как така'' и се чудя как да се измъквам Embarassed.Може би ми е рано, а и още искам да съм си аз центъра на вселената Wink

# 332
  • София
Абе добри, ама имам пресни и безброй примери как, за да е добра с някой, който смята че заслужава, везната наранява и лишава други 10 Crazy Така че и "добри" има 2 лица Party

# 333
  • София
Може и да си права, Кирякова, не съм се замисляла по въпроса...

Ели, мен мъжът ми ме нави за дете, аз все се чудех не съм ли много млада (да не кажа малка, забременях на 23 и половина) и какво ли още не, даже докато бях бременна първите месеци все не можех да го осъзная, но като се появи дребсън направо не знам как съм живяла без него, толкова безкрайно го обичам, ще видиш... Simple Smile)

# 334
Ивче, всеки така ми казва, но само като се случи ще мога да ви разбера всички мами preggo.Още не мисля да ми се случва, но то си е Божа работа.

# 335
О напълно съм съгласна с това, че за любовта на един нараняваме други десетима. hahaha И аз мога да се държа много студено дори гадно с някого сутринта, а вечерта да прегръщам с цялата си любов някой друг.

# 336
  • София
Ох, ама как се сетих, преди години имах едно гадже и аз не знам защо се бях събрала с него, беше много добро момче, но не исках да сме заедно, след няколко месеци напъни от моя страна да се получи уж нещо реших, че ще трябва да се разделим, да ама бяхме в сесия и аз реших да изчакам до края, че да не си развали успеха момчето, все пак доста беше хлътнал, но за тези 2-3 седмици, в които знаех какво искам, но отлагах, уж за негово добро, направо не знам какво съм му причинила, пък сигурно съм се надявала и той да се усети, не съм му дала да ме целуне нито веднъж, какво остава пък да останем насаме някъде, изчезвах на кафе с най-добрия му приятел, когото междувременно харесвах  Embarassed, но пък той много принципен се оказа, та не поддаде, а пък той се чудеше къде съм, абе ужас, направо не знам как съм се държала така, но пък той е единственият когото аз съм зарязвала, а и още един, ама го зарязах, защото той вече не ме обичаше и не исках да се мъча повече, иначе все мен са ме зарязвали, явно без да искам съм си връщала на най-неподходящия, че душа човек беше момчето, ама пък като не ми пукаше и грам за него, ухх, спомени, спомени...

# 337
О напълно съм съгласна с това, че за любовта на един нараняваме други десетима. hahaha И аз мога да се държа много студено дори гадно с някого сутринта, а вечерта да прегръщам с цялата си любов някой друг.
Не ми се иска да призная, но и при мен е така Rolling Eyes.Обичам много любимия ми мъж и правя така, че той да е напълно сигурен в моята отдаденост, но имам обожатели  Blush, е какво пък като съм красива Везна и с тях се държа направо противно, а те нито са някой противни типове, но те са на мнение, че съм ''гадна кучка'', а моя, че съм много добра.Та такива сме ние добри сме където ни е сърцето  Kissing Heart

# 338
Здравейте Simple Smile много се зарадвах на темичката като я намерих и реших да се включа Simple Smileследващите фрази важат в пълна сила за мен като Везна Peace
1. Без партньор съм като без ръце.
2. Най-противното нещо е да се спори.
3. Побеждавай съгласявайки се.
4.Всичко трябва да се прави с настроение.
5. Най-трудното е да направиш избор
6.  И сега не знам дали съм за белите или за червените.

# 339
Здравейте Simple Smile много се зарадвах на темичката като я намерих и реших да се включа Simple Smileследващите фрази важат в пълна сила за мен като Везна Peace
1. Без партньор съм като без ръце.
2. Най-противното нещо е да се спори.
3. Побеждавай съгласявайки се.
4.Всичко трябва да се прави с настроение.
5. Най-трудното е да направиш избор
6.  И сега не знам дали съм за белите или за червените.
Втората точка пък при мен е точно обратното, споря многооо и винаги съм права smile3521.Една колежка казва, че да се спори с мен било като със развален грамофон.

# 340
И за мен най-противното нещо е да се спори, за това не споря, а просто толкова дълго време повтарям моето докато другия не ме признае за чисто луда, и се отказва сам  hahaha

# 341
Има си значение и асцендента, аз съм Скорпион и наистина държа последната дума да е моята Crossing Arms

# 342
  • русе
хубава темичка ако позволите да се присъедини още една везна в редиците ви  bouquet

# 343
няма по -готина от нея ... Laughing

# 344
mypi, напиши нещо за себе си,  аз май съм най-любопитна Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт