Жената Везни!

• 40 100
  • 518
  •   1
Отговори
# 420
Малко да раздвижа темата, че пак се умълчахме Grinning
Кави филми харесвате Везнички?Аз съм фен на комедиите и историческите филми.

# 421
руски филми исторически и документални

# 422

руски филми исторически и документални

А аз се чудя защо домашната Везна не гледа друго, освен History Channel и какво му намира на тоя канал, а като й намекна да смени канала надава вой все едно съм я накарал да се метне под влак.  Rolling Eyes  

# 423
   Обожавам комедиите!Достатъчно ме натоварва живота,а те така ме разпускат.Понеже съм много емоционална избягвам дълбоките психологически трилъри,както и силните драми.После ги преживявам няколко дни и моя мъж ми е забранил да ги гледам  Joy.Добре,че двамката сме си една зодия та си обожаваме Хистори чанела (особено той) и Нешънъл джиографик също.Ама леките комедийки по Фокс са ни най-любими  Peace.

# 424
Много мразя филми от типа на "Матрицата" или "Междузвездни войни" ooooh!

# 425
  Ами аз на Междузвездни войни заспах в киносалона  Joy.Тогава бяхме гаджета с моя мъж и ни заведе идин негов приятел.Ама и мъжа ми май го беше проспал филма,че после и той нищо неможеше да разкаже  hahaha.Абе събрали се две везни и ела им гледай сеира.

# 426
Аз не съм заспивала, но на "Мисия Лондон" избеснях, толкова ми беше неприятно, че само защото бях с моя не си излязох на 30мин..Понякога имам силна непоносимост към нещо или някой, Бареков ми е много анти и ако трябва да го гледам ме хваща бяс Twisted Evil

# 427
Аз не обичам да гледам филми. Нямам нерви да дочакам края на филм с почти един и същи сюжет с много други... Не обичам драми. Не ми е нужно да се натоварвам допълнително с чужди тъжни преживявания. Много рядко ходя на кино и то само на нещо, което е наистина забавно. От ТV канали гледам на първо място Reality ТV и после NATIONAL GEOGRAPHIC, DISCOVERY CHANNEL и ANIMAL PLANET.

# 428
Много мразя филми от типа на "Матрицата" или "Междузвездни войни" ooooh!
Аз пък ги гледам с интерес (ето доказателство че и с една зодия хората са различни  Wink)
Също така обичам комедиите, приключенските, любовните, някой вид драми обаче немога да издържа. Понякога страданието на героя ми идва в повече, особенно ако е релно и възможно да се случи с всеки - натоварва ме , а аз гледам филми за удоволствие.
Военни филми не обичам. Също така не мога да гледам някакъв посредствен екшън, в който основно се гърмят и толкова, но виж "Умирай трудно" си го гледам с кеф - има и екшън и добър сценарий и т.н.
В заключение - изразих се като типична везна - и това и онова Mr. Green

Бижy - имаме нещо общо в нехаресването на филми  Hug

# 429
и аз съм и така, и така. Според настроението  Mr. Green
Гледам и романтични комедии (стига да не са съвсем тъпи или пък тийнеджърски), драми много обичам, гледам трилъри и исторически, ако има любовна интрига  Joy
Не харесвам ужаси, военни и екшъни. Много гледам Фокс Лайф - сериалчетата. Отчаяните съпруги, Секса и града, Двама мъже и половина, Грозната Бети ей такива Simple Smile

# 430
Тъпи екшъни и аз не мога да гледам, обичам всичко красиво и дори и във филмите го търся, а в този жанр хич не го виждам Naughty.Преди няколко месеца ходих на "С жени на море" играе Шарлот от "Сексът и градът'' и бях очарована, красиви плажове, готини актьори и лек сюжет Heart Eyes.Яд ме е, че нямам време за книги, но работа, задължения и форуми Grinning, но на Дан Браун всичко чета на един дъх.Малко почнах като лексикон Blush, но ми е интересно да опозная хора от моят зодия, че освен баща ми и една колежка не познавам други Везни.

# 431
  • русе
и като сме почнали в тоя ред я кажете в какъв цвят дрехи предпочитате и има те ли слабост към определени аксесоари
при мен 90 % от дрехите ми са в черно и все на този цвят налитам в магазините и съм луда по чанти и обувки\ботуши а бижута - да са едри,масивни и ефектни Grinning

# 432
Бижутата които слагам са сребърни и са подарък от любимия аз си ги избрах пръстен и обеци с един голям камък и много малки, много са ми скъпи на сърцето.Дрехи имам във всички цветове освен беж. и кафяво въобще не ми отиват, лятото пастелни цветове и бяло, а за другите сезони предимно черно, графит и бяло.Обувките задължително на висок ток и да са по-нестандартни(имам в каре с деним, червени с тънък ток Heart Eyes, зелени със златисто и черни, но те са защото се налага да има човек и такива).Чантите са ми големи Peace

# 433
Синьо, бяло, екрю, черно, пастелни тонове! Единични вариации в ярки цветове. Нямам нито една червена дреха. И сива май нямам. Thinking И кафява. newsm78
Обожавам обувки! И ботуши. Crazy Сигурно имам около 100 чифта общо. Blush Blush Blush Предпочитам платформи или стабилен ток. Рядко се кривя на тънки токове.
Не обичам злато като бижута. Нося само масивно сребро. Предпочитам не масова бижутерия.
Чантите ми също са големи, ама и аз съм голяма.
Червенокоса съм от 23 години.

# 434
Аз от скоро съм руса, но много естествено и за повечето хора съм много светли кестенява Grinning

Общи условия

Активация на акаунт