Жената Везни!

• 40 136
  • 518
  •   1
Отговори
# 405
И какво й е положителното, че нещо не се сещам какво става по-добро от преди?  newsm78

# 406
Вие сте като виното с годините ставате по-хубави, поне мъжете които познавам са така, опитни и знаещи какво искат от жената и какво са готови да направят за нея.Има и изключения, но те не ме интересуват Grinning

# 407
За Брад Питовите красавци може и да е хубаво, но жена за мен на тая планета няма, така че твоята причина не ми върши ник'ва работа.  Laughing 

# 408
За Брад Питовите красавци може и да е хубаво, но жена за мен на тая планета няма, така че твоята причина не ми върши ник'ва работа.  Laughing 
На вас Водолеите ви е голяма работата и рядко може някоя да ви изтърпи, проблема ви е в отношението, а не във друго Peace.Казва ти го човек който е с такова чудо 4г. и съм изтърпяла какво ли не, но си го обичам и се опитвам поне малко да го променя, но то магаре Twisted Evil

# 409
...жена за мен на тая планета няма...
#Crazy Ае стига бе! ooooh! По-придирчив човек не съм срещала!!!

# 410
На вас Водолеите ви е голяма работата и рядко може някоя да ви изтърпи, проблема ви е в отношението, а не във друго Peace.Казва ти го човек който е с такова чудо 4г. и съм изтърпяла какво ли не, но си го обичам и се опитвам поне малко да го променя, но то магаре Twisted Evil
Че какво ни има на отношението? Малко ли е това, че ви търпим пренебрегването я заради някой ваш приятел, я заради нещо друго? Угаждаме и на капризите ви до колкото можем.

Не съм придирчив. Даже никак. Имах предвид, че няма такава, дето да ме иска.  Rolling Eyes 

# 411
Не съм придирчив. Даже никак. Имах предвид, че няма такава, дето да ме иска.  Rolling Eyes 
И това не го вярвам!

# 412
Ми хуу.  Laughing  Пак ще си говорим след някоя и друга година като стана на 30 и съм още сингъл...  Rolling Eyes 

# 413
За Брад Питовите красавци може и да е хубаво, но жена за мен на тая планета няма, така че твоята причина не ми върши ник'ва работа.  Laughing  
Че какво ни има на отношението? Малко ли е това, че ви търпим пренебрегването я заради някой ваш приятел, я заради нещо друго? Угаждаме и на капризите ви до колкото можем.
Никога не го пренебрегвам заради друг човек, само може би заради родителите ми newsm78 и посещението на козметичния салонтова е личното ми любимо време.Примери много-аз съм на работа и работя със шефката, а той звани и аз вдигам, но обяснявам положението, а той започва да се лигави Close, когато е обратния вариан въобще не ми вдига и се обажда след 5 часа да ме пита какво има Twisted Evil.Това ви е отношението!

# 414
Ми зает е бил човекът. Макар че аз ако бях на негово място щях да ти вдигна веднага без да ме грее колко шефове има около мен.  Laughing

# 415
  • София
елинор, това май не е до зодията, ами до това че са мъже newsm78 Някак общовалидно за едно поне 90% от тях ми се струва, тяхната работа да си дочетат статията във вестника винаги ще е по-важна и невъзможна за прекъсване, за разликата от твоята обикновена работа да си представиш нещо на шефа Rolling Eyes

# 416
bebZz, има нещо такова, но на едната ми приятелка гаджето е коренно различен, тя го прави на луд, а той само мига и я гледа в очите.Момчето не е никак тъпо, има собствен бизнес и я издържа, но гък не казва, а моя Mr. Green, но ако го питаш даже много съм го оплела Close

# 417
  • София
но ако го питаш даже много съм го оплела Close

Същата работа Joy Joy Направо е мъж под чехъл ако няма кой да му занесе хавлията след баня, при условие че той сам си я е метнал някъде си по-рано hahaha

# 418
Същата работа Joy Joy Направо е мъж под чехъл ако няма кой да му занесе хавлията след баня, при условие че той сам си я е метнал някъде си по-рано hahaha
Питай го защо си я е метнал някъде по-рано, вместо да си я закачи на дръжката на вратата. Аз така правя - хавлията на външната дръжка и като приключа с банята открехвам леко вратата, взимам си хавлията и всичко точно!  Wink 

# 419
Мерси bowuu Вече ми мирише на море под носа, та затова.

Има ли други везни, които след мъжа си и децата, обичат най-много морето!? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже не знам дали не е преди това Mr. Green
    Дааааааааааааааааааааааа,обожавам го!Мога да го съзерцавам и да плувам в него с часове!Това е първата ми и най-голяма любов!
  А аз май също съм родена в последния ден на зодията  newsm78!Че нещо много си противоречат разните астролози зодиите от кога до кога са,но аз съм на 21.10
  Ние пък с моя мъж се разбираме и с половин дума.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 13:50 от sunny_77

Общи условия

Активация на акаунт