Жената Везни!

• 40 139
  • 518
  •   1
Отговори
# 390
   Абе явно има значение декадата.Леля ми е Везни,ама аз по-гаден и подмолен човек не познавам  ooooh!,срам за зодията направо.А каква е самохвалка,ужас.
 Аз никога няма да ходя да се хваля и да се  бия в гърдите колко съм велика като някоя циганка.
 А определено се раздавам безрезервно,ама понякога много си патя от това.Една приятелка имам тя все ми се караше,че за мен всички хора са добри по дефолт и затова всеки лесно може да си ме метне.Някой трябва много да ме излъже или настъпи,та да го загърбя иначе все давам шансове  ooooh!.

# 391
Понякога имам чувството, че с никой не се разбирам Sad, има по нещо което ме дразни във всеки Crossing Arms, пък ако не съм на кеф съвсем.Раците и Рибите са мързеливи и когато съм в период на върша всичко веднага Grinning направо ме изкарват от нарви.Близнаците са такива всезнайковци, че трябва да имаш време за губене за да си със тях.

# 392
Аз затова обичам като има нещо за вършене веднага, да си го свърша сама, за да съм най-доволна от резултата. Peace
За Раци да не чуя... Close
Родена съм в последния ден на зодията.

# 393
Бижу, страхотен аватар newsm03.
С вършенето и аз така, че после все има за какво да мрънкам Close

# 394
Мерси bowuu Вече ми мирише на море под носа, та затова.

Има ли други везни, които след мъжа си и децата, обичат най-много морето!? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Даже не знам дали не е преди това Mr. Green

# 395
Аз съм на морето, но не го обичам, седя най-много по три часа на плаж.Скоро се замислих какво ме радва и установих, че са всякакви козметични процедури, мога да посещавам салона ежедневно :blush
Пробвах да си кача нов аватар, но не се справям и пак си избрах от посочените Sad

# 396
  • русе
Аз дори съм си получила названието "Желязната лейди ".Който ме опознае и познава е на друго мнение!

и аз така генералшата Joy пък за мълчането мога го с дни направо докарвам мъжо до лудост

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 23:33 от mypi1975

# 397
За мълчанието си личи и от големината на темата ни Grinning

# 398
  • русе
а ние по между сме си приказливи,да му мислят половинките ни Joy

# 399
а ние по между сме си приказливи,да му мислят половинките ни Joy
Ама и половинките ако са мълчаливи става конфуз Thinking
Аз съм много депресирана от времето и му се сърдя Crossing Arms, че то лятото свърши, а аз не мога да натрупам топлинка за зимата, а във Варна как духа тогава WhistlingНяма слънце, няма и положителни емоции.Искам да ми е горещо и да си нося летните тоалети.Вие кой сезон обичате мили Везнички?

# 400
  • русе
мразя зимата и лошото време изобщо депресира ме обичам да ми е топличко

# 401
О, да! Мразя снега, студа, зимата. И есента. Като умряло е всичко наоколо. Сиво, мокро, с окапали листа, безцветно и грозно. Пролет и лято е моето време. Но като е много топло ставам супер мързелива! Само у дома си седя.

Много съм разпиляна. Но в хаоса около мен, знам всичко къде ми е. Подредя ли - няма намиране. Като сме на работа с приятелката ми, съдържанието на чантите ни и всичко, което ни е нужно, е по бюрото на една ръка разстояние. Просто е чудно!  Joy Няма къде да сложи човек една чаша даже. Mr. Green

# 402
Вече мразя есента и по друга причина, лятото си отива и идва есента и рожденният ми ден Close и остарявам Twisted Evil.Когато ми е горещо не ми се седи на работа, а ми се ходи на коктейли и сладка приказка Grinning.

# 403
Значи ставаме двама, само че аз по същата причина мразя зимата, а и защото няма лято тогава. Sad

# 404
Значи ставаме двама, само че аз по същата причина мразя зимата, а и защото няма лято тогава. Sad
При вас мъжете е положителна промяна newsm03

Общи условия

Активация на акаунт