Жената Везни!

• 40 147
  • 518
  •   1
Отговори
# 375
Бижу, не така Овните са злато, поне този когото познавах.Любима зодия ми е PeaceНа мен нищо и да не ми е направил и всичко да е ок не мога да му се мятам отгоре и да го лигавя, чак се чувствам като някое извънземно, но мразя демонстрации и държане за ръка и тн.

# 376
На мен също ми е любима. Grinning
Пък ние като ходим по улиците, все се държим за ръце и като ходя с някой друг човек до мен, направо трудно ходя като не ме държи никой
Освен това моят Овен е толкова любвеобилен, че чак на мен ми идва малко в повече понякога.

# 377
Аз дори съм си получила названието "Желязната лейди ".Който ме опознае и познава е на друго мнение!

# 378
За това става на въпрос и дори преди дни купих картичка с две патета, едното сърдито, а другото му се умилква и моя"ето ни нас, ти си сърдитото,а аз ти се навирам"стана ми много тъпо Sad

# 379
Не ви мразя. Обаче много мразя като почнете да се обяснявате. Малко неща могат да ме изкарат от нерви, но това е едно от тези неща.
А и добре знам каква е сръднята на Везните, тъй че номерът със "сърдита съм ти" няма да мине.  Laughing

Ще ме извиняваш ама тук грешиш ,това с обясненията е присъщо за Телците. Напротив ,аз мразя да се обяснявам,дори съм добър слушател, а около мен все едни такива обяснителни личности чак ме изкарват от нерви. Crossing Arms
Познавам две Телета и и на двамата трябва да им вадиш думите с ченгели от устата, така че и ти бъркаш в случая. А Везни познавам доста и са все едни такива обяснителни.

# 380
  • София
Под "обяснителни" когато става дума за везна аз разбирам "казва едно и също нещо 6 пъти с различни, но почти същите думи, или само с променен словоред, акто всеки път го казва толкова бавно направо като в "докато се наведааа и охлювът се шмугна в храстите" hahaha То бива бива ама 15сек мълчание за да подбереш по-ерудирана дума не се търпи  Crazy

# 381
А аз като казвам "обяснителни" имам предвид, че ако трябва да ти каже, че (примерно) са качили цената на тока, то няма просто да каже "качили са цената на тока" и да се приключи, а ще започне да ти разказва централната новинарска емисия на някоя телевизия.

# 382
Под "обяснителни" когато става дума за везна аз разбирам "казва едно и също нещо 6 пъти с различни, но почти същите думи, или само с променен словоред, акто всеки път го казва толкова бавно направо като в "докато се наведааа и охлювът се шмугна в храстите" hahaha То бива бива ама 15сек мълчание за да подбереш по-ерудирана дума не се търпи  Crazy
Ти каква зодия си? Да ти кажа, че при нас мълчанието не е заради това което ти си мислиш, аз мълча когато не мисля, че има смисъл да говоря с човека отсреща.Говорим отчетливо и разбираемо, но не и бавно Naughtyпоне Везните които аз познавам.

# 383
  • София
Майка ми е везна и мисли по 5 параграфа едновременно, по тоя случай след всяка дума чакам по 5сец поне пауза преди да каже следващата Crazy "Хладилника .......... ъъъъ долу  .......... ъъъъ да извадиш ...... ъъъъ за какво ти говорех?" Joy
Е, сега сигурно тъй като ми е майка съм малко по-пристрастна и познавам доста малко други везни.. Но защо ме плаши че ще имам дъщеря везна - майка ми е човек, който е като кон с капаци, изградила си е мнение какви трябва да са хората и не признава че тези, които са по-щастливи от нея, но по друг начин, въобще са хора. С нея не може да се спори, говори много културно в лицето на човек, а после ръси съвсем други зад гърба на въпросния. Двуличността съм наблюдавала доста пъти, но от куртоазия всичките везни й викат "възпитание", макар че не виждам възпитаното да говориш такива грозни думи зад нечий гръб. А когато се "сърди" просто игнорира, въобще рядко конфликтна личност, което лично мен ме вбесява - не търпя хора, които се оставят да ги тъпчат Rolling Eyes

Таа това само лошите страни де, да не кажете че ви мразя или нещо такова, вие сами си наредихте добрите Mr. Green Само с някои както виждате не съм съгласна. А заради бъдещата щерка ви следя темата иначе.. И съм от така омразните телци..това май обяснява много? hahaha

# 384
Ти я изкара жената бавноразвиваща се, а тя сигурно мисли за още 100 неща в този момент.Аз си позволявам да говоря зад гърба на хора които се изтъкват, а са кръгла нула/това ме вбесява/, но иначе ако малко ме познаваш си личи кой ми е приятен и кой не NaughtyТова да мълчиш не е тъпчене "накажи глупака с мълчание", подкрепям изцяло Peace
Мен в Телците лично ме дразни самоизтъкването.

# 385
   Това за "обяснителни" хич не съм съгласна.Винаги съм толкова ясна и конкретна в това което искам да кажа,че си мисля че вие двамата нямате много наблюдения върху зодията ни.Визирате някой много близо до вас и това е.
 И моя мъж казва,че съм студена но и аз немога да съм лигла по улиците.Не ми харесва и не ми идва отвътре такова поведение просто.Ама който ме опознае веднъж после ме обожава, защото знае че на мен може да се разчита винаги и по всяко време.Ние просто вършим работа,а не плямпаме излишно.
 И аз мога да мълча с месеци, ама буквално с месеци ако яко ме настъпиш.
 А за жените телец нищо лошо немога да кажа,но за мъжете....... отврат са ми.Мъжете и жените Овен ги обожавам.А за Водолея не искам да почвам,че ще е дълга тирадата.И аз визирам майка ми и баща ми обаче,което си е доста субективен фактор.
 Това е засега,ако пак ме провокира някой малко познаващ Везните пак ще си покажа зъбките  Mr. Green!

# 386
А за Водолея не искам да почвам,че ще е дълга тирадата.
А, не се и съмнявам. Тирадите относно нас (водолеите) никога не са кратки.  Laughing  Колко теми имаме из форума... 3 или 4, май бяха.  Mr. Green

# 387
  • София
Съни, някоя друга декада си ти от тия дето аз познавам Mr. Green Тях мъжете им се дразнят че са лигави и гушливи, а мъжете им овни и козирози се дразнят от толкова лигни Crazy На тях може да се разчита само ако си направил каквото искат първо - тогава 100%. Ако обаче не направиш тяхното са директно сърдити, няма значение че просто са искали да им ядеш тортата, а на теб ти е лошо от сладко вече, край, мълчи се и се навежда над някоя чиния и я търка доакто не остане порцелан Crazy

Елинор, това за изтъкването е при лъвовете, други телки/телци такива не съм срещала аз. Но виж всичките лъвове, включително мъжа ми, така украсяват всичко и така преувеличават и накрая са толкова велики и единствени по рода си че направо Sick да ги слушам

Ама това с мълчанието ви никога няма да го разбера Rolling Eyes

# 388
bebZz, моите наблюдения за Телците са от един колега и една позната и мога да твърдя със сигурност, че са големи самохвалковци и се цупят ако им кажеш, че нещо тяхно не ти харесва.Майка ми е Лъв и е огън и жупел и въпреки че съм на 24 още се опитва да ме контролира Crossing Arms
sunny_77, ние с теб май сме една декада Peace Grinning

# 389
Лично, аз се разбирам със всички зодии, гледам да намеря общ език .Но много бързо мога и да игнорирам неприятните хора с мълчание. Приятелките ми са Телета и те като мъжете са трудни характери много се изтъкват перчат, но тях съм склонна да ги изслушвам и търпя .Виж мъжете са друго племе ти им говориш едно те си знаят тяхното и когато ми писне от такива екземпляри икомпромиси не правя!С лъвове също не може да мелим!Аз мълчаливи Телета не познавам .Да ,мълчат ,когато нещо не е станало на тяхното ,там са велики могат да те докарат до лудост .

Общи условия

Активация на акаунт