Жената Везни!

• 40 155
  • 518
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Вечно сте прави и никои няма думата и само гледате на вас да ви е добре.Понякога сте способни да изкарате от нерви човек с една дума, няма грам такт и съобразителност във вас CloseНяма как да съм по мека тази вечер, че моя ми вдига нервите цял ден, че и се опитва да ме изкара мен виновна.Типично Водолейски и мъжки
Напротив. Лесно се съгласяваме с нечие мнение, но просто го правим рядко. Най-голям шанс да се съгласим, че не сме прави е на пълен стомах  Laughing  Embarassed  , а що се отнася до егоизма - всички зодии го имат, но при нас е в най-голяма степен. Също е вярно, че не само на нас гледаме да ни е добре. Или поне аз не съм от тоя тип. Е, вярно, като съм си вкъщи съм ненадминат егоист. Но като съм с някое момиче, което много ми харесва (било то навън или у тях) гледам първо нейния кеф да направя, а после и моя.
Че ти вдига нервите - напълно разбираемо. За нещо не си му угодила и сега ти връща с лихвите - напълно позната картинка, защото и аз го правя това. Не знам за твоя, но ако на мен някой (разбирай гаджето) не ми угоди за нещо, което много искам, после го изкарвам от нерви и то - с усмивка на уста. И така чак докато не усети къде е сбъркала и не стане моето накрая. Simple Smile

Ами всички Водолеи, които познавам са странни птици! Rolling Eyes Реят се вечно на някъде и правят каквото си искат, и каквото на тях им е угодно, а после вечно се оплакват, че никой не ги разбира правилно. А те наистина са трудни за разбиране... От личен опит го казвам това. Wink
Не са трудни за разбиране. Просто не сте поискали да ви се обясни това или онова. Че сме шматки - в това спор няма. Пресен пример за това е, че през последните 2 дни поне 5 пъти се разминах на косъм с предните брони на няколко коли, вкл. и бронята на една патрулка.  Embarassed  
Вярно е, че правим каквото си искаме. Просто обичаме свободата и не обичаме да се съобразяваме с каквито и да било правила. Тъкмо заради това рядко ще видиш Водолей с костюм, освен може би на следучилищен бал или на сватба.  Wink

# 362
Ох... до болка сте ми ясни... Ако може да се контролира или изисква нещо от въздуха, та и от вас! Laughing Hug

# 363
Не му угаждам за всичко защото той сам си го постига, но и аз си имам тактика прословутото мълчание на Везните Mr. Green, толкова го мрази, че предпочита да съскам отколкото това.
Бижу, толкова си права и все се забавляват на сериозните теми, а това вече ме докарва до истерия Twisted Evil

# 364
и все се забавляват на сериозните теми, а това вече ме докарва до истерия Twisted Evil
Ми това е един вид водолейска философия - "животът е забавление".  Laughing 

# 365
Да добавя една от гадните ви черти, която забравих да спомена и която току-що ми беше припомнена. И която много лесно ме изкарва извън нерви: много, ама прекалено много се обяснявате! Неща, които могат да бъдат казани с 2-3 думи вие ги превръщате в научно-везнишки романи, понякога траещи по 10-15 мин.  Close  Като ми се заобяснявате за нещо и тръгнете от 9 планини, та чак в 10-та и накрая все пак стигнете до това, което искате да кажете. Много мразя тая ви черта - занимавате хората с глупости, които само вие си разбирате, само на вас ви харесват и после се чудите защо хората, виж ти, спрели да ви слушат какво говорите. И за да направите още по-черна картинката тропате с крак и истерясвате като ви кажат, че щом на вас ви харесва нещо, това не означава, че и на слушащия му харесва да го слуша.
Досущ като някой побъркан учен от sci-fi филмите. Примерно питат го как ще взривят слънце и се започва една дълга научна тирада за процеса, което води до широкомащабно дразнение и запушване на ушите. Същото е с Везните... Особено с домашната. Другите поне ги изтрайвам някакси (особено ако са хубави не ми пречи да говорят колкото си искат, така или иначе ако е хубава не чувам повечето от това, което казва  Laughing Embarassed ), ама домашната просто не се трае. Ето сега - тръгна да ми говори за резултатите от матурите тая година (което е важно за мен, макар да не се явявам на матури). Ама вместо да ми каже "резултатите са такива и такива и точка по въпроса", тя започва да ми обяснява кой каква глупост бил писал на матурите, на кой министър какви му били впечатленията, че еди-кой-си казал, че това било от жегите и други подобни глупости все в тоя дух...  Close  Close  Като че ли си нямам друга работа, та трябва да слушам и везнишките ви локуми. Не бих се учудил ако повечето сценаристи и сценаристки на сапунките са именно Везни...  Rolling Eyes

# 366
Човече, та ти просто мразиш Везните! Crossing Arms Сърдита съм ти!

# 367
Не ви мразя. Обаче много мразя като почнете да се обяснявате. Малко неща могат да ме изкарат от нерви, но това е едно от тези неща.
А и добре знам каква е сръднята на Везните, тъй че номерът със "сърдита съм ти" няма да мине.  Laughing

# 368
Само да ми паднеш в ръцете!  smile3508 Ще видиш ти каква е сръднята на Везните!...
Освен всичко останало, Везните са "яли от кокошка крак", та не могат да пазят много време плитки тайни и не могат да се сърдят дълго, а са толкова кокетни Flutter , че всъщност правят следното нещо: Обикновено наказанието е да покажат на наказания колко е грешил с тях, колко са съвършени, добрички във всяка една област Wink . И съответно обекта на сръднята започва да се чувства длъжен! Twisted Evil Когато това е собственият мъж, отсърдването често му струва покупката на някоя поредна глезотия, бленувана до припадък от ненаситната за лукс и женски красотички, капризна Везна. Когато е някой друг, то до съзнанието му успешно бива прокарвано колко са чисти помислите на Везната и как тя прави всичко това с най, ама най-добри намерения, пък човекът отсреща я е разбрал погрешно и видиш ли сега, станала сръдня. Вината така притиска отсрещната страна, че тя е готова да направи всичко по силите си, за да спечели отново благоволението и скъпоценната усмивка на Везната. И наистина, ако направи нещо да загуби тези две неща, една тогава ще разбере какво съкровище всъщност губи!
Та, ти какво смяташ да направиш за мен!? Laughing

# 369
Аз пък хич не се обеснявам и даже мога с часове да мълча, но когато някоя тема ме вълнува задавам 100 въпроса и много хора са ми казвали, че ставам досадна, а Водолея не ми отговаря и се налага да повтарям"кажи, а, няма ли да ми отговориш" #2gunfire.
Бижу, зависи от мъжа, на мен ми е намерил цаката и винаги ме сломява и всичките ми капризи и закани си остават за лично ползване smile3515

# 370
Не ви мразя. Обаче много мразя като почнете да се обяснявате. Малко неща могат да ме изкарат от нерви, но това е едно от тези неща.
А и добре знам каква е сръднята на Везните, тъй че номерът със "сърдита съм ти" няма да мине.  Laughing

Ще ме извиняваш ама тук грешиш ,това с обясненията е присъщо за Телците. Напротив ,аз мразя да се обяснявам,дори съм добър слушател, а около мен все едни такива обяснителни личности чак ме изкарват от нерви. Crossing Arms

# 371
Бижу, зависи от мъжа, на мен ми е намерил цаката и винаги ме сломява и всичките ми капризи и закани си остават за лично ползване smile3515
Моят мъж е Овен. Той просто ме обожава... Heart Eyes

# 372
Моят мъж е Овен. Той просто ме обожава... Heart Eyes
Много се радвам за теб Hug, ние сме жени които се отличават с женственост и заслужават уважение и почитание.Аз не казвам за моя, че е лош, но различните хора изразяват различно чувствата си.Погледнато от страни аз съм студената и вечно правеща фасони и се чудят как ме търпи, а не е така.Всички Везни които познавам са много дръпнати сред хора с половинката си, вие така ли сте?

# 373

Ще ме извиняваш ама тук грешиш ,това с обясненията е присъщо за Телците. Напротив ,аз мразя да се обяснявам,дори съм добър слушател, а около мен все едни такива обяснителни личности чак ме изкарват от нерви. Crossing Arms
Телците са ми много антипатични и не ми се получава с тях, а са и толкова самовлюбени ooooh!

# 374
Всички Везни които познавам са много дръпнати сред хора с половинката си, вие така ли сте?
Joy Да, но само когато смятам, че си го заслужава. А един Овен винаги има за какво да си заслужи таковата мое поведение. Mr. Green Но аз пак си го обичам! Heart Eyes

Ето, още една Везна, която не обича Телци. А аз дори не знам защо... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт