Жената Везни!

• 40 110
  • 518
  •   1
Отговори
# 120
- Нетипично за везни: обичам самотата...
- Не съм злопаметна и прощавам много бързо.
- Не съм инат, по-скоро трудно отстъпчива!! Simple Smile

и аз тука... горко им на околните около мен  Joy
-и аз обичам самотата, така презареждам
- по-скоро не съм злопаметна, но има неща, които все още не мога да простя
- инатът е главната ми мотивация да правя или да не правя нещо...
-пък за критиката - понякога може и да е градивна Rolling Eyes по- обичам да критикувам аз, отколкото мене да ме критикуват Simple Smile

# 121
Когато някой посмее да ме критикува .... прощавам,но не забравям  Mr. Green Ако обаче ме похвалят ... моментално човека получава бонус точки  Mr. Green
И после тая похвала я забравяш за 10 секунди все едно никога не се е случвала, нали?  Laughing

Толкова бързо,че след минутки се чувам да казвам "Еййй,няма кой да каже една хубава дума!" Mr. Green
По принцип странични хора са ми казвали,че аз умея да се радвам на хубавите моменти в живота както никой друг, но много бързо ги забравям.А ако ми се случи нещо лошо така го запечатвам,че и след години ще го споменавам... Sad А това не звучи никак хубаво

# 122
Още една Везничка в отбора. Но и дъщеря ми е кантарче ,и сестра ми ,и баща ми. Припокривам се с почти всичко което сте казали. Инат на 100 %, но и болезнена амбициозност, колебливост ,и много лесно влюбчива,ранима Hug.

# 123
Диета според зодията
Везни
За Везните храненето е истински празник. Ядат бавно и продължително, често прекаляват с любимите си храни. Уязвимите им места са бъбреците и кръвообращението.

Забранени храни: шоколад и алкохол

Диета: Дневното меню трябва да включва повече риба, нискомаслени млечни продукти, варива, ядки, тъмнолистни зеленчуци, свежи и сушени плодове.  Напитки – минерална вода. Витамини – С и Е. Минерали – калций и магнезий.
И още нещо бих добавила като представител на Везничките-мразя да съм на диета изпадам в състояние на униние.Обичам шоколад  chef  bouquet

# 124
За Везните храненето е истински празник. Ядат бавно и продължително
Бавно и продължително някой друг път. Майка ми яде като на шампионат по надяждане и за разлика от мен е всеядна.  Laughing 

# 125
Само набързо да се вкюча, а после ще ви прочета!
Бройте ме и мен!
 Wink

# 126
За Везните храненето е истински празник. Ядат бавно и продължително
Бавно и продължително някой друг път. Майка ми яде като на шампионат по надяждане и за разлика от мен е всеядна.  Laughing 
С дете изстребител "бавно и продължително" е мисия невъзможна.  Laughing
Ако въобще успея да хапна нещо се отчита като постижение...
Та и звездите мълчат пред действителността. Wink

# 127
С дете изстребител "бавно и продължително" е мисия невъзможна.  Laughing
Какво значи дете "изтребител"? Каква зодия е т'ва дете?  Shocked hahaha hahaha

# 128
С дете изстребител "бавно и продължително" е мисия невъзможна.  Laughing
Какво значи дете "изтребител"? Каква зодия е т'ва дете?  Shocked hahaha hahaha
Ми значи, че по цял ден не се спира. Другите деца по три съня спят, а той все вилнее, скача, вика...То всичко е една голяма емоция и все участието ти изисква  Simple Smile
Бабите избягаха, приятелите се уплашиха  #2gunfire  та ей това е  Rolling Eyes  Wink   Laughing
Лъвче е и "аз съм шефът в къщи" му е асцендента  Laughing
Да ни е жив и здрав, пък ще оцелеем някак.  newsm10
П.С. Да допълня, че явно едно лъвче винаги може да вземе надмощие над една везничка и един водолей ooooh!

# 129
Ще вземе надмощие само ако му играете по свирката.  Rolling Eyes 

# 130
  • София
Майка ми и приятелки са везни. Някъде веднъж прочетох за техен девиз "Ако не теб ти харесва, и на мен ми харесва!" Наистина, винаги се опитват да угодят на мъжа до себе си (понякога дори прекалено), винаги навеждат глава. Но стане ли дума за другите - направо деспотични. По-стриктен човек, по-сух от майка си не познавам. Няма извинение, няма забавление.  От 14 годишна виждам майка си 2-3 пъти годишно и все още всяко виждане започва и завършва с "какво трябва да се свърши". Винаги работата е на първо място, всичко друго не на второ, а на последно..

Предполагам това се нарича свръх трудолюбие, но от гледна точка на моя мързел както виждате ми е непонятно..

# 131
Хм Embarassed аз вероятно спадам към мързеливите представителки на зодията Embarassed

# 132
  • близо под тепетата
лелеее...мноУ зле с тая темичка! ГлеЙТЕ къде я запратихте. Едвам я намерих Mr. Green  И аз съм тукА - семейство Кантари! Laughing

както много от вас писаха-всички описания важат и за мен-къде повече, къде по-малко  Mr. Green
-обичам да ме хвалят Sunglasses, а ако някой ме изкритикува-дълго не го забравям и започват "отмъстителните" забележки от моя страна
-инат(и то голям)
-добричка(понякога)
-когато не съм, ставам много гадна и мога дълбоко да нараня някого, но често се контролирам и задържам репликите си, че
-не обичам караници
-лесно ранима, но понякога стискам зъби от яд да не видят, че плача. Остана ли сама, на другия ден очите ми са се слели с бузките(а не е като да нямам такива Mr. Green)
-чаровна Sunglasses
-усмихната(в 99% от времето, дори като спА Laughing)
-мързел(но само когато нямам какво да правя(т.е. нямам лекции и изпити)). Сега лятото съм в състояние по цял ден на гледам кримита по тв-то или на рс-то Mr. Green даже 2 книги съм започнала и все "нямам време" да ги довърша hahaha
-пристрастена към shopping-a Mr. Green ама пари за щяло и нещало не давам Naughty мога с часове да обикалям магазините -от сутрин до вечер и накрая нищо да не си купя Joy (за тУЙ приятеля ми се отказа да пазарува с мен Laughing)
-не съм стисната, но често ще се замисля дали да си купя нещо
-обаче пари за дрънкулки(най-вече обици) давам с УдУволствие Mr. Green а и където видя, че има намаление Laughing
-имам усет към красивото-никога няма да излезна с неподходящо комбинирани цветове и дрехи! даже сенките и обиците трябва да са в тон Naughty
-напоследък съм заобичала да готвя Mr. Green
-обичам да знам къде са ми нещата, т .е. обичам реда сред безпорядъка...мн мразя майка ми или някой друг като мини да ми "подреди" нещо..после с часове го търся! Иначе ми харесва като ми е разчистена стаята/къщата, обаче това не трае дълго Sad не знам защо, не мога да поддържам подредено Embarassed
-лъчезарна съм, винаги съм усмихната
-по-положителни хора от везните не познавам(и себе си визирам Sunglasses)
-имам чувство за хумор, но понякога биЕ към "мръсно"(ама то с това мръсно подсъзнание! ooooh! имам чувството, че и на 50 ще съм така) Blush и затова гледам да го спестявам пред неподходящи хора
-за храната- така е-много бавно ям и затова все аз раздигам масата Rolling Eyes Tired иначе диети мога да спазвам, ама 2-3 седмици максимум(освен, ако не е радикална смяна на режима на хранене). Не съм сред фините и слабички представителки на зодията Mr. Green има за къде да се хване  Laughing
- за мъжете- трябва да знаят какво искат от живота. Такива мамини синчета, неориентирани 'ич нЕма се котират при мен Joy Sunglasses Не ме привличат ланците и златата, такива парадирания от сорта на "виж ме колко съм велик и богат"  въобще не са дори за коментиране... И все пак е добре да си има стабилни доходи Laughing Mr. Greenискам ги и с чувство за хумор. Не е нужно са мускулести Naughty нито пък да са артистични натури и да ги влече изкуството(мен ме влече колкото да слушам музика, да си опаковам подаръка , да гледам филма..нищо по-така Laughing )

Що се отнася за другите зодии... приятелят ми е козирог, най-добрата ми приятелка е близнаци, другата е овен. А най-добрият ми приятел е телец. Нямам добри спомени от скорпиони, стрелци и риби Naughty

Въй! май сА поулях мъничкУ Blush hahaha
Нищо...здраве да е!
Айде , ще ви следя и по-ведро давайте! В тия жеги не е здравословно да се ядосвате Joy Mr. Green

Ай забраЙх да пиша- мнооого ревнива! Мойто си е мое, чуждото е общо Joy

# 133
magito1986 , много точно описание!    Peace
Само с телците не се разбирам,а стрелец е прекрасна зодия за мен.Свекърва и малкия ми син са стрелци,безкрайно търпеливи и отзивчиви хора са.   

# 134
"Очарование, твоето име е Везни" - прекрасно хумористично и ВЯРНО описание (заедно с пиперливите коментари по адрес на нашата зодия), което намерих чрез този форум - авторът е уникален образ според мен - право в целта.

Общи условия

Активация на акаунт