Жената Везни!

• 40 052
  • 518
  •   1
Отговори
# 450
Мъжът ми много страда, каза, че съм излъчвала много злоба  Crazy
Да се радва, че само като си гладна е така, моя доста повече поводи има да ми го казва Mr. Green

# 451
  • русе
ох този поглед тоста хора са го изпитали и познати и непознати Mr. Greenа аз не нарочно така си гледам пък те ме мислят за горда,недостъпна и голяма надувка
за глада и аз така да не си ми насреща когато съм гладна че става... #2gunfire
а да ви питам като станете сутрин как сте щото аз докато не си пийна кафенцето и една цигарка така да се каже да се събудя не говоря с никого и най добре никой да не ми е пред очите  мъжът ми колко пъти го е отнасял и все се чуди как може да има толкова крив и кисел човек още със ставането
и много ама много обичам да спя-това вече го е научил и не си позволява да ме събужда Mr. Green

# 452
Много до късно не обичам да спя и ставам в приятно настроение Grinning

# 453
Понякога се хващам, че се усмихвам на непознати на улицата, като се усетя и се засрамвам  Embarassed
Joy Joy

# 454
Аз съм от ухилените Везни, но само с познати. Иначе гледам като сериен убиец! Mr. Green Ако поглед може да убива, то само трябва да реша да ползвам моя за това.
Като се запознах с бъдещия си съпруг (тогава), ми каза, че отдавна ме е видял и ме е харесал, ама така лошо съм гледала, и съм била толкова надута и надменна, че не е смеел да ме заговори сума време Joy Пък аз не съм такава. Flutter
Сутрин не съм кисела, просто защото... не ставам сутрин, а по обед. Blush Но когато ми се наложи да ставам рано... да не си ми насреща!  А пък когато ми е ден за спане до обед, ако някой ме събуди - по телефон, със звънец на вратата или нещо такова - това е смъртната му присъда.
Не съм зла като съм гладна, но когато искам нещо и то не може да стане веднага, съм повече от зла...

# 455
Не мога да спя до късно...и в 3 да съм си легнала,до 8 най-късно съм станала.
И не съм кисела сутрин...а по-скоро ...палава!   Laughing
За погледа...и на мен са ми казвали ,че гледам надменно и надуто.
А аз просто съм по-стеснителна,особено с непознати.Но вероятно отстрани изглежда като надувка..."Вижте ме коя съм..."   Mr. Green
За глада...чак да съм звяр-не.Но определено ми се скапва настроението...
Цитат
но когато искам нещо и то не може да стане веднага, съм повече от зла...
Тук и аз съм така!   Twisted Evil   

# 456
Странно, аз пък в погледа на нито една Везна не виждам нищо надменно. Бих го нарекъл по-скоро отнесен поглед, отколкото нещо друго.  Laughing 

# 457

Това сутрин може да ми се случи само срещу обилно заплащане и пак не е сигурно... Mr. Green

Никога нищо отнесено не е имало в погледа на никоя Везна! Виж като видя отнесен поглед и просто ми е ясно, че насреща ми тялом е Водолей! Mr. Green Mr. Green

# 458
Не мога да спя до късно...и в 3 да съм си легнала,до 8 най-късно съм станала.

Цитат
но когато искам нещо и то не може да стане веднага, съм повече от зла...
Тук и аз съм така!   Twisted Evil   
И двете неща се отнасят за мен 1:1.Това нетърпение е много лошо и му се дразня Crossing Arms

# 459

Това сутрин може да ми се случи само срещу обилно заплащане и пак не е сигурно... Mr. Green

Никога нищо отнесено не е имало в погледа на никоя Везна! Виж като видя отнесен поглед и просто ми е ясно, че насреща ми тялом е Водолей! Mr. Green Mr. Green
Не бъди толкова сигурна. Stuck Out Tongue Мен малко хора могат да ме разпознаят, че съм Водолей само по погледа.  Mr. Green 

# 460
  • русе
не знам при вас как е но мен на последък многооо ме мързи сигурно е от жегите  Embarassed и ми е такава тъпня и скука 

# 461
Ами аз като не съм на работа, а работя рядко, никой и нищо не може да ме изкара от дома в тези жеги!  Crazy

# 462
Ами аз като не съм на работа, а работя рядко, никой и нищо не може да ме изкара от дома в тези жеги!  Crazy
Същата работа...   Mr. Green
Излизам само ако въпроса е на живот или смърт. 
Ако може друг да го свърши,още по-добре!   Laughing 

# 463
И аз съм на фаза мързел Grinningот няколко дни съм в отпуска и в нас нищо не съм свършила Mr. Green.На плаж ми е непосилно да ида, а и си направих татуировка преди седмица и още я пазя.Много ме е яд на мен все искам почивка, а като съм в такава само лежа на хладно пред телевизора и лаптопа.

# 464
Може ли да видим татуировката? Аз също имам две, сега смятам още една да си правя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт