Жената Козирог

• 52 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС И РОЖДЕННИЦИ - ЧЕСТИТО !!!  bouquet

ДНЕС СЪМ РОЖДЕННИЧКА ! ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА МОЕ ЗДРАВЕ!

ДА ВИ Е СЛАДКО ! АЗ СТАВАМ НА .... 33   Rolling Eyes

# 346
Да си жива и зрава, останалите с повод-също, кой-когато Simple Smile У дома сме две кози, не им е лесно на мъжете ни. Grinning

# 347
  • Бургас
stels-bels , честит рожден ден и готино да си го отпразнуваш  hug
Вземам от тази изкусителна тортичка, ммм  Mr. Green

# 348
Благодаря Ви козички
Благодаря на Всички   bouquet

# 349
  • В сбъднатите си мечти
stels-bels , малко със закъснение искам да ти пожелая всичко най - добро за рождения ти ден . Здраве , късмет и много усмивки да има в живота ти.  bouquet

# 350
Цоп и аз при рогатите Mr. GreenМного ми е драго Crazy

# 351
  • софия
Здравейте козички Peace
Кажете изпадате ли често в депресия и как се справяте с тези състояния? Аз съм родена на 26.12 и много странно един ден съм весела и спокойна, а на следващия всичко ми е много черно и тъжно Confused

# 352
Аз не мога да се справя - оставам да мине от самосебе си.

# 353
  • Бургас
Здравейте козички Peace
Кажете изпадате ли често в депресия и как се справяте с тези състояния? Аз съм родена на 26.12 и много странно един ден съм весела и спокойна, а на следващия всичко ми е много черно и тъжно Confused
Аз съм същата... понякога просто чакам деня да свърши, а на другия съм ок. Спорта доста помага в такива ситуации. Peace

# 354
Здравейте козички Peace
Аз съм същата... понякога просто чакам деня да свърши, а на другия съм ок. Спорта доста помага в такива ситуации. Peace
Това е проблем при доста кози... Sad  и аз се включвам в това !

Изпадала съм и в по-сериозна депресия - но се хванах за косата и се извадих - и това го можем , но трябва допълнителен стимул !   bouquet

# 355
  • софия
Съгласна съм, че спорта наистина помага понякога. Любопитно ми е обаче една жена козирог как се справя със следродилната депресия, като така или иначе си е предлазположена към сдухване Thinking 
Ще се радвам майки - козички да споделят   bouquet

# 356
  • На земята, която е всъщност звезда.

Йога, момичета!

# 357
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
И аз съм козирог.
Аз не съм изпадала в следродилна депресия. И изобщо в каквато и да е депресия. Вярно е , че понякога ми е доста тъпо, но като ме оставят на мира ми минава. И в къщи се научиха да разпознават кога трябва да ме оставят на спокойствие  Simple Smile
На мен ми помага и нежната , тиха музика.
А на вас случва ли ви се да се чувствате самотни сред много хора,  познати даже ?

# 358
  • Бургас
alvera ,това са нормални състояния на хората, мисля, че всеки човек понякога се чувства самотен, дори сред близки хора, особено ако сам се е затворил по някакъв начин в черупката си.

# 359
alessundri,аз съм козирог,но нямах време за следродилна депресия.А иначе онази другата,обикновената като ме хване,няма пускане.

Общи условия

Активация на акаунт