Жената Козирог

• 52 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Мисля,че съм романтична...обаче хич не си падам по лигавщини.И децата рядко целувам.Катил.

# 601
Ако влезе някой в тази тема и види как си се обиждаме сами ще падне.

# 602
  • not found
а намира ли се тук жена-коза,която да живее с мъж-риба

Майка ми и баща ми

# 603
Чудна тема,стана ми любимата от бг-мама. Heart Eyes

Романтична съм,ама е важно кой и как го прави.Имах гаджета,дето и звездите да ми свалят-все ми беше тая.Обаче мъжът ми вчера ми каза,че съм била много умна и коленете ми омекнаха...кво говорите-цялата се разтопих...и за секс даже бях готова след такава фраза... hahaha
Все пак си остава най-приятното,когато аз правя изненадките.Обожавам да гледам изненадани и зарадвани личица.Направо съм като дете,което е сервирало закуска на родителите си в кревата. Laughing
Иначе обожавам подаръци и за това много ми допадна да си пазарувам от нета.Така като ми дойдат нещата и все едно е Коледа...едни торби,едни наелони,едни кашони навсякъде,а аз зарита с парцалки карам щерката дапробва това и онова... Joy Joy

Не мисля,че съм катил-просто се смятам за по-интелигентна и рядко може да ме трогне/изненада човек,че то никой не можеше да ме разсмее преди да срещна половинката,кво говорим за трогване...

За обиждането сами-на това вече сме царици...няма такава финна самоирония никъде другаде в зодиака.Колко поетеси и писателки козирожки има,а другите като нас само си хабим таланта във форумите,в офисите или над тиганите (като мен)... Laughing

# 604
Последното мнение почти на 100% ме описва и мен. Само дето аз все пак обичам да ми казват и че съм умна, и че съм красива, но повече, че съм умна, и изобщо много обичам да ми показват, че ме оценят по интелект и достойнство, които съм повече от убедена, че притежавам.  Embarassed Явно скромността не ни е най-силната страна, но пък минаваме за много скромни, защото не се самоизтъкваме толкова колкото сме убедени в това вътрешно, поради което и мноооого болезнено приемам (поне аз) критика от каквото и да било естество. Ако получа макар и добронамерена забележка като критика така се сдухвам, че не е истина. Не знам откъде таз убеденост, че съм безгрешна.  Embarassed

# 605
Според мен си имате голямо самочувствие ,което умело криете или не показвате по-скоро,но като ви хвалят, ви се качва доста над нормата,въпреки че не го показвате и това ,щото верно сте си катили Simple Smile или по скоро изглеждате и правите впечатление на такива,иначе сте си душички:)
,абе сложни хора сте за разбиране,но се отнасяте много човечно с хората(културни сте ,любезни и т.н.),най-мразя ,че имате страшно черногледство,вместо да търсите доброто ,веднага измисляте най-лошия сценари на ситуацията ,и егоизма и ината ви са големи,но сте добри и ви се прощава Simple Smile

# 606
  • not found
Последното мнение почти на 100% ме описва и мен. Само дето аз все пак обичам да ми казват и че съм умна, и че съм красива, но повече, че съм умна, и изобщо много обичам да ми показват, че ме оценят по интелект и достойнство, които съм повече от убедена, че притежавам.  Embarassed Явно скромността не ни е най-силната страна, но пък минаваме за много скромни, защото не се самоизтъкваме толкова колкото сме убедени в това вътрешно, поради което и мноооого болезнено приемам (поне аз) критика от каквото и да било естество. Ако получа макар и добронамерена забележка като критика така се сдухвам, че не е истина. Не знам откъде таз убеденост, че съм безгрешна.  Embarassed

Точно така  Laughing и аз се имам за великата Ентелигенция и предпочитам хората да ме мислят за умна отколкото красива , а ако и двете , тогава вече е чудно  Laughing А за егоизма и ината няма да говоря  Blush имам ги по много  Whistling

# 607
  • Бургас
dimitriana, много ме радваш  Joy  Hug

Според мен си имате голямо самочувствие , ... ,щото верно сте си катили Simple Smile или по скоро изглеждате и правите впечатление на такива,иначе сте си душички:)
... ,абе сложни хора сте за разбиране,но се отнасяте много човечно с хората(културни сте ,любезни и т.н ... и егоизма и ината ви са големи,но сте добри и ви се прощава Simple Smile
Така си е ...
Много сме готини отдалече, ако сме ти в къщата - вече нещата стават една идея /или няколко/ по-различни... Mr. Green  Hug НО: ако знаеш как да ни подхванеш и да ни влезеш под кожата , и живота си даваме / аз поне/  Mr. Green Heart Eyes

# 608
Лошото е ,че хем обичате комплиментите ,хем се правите на сериозни и не обичате лигавщини,иначе може би подхващането става с разходки по магазините ,щото обичате да разглеждате,ама като почнете да ги сравнявате цените ,къде  е по скъпо ,къде по евтино за  стотинки става проблем .....

# 609
  • Бургас
Ooooo, НЕ  Peace "Подхващането" няма нищо общо с материалната страна на нещата... Mr. Green Парите и всичко свързано с тях / в това число магазини и подобни глупости - сори, не се обиждай Hug /, нямат нищо общо в случая, но явно говорим за много различни неща Peace

# 610
Исках да кажа че колкото и да се правят че обичат простичкия начин на живот някой представители на зодията (който познавам),просто не живеят по този начин,има едно обяснение козата най мрази да бъде лъгана и мамена,харесва скъпи неща ,не щот са скъпи ,а щот се предполага че са качествени и за това иска не иска и трябват пари ,така че не ми  се прави Simple Smile
Шегувам се

# 611
  • Бургас
Бе...  Mr. Green, виж сега   Laughing :  че обичам качествени неща е така...  Hug, обаче иначе последното , с което можеш да ме "действаш", "подхващаш" и т.н. са парите и материалното...  Crossing Arms
В смисъл - съвсем друго е истински важното за мен, което наистина ме трогва и с което можеш така да ме подхванеш, че и душата си да дам едва ли не... Mr. Green
Но ти иначе си се шегувай, няма проблеми  Laughing  Hug Разбрах те  Peace Laughing

# 612
Попринцип трудно се подхващате изобщо на нещо Simple Smile,имате черта мързел,като става въпрос за личен конфорт и спокойствие ,и аз съм така  (поне тея дето познавам) ,аз обичам да ви "действам" с добро щото сте добрички Simple Smile Пиши какво е важно за вас ,щото съм много любопитен ,според мен търсите стабилен човек до себе си на който може да разчитате най-вече,ама кое е важното .....незнам
И както би казал моят много уважаван приятел козирог "Шегувай се ,шегувай се,аз сега ще си трая после ти ще си със счупени пръстченца" Simple Smile ,ама е голям сладур ,иначе Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 23:16 от bcdd

# 613
  • Бургас
Има една приказка - ни се водя, ни се карам...  Mr. Green
Ако изобщо се водя с нещо - то е само с добро  Mr. Green Peace
За стабилния човек си прав- отделен въпрос е кой какво точно влага в това понятие, но като цяло е така /под стабилен да не се разбира богат /.
Важното е... някой да умее да ти докосва душата ... но това е много лично и адски относително, така че не ми се обяснява. Peace
А за шегуването, траенето и счупените пръсти - има, но само известна доза истина... Joy Mr. Green

# 614
А каква е според вас нагласата, отношението и въобще настроенито на козирога към живеенето в чужбина, устройването и живеенето там прилично имам предвид. Защото едва ли има човек, дори не козирог, който тук да има добра работа, но да я остави, за да иде да работи неквалифициран труд в чужбина, само защото е чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт