Жената Козирог

• 52 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • В сбъднатите си мечти
Не е за пускането,класата вие сами си мислите ,че я имате .В какво се изразява  класата,иначе да, имате вкус за дрехи и храна  и т.н.,ама тва твърдоглавие ,както се казва да  се погледнеш от страни къде се намираш  ,да се сравниш ,обиват всичко друго.
Класата е другата дума за извисеност и неподражаемост .Дори твърдоглавието ,което аз бих нарекла упоритост и неотстъпчивост ни прави неповторими и чаровни Simple Smile И наистина ти съчувствам за това че си бил отрязан (много ти личи,извинявай ,че съм директна ) ,може би си се сблъскал с нещо много рогато или си бил много нахален до нетърпимост  Simple Smile) има и такива от нас ,но това не ти дава право да ни нареждаш всичките под общ знаменател .

# 661
Не бе ,не съм би отрязан(честно).Просто се дразня ,че си въобразявате неща ,който не са истина и си ги отстоявате.А все си мисля ,че има "хляб" във вас да ставате по-добри,та затова пиша.

# 662
  • Бургас
 Joy Ех, че весело ... hahaha
Виж сега  Mr. Green, жена Козирог точно няма да успееш нито да промениш, нито да превъзпиташ, а и няма нужда  Naughty   Mr. Green
Класата, неповторимият ни чар, уникалността ни са в това, което сме - с всичките си плюсове и минуси / като подчертавам, че минусите са много по-малко  Mr. Green  Joy/.  Peace Wink
п.п. Споменах ли, че сме и много скромни  Mr. Green  Joy

# 663
  • not found
Скромността личи  Whistling лъха от постовете ни  Hug Hug
Момичета , супер забавно ми е да ви чета  Flutter Открих си нишата  Hug

# 664
  • Куциндрел
По-добри козите няма как да станат. Само, че не може да се обясни това на едно теле. То е решило да попасе в нашата градинка и да мучи. (чудя се как не се задавя).
Жените кози са и добри майки. Държат на семейството си, на рода си, винаги ще помогнат. Те козите, както си пасат тихо и кротко, така бавно и се изкачват в йерархията.
Бях чела, че - козите се изкачват до върха само, за да погледнат надменно надолу. Бих добавила - и да плювнат връз тези, които не могат да ги настигнат. hahaha
Козите са родени под знака на лидерите. Те са тези, които водят парада. Лошо е, когато се налага да работят с други кардинални знаци.
Напоследък се занимавам с везни. Голям екшън. Но установих, че си ги обичам някакси, може би, защото и те са родени лидери. hahaha

# 665
Ceca ,много точно си го написала.

# 666
  • Бургас
Ceca,  Hug Peace  Права си.
 Party Нека си пасе теленцето и да мучи бе, виж к'во весело стана  Joy
Жената Козирог е една от най-всеотдайните майки в зодиака  Peace
Семейството е нещо свято за нея.
И определено се качваме бавно, но за сметка на това сигурно нагоре... пък дори и само, за да плюем после долу в ниското... Mr. Green

# 667
Само едно ще кажа за това "Бях чела, че - козите се изкачват до върха само, за да погледнат надменно надолу. Бих добавила - и да плювнат връз тези, които не могат да ги настигнат. hahaha"
И това изказване ,ако му викаш класа - значи е селска класа:(
Не ви прави ЧЕСТ да го казвате това ,дори и да го мислите.А това че си пиша тук е с информативна цел и мисля,че става все по полезно:) за съжаление в отрицателният аспект
А това че вие не можете да се аргументирате ,а нападате това не ми пречи .То стана ясно че не приемате критика и се обиждате бързо Simple Smile.Иначе  да жените кози са и добри майки съгласен съм
Козите, както си пасат тихо и кротко, така бавно и се изкачват в йерархията и това е вярно ,но точно тук идва момента с "погледнат надменно",което за човек ,който тихо се изкачва не е много умен ход и е лесно отгоре да плюеш ,що не почнете да плюете от долу.Аз ще ви кажа ,козите са едни доста страхливи хора в доста ситуации и имам доста примери в личния живот
Кофи е че губите човечност от инат и класа Sad Това исках да променя и да кажа

# 668
  • Куциндрел
Само едно ще кажа за това "Бях чела, че - козите се изкачват до върха само, за да погледнат надменно надолу. Бих добавила - и да плювнат връз тези, които не могат да ги настигнат. hahaha"
Не селска класа, пак се обърка, класа от лехата е. Не позна - отивай да учиш. Mr. Green

Не ви прави ЧЕСТ да го казвате това ,дори и да го мислите.А това че си пиша тук е с информативна цел и мисля,че става все по полезно:) за съжаление в отрицателният аспект
Още си в неведение - ние се забавляваме с теб, а ти какво информираш, не стана ясно.

А това че вие не можете да се аргументирате ,а нападате това не ми пречи .То стана ясно че не приемате критика и се обиждате бързо Simple Smile.Иначе  да жените кози са и добри майки съгласен съм
Козите, както си пасат тихо и кротко, така бавно и се изкачват в йерархията и това е вярно ,но точно тук идва момента с "погледнат надменно",което за човек ,който тихо се изкачва не е много умен ход и е лесно отгоре да плюеш ,що не почнете да плюете от долу.Аз ще ви кажа ,козите са едни доста страхливи хора в доста ситуации и имам доста примери в личния живот

Пич, сам се набута, никой не те е викал - ето ти още една лоша черта - ръчнеш ли козата - няма връщане назад. Съвет - не се бутай между дребен рогат добитък.
Можеш да помахаш с кърпичка отдолу и си вземи чадър, да не те намокрят.
Козите не са прости, за да плюят отдолу - вземи се научи, че отдолу не се плюва.  Mr. Green

# 669
  • Куциндрел
Ceca,  Hug Peace  Права си.
 Party Нека си пасе теленцето и да мучи бе, виж к'во весело стана  Joy
Жената Козирог е една от най-всеотдайните майки в зодиака  Peace
Семейството е нещо свято за нея.
И определено се качваме бавно, но за сметка на това сигурно нагоре... пък дори и само, за да плюем после долу в ниското... Mr. Green

Другите всеодайни майки са раците, но рака е опозиция на козирога - т.е. и двете зодии могат да вземат чертите на опозицията си.
Принципно, Луната, която е управител на Рака, е свързана със семейството и дома. Но Козирозите са взели тази черта от Раците и много държат на семейството.

# 670
  • На земята, която е всъщност звезда.
А това че вие не можете да се аргументирате ,а нападате това не ми пречи .То стана ясно че не приемате критика и се обиждате бързо Simple Smile]То стана ясно че не приемате критика и се обиждате бързо [/b]Simple Smile.Иначе  да жените кози са и добри майки съгласен съм

Не е точно така, просто зависи как ни се поднася тази критика. Козирогът гледа да каже истината, но без да обиди другия, и съответно държи отношението към него да е такова. Напада и пуска рогата в ход само ако е бил нападнат.    

# 671
Гледай сега как разяри телето Simple Smile .Начи майка(коза) и (баща)рак имам у нас. Рака яко я командва козата само това ще кажа,може да се грижи много за  нея ,ама от човешка гледна точка държанието е доста зле.Та виждам и в други семейства,че козата само я командват Simple Smile
За плюене ,исках да кажа ,що не почнете от долу да плюете ,като сте толкова отворени ,като си горе е лесно д,драги
Иначе "Ceca"  милич-ка/ък много си тъпа (това се информирам),не искам да те обиждам ,ама си е факт ,който щях да спестя ,ама тъпотата ти пробива на повърхността с голяма сила и не мога да не я спра.
Относно "вселена" ,да ,съгласен съм ,и аз имам доста общо в някой черти.Но "Напада и пуска рогата в ход само ако е бил нападнат. " доста често бърка в преценката си и напада за дребни неща ,от който той е решил ,че е обиден ,а всъщност е преувеличил ситуацията   

# 672
  • Бургас
Ceca, аз имам асцендент Рак... Неква хипер странна комбинация се получава... двете противоположности на зодиака в едно... явно за т'ва 'ич ме няма... Thinking   Joy   ooooh!

Иначе :

То стана ясно че не приемате критика и се обиждате бързо Simple Smile.

..що не почнете да плюете от долу.

Аз ще ви кажа ,козите са едни доста страхливи хора в доста ситуации и имам доста примери в личния живот

hahaha Бе не знам колко е полезно писането ти тук и в какъв точно аспект, но определено верно не спираш да ни забавляваш ... Joy

Пич, не си прав, хич даже не се обиждаме, ние си знаем много добре качествата и недостатъците /които хич не са много  Whistling/, просто се смеем дружно  Joy

Как се плюе отдолу, извинете ...  Thinking  Joy Освен това тази метафора има много измерения... не приемай нещата толкова буквално... Понякога така "плюем", че даже и наплютите не се усещат... първо, защото го правим с финес /дори и това/, второ, защото дори и за да разбереш, че те плюят, а не вали дъжд примерно, се иска акъл, а за съжаление не всеки го има в достатъчно количество и качество...   Whistling Whistling Whistling

Имаш кофти примери и ниииикак не си прав - отново  Joy  ooooh! Няма да ти изброявам примери от българската и световна история на велики хора козирози, ако имаш желание и време за губене, провери сам - и тези хора точно ако ги наричаш страхливи.... Пак си на грешен път ... ooooh!  Joy

Инат и класа имаме - да  Peace Но човечността ни е в пъти повече...  Flutter  Mr. Green Ти обаче едва ли някога ще имаш възможността да се увериш в това... явно кофти си подбираш хората около теб ... Обаче  не спирай да пишеш де...  Mr. Green Ние със сигурност не се обиждаме, даже много ни кефи  Laughing

п.п. И не с лошо, ако обичаш  Naughty Хуморът никога не е излишен... особено в някои ситуации...  Wink

# 673
  • Куциндрел
Иначе "Ceca"  милич-ка/ък много си тъпа (това се информирам),не искам да те обиждам ,ама си е факт ,който щях да спестя ,ама тъпотата ти пробива на повърхността с голяма сила и не мога да не я спра.
Ох, от кога чакам някой да ме поласкае като теб.
Вече те залибих. hahaha
На ти ся цветенце да попасеш  bouquet

# 674
  • Куциндрел
п.п. И не с лошо, ако обичаш  Naughty Хуморът никога не е излишен... особено в някои ситуации...  Wink
Мон, гледай сега, момчето излезе извън нерви. Едно теле трудно го прави.
Супер забавно ми стана.
Явно комплекса все пак при него е едипов - майка му е коза. hahaha
А мъжете зодия Рак, няма да го обсъждам, че не е тема. Само ще кажа - горката му майка. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт