Жената Козирог

• 52 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София - Рим и обратно
dimitriana много ти благодаря за подробното описание   bouquet! Надявам се и моето малко момиченце /и голямото също де, то пък е Рак с асцендент Козирог Crazy/ да бъде толкова качествен човек като теб! За контролирането - няма да ме учуди, щото и аз съм от досадниците, контролиращи и дебнещи вечно дали всеки прави всичко както трябва, така че и генетично ще е Mr. Green

# 376
Да се хванем за зелено и да опасем полята  Laughing

Паса усилено!Откакто излезе лапада, бабите на пазара забогатяват от мен, щото нямам откъде да си го бера  newsm62...Но депресията ме е хванала яко...

# 377

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!

# 378
Присъединявам се.
Аз днес само обслужвам празнуващите ми мъж,майка и дете,ама ми е много скъп този празник! Grinning

# 379
  • Пловдив
Здравейте мили козички, аз съм типичен представител на зодията с асцедент Козирог........Много верни неща са изписани тук за нас, дори неща, които не съм и могла да ги формулирам така добре както сте ги казали вие!!! Радвам се много, че попаднах на темата, но виждам, май отдавна никой не е писал?! Там ли сте ??? Hug

# 380
 welcome Ние сме на паша  Joy има доста зелена тревица и трабва да я окосим, а след обед я преживяме.Добре че стадото ни се увеличава. Hug  bouquet
Ей козички я да ви попитам някоя от вас пуска ли ината си в отпуск не платен разбира се ,че моя е в почивка ама напира да се върне по бързо.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 10:07 от yori81

# 381
Ние винаги сме тук.Въпреки че никой не ни забелязва. Wink

# 382
  • Бургас
yori81 , какъв отпуск на ината, няма такова нещо, винаги на макс  Joy  Hug

# 383
yori81 , какъв отпуск на ината, няма такова нещо, винаги на макс  Joy  Hug
Joy Joy Joy
При мен е обратното:"какъв инат бе-това беше едно време". Wink

# 384
А ината не е ли упоритост?  newsm78 Аз не признавам ,че съм ината,а по-скоро упорита  Twisted Evil

# 385
Аааа аз упоритоста я изполвувам за постигане на нещо добро,а ината да попреча на някой да е на неговото Twisted Evil. Whistling

# 386
Набързо да се запиша и отивам да чета
Козирог съм отвсякъде Twisted Evil

# 387
  • Пловдив
Аз също мисля, че от ината ми почти нищо не е останало, но Да упорита съм ако вярвам в каузата зад която стоя! Flutter

# 388
Аз също мисля, че от ината ми почти нищо не е останало, но Да упорита съм ако вярвам в каузата зад която стоя! Flutter
Не знам дали е заради имената на дъщерите ни,ама моя инат май тя го затри-кога с нейния инат,кога с неусоимата си усмивка. Wink

# 389
Ината не си го давам  newsm47!

Общи условия

Активация на акаунт