Жената Козирог

• 52 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Ами аз лично си обичам България и всичко хубаво и лошо тук /разбира се лошото не го обичам, но поради липса на друг избор го приемам и свиквам с него/ - не бих живяла другаде за постоянно... сложно ми е да ти го обясня - причините са много...

# 616
  • На земята, която е всъщност звезда.
А каква е според вас нагласата, отношението и въобще настроенито на козирога към живеенето в чужбина, устройването и живеенето там прилично имам предвид. Защото едва ли има човек, дори не козирог, който тук да има добра работа, но да я остави, за да иде да работи неквалифициран труд в чужбина, само защото е чужбина.

Трудно се навива, защото не е голям авантюрист, а и обича сигурността. Като млад, преди да започне да прави кариера може би, но след това- трудно. Аз лично не бих отишла в чужбина да върша неквалифициран труд.

# 617
Що се отнася до чужбината - не е за мен.Виж,за разходка ДА,но само толкова.Иначе аз лично съм авантюрист,но за пътешествия с премеждия и ситуации в който да доказвам най-вече на себе си,че мога да се справям с всичко / почти разбра се /.
Пътувала съм и като по-млада и скоро като вече по-зряла Embarassed,но никога не ме е блазнело да остана.
А когато си имам всичко / дай Боже занапред да е така / изобщо не мога да си помисля да се изнасям.

# 618
  • not found
И мен като , че ли не ме блазни , още нямам ни кариера ни чудо , всъщност още нищо нямам , но самата идея не ме влече , милото от доста време иска да заминем , но аз все отказвам , може би на по-късен етап  Whistling Ще видим .

# 619
  • България-Швейцария
А каква е според вас нагласата, отношението и въобще настроенито на козирога към живеенето в чужбина, устройването и живеенето там прилично имам предвид. Защото едва ли има човек, дори не козирог, който тук да има добра работа, но да я остави, за да иде да работи неквалифициран труд в чужбина, само защото е чужбина.
Есте, защо неквалифициран, в EURES мернах доста обяви за програмисти, при това само определен регион на Швейцария разглеждах.
Нищо не пречи да хвърлиш едно око там Wink, за този тип специалисти не придирят и за определен език първоначално, английският е достатъчен.
Извинявам се на другите за off-а.

# 620
А аз не говорех, че имам предвид за себе си, а по принцип ми е интересно какво е отношението на хората към това.
Колкото до мен, пак е странно, защото от една страна много трудно изживявам каквито и да било промени, какво остава за такива драстични, трудно се приспособявам към новото, в началото се чувствам като в безтегловност, но един път свикна ли, после пък не ми се връща към старото. Винаги като тръпка ми е било да се пробвам в чужбина, но не знам дали е за мен. Затова един вид проучване провеждам (както се забелязва в различни подфоруми  Laughing)
Благодаря за отговорите Simple Smile

# 621
Каква чужбина???  ooooh! Козирогът е зодията на родолюбието! Не случайно Ботев носи тази зодия,а и колко още борци за свобода,дори и крехката Жана Дарк.Те дали биха емигригали в чужбина,за да мият чинии, вместо да умират за държавите си? Shocked

За черногледството-навремето не бях чак толквоа черногледа-все си мислех,че нещата ще стават по-добри и по-добри,а те и ставаха...докато не родих..сега всичко ми е ад-каквото и да направи някое от децата ми все ми се струва в опасност.Гледам да се преодолявам,защото съм родител тип "детето се учи от собствените си грешки",ама даже преди малко се хванах,че се опитвам да се изкашлям вместо бебето,което се задави.... ooooh!

За чупенето на пръсти.Аз бих перефразирала така "смей се,смей се,после ще плачеш на моето рамо".Обикновено се случва така,че съдбата сама си връща на тези,които са ми се смели (не мога да ги нарека злосторници,щото никой няма смелост да ми злостори). Магия. Само мъжът ми разбра каква съм вещица и внимава в картинката... Joy Joy Joy

За материалната страна-обичам материалните неща,но много повече обичам духовните наслади.Не вярвам в избора на едното или другото-те двете са абсолютно свързани,но в различни пропорции за всеки един от нас.

Между другото,bcdd,ти каква зодия си?Внимавай-попаднал веднъж под чара на козирожка,после никоя жена няма да ти се струва достойна. Wink

Мон, Hug

# 622
Аз съ мъж на 23г. зодия телец.Та контакта ми с вашта зодия са майка ми ,и най-добрият ми приятел (ако имате такива:),по скоро,той е човека с който най много си пасваме като характери(незнанам и аз вече:)),а и един бивш шеф.За жена(коза) може би ще сме си скучни ,ама като характер ще си паснем ,почти съм убеден,ама в началната фаза хич не ще те да говорите:) (или бъркам)

# 623
Изобщо не бъркаш.

# 624
То ,не че аз съм от най-разговорливият,ама вие пък ... Та все пак трябва да се говори нещо нали Simple Smile
И аз ,като поема инициативата за  да вкарам настороение,и гледам отсреща кратки отговори без емоции и почва да ми омръзва Sad .А и пускам разни смешки ,ама нали не обичате да ви се лигавят ,абе...

# 625
 hahaha
Мен това ми напомня отговорът на мъжа ми,когато се запознахме.Аз му се извиних,че много бърборя,а той отговори "спокойно,аз пък съм от мълчаливите".Та сега сме три вкъщи,за да не му е скучно. Joy Само дето ние никога не можем да се изкажем и изслушаме взаимно... Wink
Има и козирози и козирози.Всичко зависи от планетите (от компанията и от градуса Wink ).
Иначе телец и козирог са добра бизнес комбинация,дори приятели,но като двойка...съмнителна работа.
За приятелството-най-вярната зодия.Приятел ли ти е козирог-ще умре за теб.

# 626
  • Куциндрел
Не знам ква коза съм аз, но много дрънкам, чак хората не могат да повярват, че дълбоко в душата си съм темерут. hahaha
Но козето ми същество се проявява в най-неочаквани моменти. Както се хилосвам и дрънкам простотии, мога да млъкна и да загледам философски и никой да не може да ме накара да изляза от това състояние.
Вкъщи все ме заплашват, че ще ме направят на пастърма, щото съм деспот - кози.

# 627
"Иначе телец и козирог са добра бизнес комбинация,дори приятели"
Значи за бизнес ,обичате да изпипвате детайлите и поработвате,но като цяло не сте от
най -работливите,много бързо се отказвате(или по-скоро се нервирате)на трудностите ,а пък да вкараш нещо ново (иновация)в бизнеса ,много убедени трябва да сте за да се получи,предпочитате да спестите пари ,а не труд.а и бавно вземате решения.И аз имам доста общи черти,ама не е много хубаво.За приятелство ,предпочитате си семейният живот ,личните работи са голяма тайна (примерно днеска жената обели един картоф:) ),много важно ,ама като почнете да го увъртате все едно... е направила цяла салата:) (тъпи сравнения).И за приятели сте много внимателни и не споделящи ,отвя ни сте понякога ,но помощ може да давате:),и аз не обичам да разчитам на чужда помощ и още не съм пробвал.Абе прекалено сте сдържани.

# 628
  • Куциндрел
bcdd-то, виж сега, бавното вземане на решения е присъщо за телците, те са неподвижен знак. Не прехвърляй своите качества връз добрите кози. Mr. Green

# 629
Точно щото е присъщо и за мен ,съм го забелязал и във вас,и се опитвам да ви отуча Simple Smile,ама не се подавате на обучение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт