Скорпионките ..прекрасни...

• 55 983
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
 Hug Здравейте и от мен.Октомври съм,явно бял.Мъжоо ми е раче а синът ми е водолей-и двамата ги обожавам.Разбирам се с таткото перфектно особедно когато се караме.Тогава е най приятно в нас Joy Joy Joy.Шегувам се Laughing

Разбирам се със всички около мен,но май не ми харесват от зодия везни -много са ми бавнички.Иначе с козирог като приятели май най много ги имам.Веселяци са.
Всичко което сте написали е така!!Радвам се че има и такава тема,а за свекървата ми освен да си я траеш няма какво да направиш.Направете си един шопинг и се помирете  Joy Joy Joyдруго немога да ти кажа.

# 121
  • софия
ЗДРАВЕЙТЕ ПИШЕ ВИ ЕДНА ФАТАЛНА СКОРПИОНКА,КОЯТО ЖИВЕЕ СЪС СЕМЕЙСТВО СКОРПИОНИ.РОДИТЕЛИТЕ НА СЪПРУГА МИ ЗАЕДНО С ЗЪЛВАТА СМЕ ОТ ЕДНА ПОРОДА И МИСЛЯ,ЧЕ СЕ РАЗБИРАМЕ ЧУДЕСНО.ТЕ СА ПРЕКРАСНИ ХОРА И АЗ САМ ЩАСТЛИВКА,ЧЕ ГИ ПОЗНАВАМ.

# 122
ЗДРАВЕЙТЕ ПИШЕ ВИ ЕДНА ФАТАЛНА СКОРПИОНКА,КОЯТО ЖИВЕЕ СЪС СЕМЕЙСТВО СКОРПИОНИ.РОДИТЕЛИТЕ НА СЪПРУГА МИ ЗАЕДНО С ЗЪЛВАТА СМЕ ОТ ЕДНА ПОРОДА И МИСЛЯ,ЧЕ СЕ РАЗБИРАМЕ ЧУДЕСНО.ТЕ СА ПРЕКРАСНИ ХОРА И АЗ САМ ЩАСТЛИВКА,ЧЕ ГИ ПОЗНАВАМ.

Малее а на родата аз съм им достатъчна  Mr. Green е от 3 години имам подкрепление ама тя докато порасне  Crazy

# 123
момичета, аз съм от раците, ама свекърва ми е скорпион и не мога да ви опиша какви проблеми имам с нея!Не е просто заради това, че ми е свекърва, тя просто иска да властва и да манипулира всички , а и е откровено влюбена в сина си и ми трови ужасно много живота! Дайте идея как да я умилостивя поне малко, че да не се избием следавщия път!!!

Миличка, аз съм скорпион, а кандидат свекървата е рак. Е повярвай ми същото е, това което си написала все едно аз съм го казала. В този случай по-силна  е връзката снаха – свекърва  Mr. Green
но ние няма да се даваме я  #2gunfire
о извинете, исках да кажа  Mr. Green

# 124
записвам се и аз към ноемврийските скорпиончета Peace

# 125
имали луди като мен моят мъж е водолей #2gunfire чудя се как не сме се избили още но пък се обичаме
Но той винаги си държи на неговото а аз на моето и се неможем да се разбрерм #Cussing out

# 126
имали луди като мен моят мъж е водолей #2gunfire чудя се как не сме се избили още но пък се обичаме
Но той винаги си държи на неговото а аз на моето и се неможем да се разбрерм #Cussing out
аз съм скорпион/ноември/ и мъжът ми е водолей:)

# 127
аз съм скорпион/ноември/ и мъжът ми е водолей:)

е как се разбирате ние защото постоянно спорим за нещо

# 128
И мойта свекърва е скорпион, нема по-голема гад от нея. Дори синът и я лъже пред очите ми, избягва да ходи при нея....Толкоз властно, манипулативно и злобно същество, не познавам. Всъщност познавам - някога имах хазяйка скорпион - същата работа беше и тя.
Как се оправих със свекито ли? Много лесно. Търпях, търпях, мълчах, мълчах....и така 11 години. На 12-тата, тоест миналата, просто отворих уста, която едва ли можете да си представите, наговорих и всичко онова, което трупах 11 години, забих я в земята с точни и премерени приказки, забраних и да идва у нас - окото ми не мигна. Резултатът - стана по-ниска от тревата, пробва мазно-мазно да намери контакт с мен, но, както се сещате - файда нема. Наглото същество дори се пробва да ми честити ЧРД с глас по-меден от меда - аз я изслушах и без да кажа нищо затворих телефона Sunglasses
За справка - Риба съм с асцендент Телец и Марс в 1-ви дом. Айде и Венера и Юпитер във Водолей. Ако това не ви говори нищо - Рибо-Телецо-Овено-Водолей Peace
П.П. Не казвам, че всички Скорпита са такива, искрено се надявам, че повечето са читави хора, но това е моят личен опит с тях

# 129
Здравейте и аз съм скорпион от ноемврийските,а мъжа ми е водолей.Вече 10 години сме заедно и страхотно се разбираме дори още силно се обичаме!Мисля, че е страхотна комбинация!

# 130
да се запиша към октомврийските скорпиони,мъжът ми е лъв-пълно разбирателство и хармония.

# 131
търсих, но не открих. ако има такава тема, ще изтрием тази.
та за жените скорпиони - сексапилни, чаровни, с мн. хъс, но и мн. инат, доста мнителни (говоря за себе си), добри психолози.
забелязала съм, че все пак има разлика м/у октомврийските и ноемврийските.
кажете вие какви сте и какви са вашите майки, сестри, приятелки, колежки, съпруги.
Тъкмо се надявах, че няма такава тема... Тук ще е трудно да кажа впечатления за тая зодия, защото до сега съм си имал вземане-даване само с една скорпионка, но ако всичките са като нея - не, мерси, повече със скорпионка не. По-добре да ме блъсне камион, че от удара в него поне ще е само физическа болка.  Rolling Eyes  Само като чуя думата "Скорпион" и това, което започвам да чувствам е нещо средно между " Close " и " Cry ".

# 132
Мор за все скорпиони! Аз съм Риби и би трябвало да ви се радвам. обаче.....ужасни сте. обсебащи като октопод. иде ми в повече подобен характер. Мир

# 133
е хайде сега изкарахте ни все едно сме най лошите на света.Вярно е,че сме много властни,но чак пък толкова.......Хората които не ме познават може и да са на това мнение.но уважавам ли някого съм готова да направя и невъзможното за него стига да не ме настъпи по някое болно място

# 134
е хайде сега изкарахте ни все едно сме най лошите на света.Вярно е,че сме много властни,но чак пък толкова.......Хората които не ме познават може и да са на това мнение.но уважавам ли някого съм готова да направя и невъзможното за него стига да не ме настъпи по някое болно място
За властни не знам, ама че сте егоисти и не ви дреме за чувствата на човека до вас... това го знам със сигурност.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт