Скорпионките ..прекрасни...

• 55 927
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Чета аз напоследък хороспокпите и навсякъде пише, че скорпионите били страшно ревниви, абе тези хора луди ли са, няма да си хабя времето за ревност аз, ако има основание си продължавам напред, но не и да седя и да правя сцени.

За потайността съм съгласна въпреки, че някой знаци ни усещат и хич не им харесва това. Но често според мен си мислят, че крием нещо повече, всъщност не е така, просто създаваме такова усещане.

Не знам как е при вас, аз разбира се много си харесвам зодията, но като тръгна да я казвам на някой и се почва- ахх, охххх и т.н все едно сме убили някой  Laughing Защо такова лошо отношение имат хората  newsm78. Само един приятел реагира много позитивно, като чу и аз не мога да повярвам и го питам той каква е и той ми отговори ами същата  Joy

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 12:56 от jalana

# 616
Момичета, привет!

Благодаря за куража, имах нужда от такъв, изпратен от себеподобни Mr. Green

Ревност...нямам поводи за такава.Иначе предполагам, че много ще ме яде от вътре, без да си позволя да я показвам.

По тоз повод, потайността явно си е отличителна черта, вижда се само това, което аз сметна за нужно.За това може би, хората си мислят, че съм обрана откъм емоции.

И не, никак не съм стисната GrinningОбичам да харча за другите, да правя подаръци, за себе си също.
Може би днес в това кофти време един шопинг добре ще ме повдигне Mr. Green

# 617
Потайността на скорпионките е почнала да се пропуква  Laughing Гледам, че си споделяте вече, та да се включа и аз  Mr. Green За сезоните мога да кажа, че във всеки харесвам и не харесвам по нещо - напр. обичам зимата заради снега, но не обичам да ми е студено; лятото го чакам с нетърпение заради топлината, но като стане 40 градуса не се трае  Laughing и така и за есента и пролетта, много са хубави, но да не вали толкова. С малкия тези дни се чудим как да се забавляваме по цял ден вкъщи...
За ревността - не съм ревнива, но все си мисля, че ще е така докато не ми дадат повод  Wink Защото уж съм търпелива, но като се разлютя за нещо....тогава както казва мъжът ми работата става "тихо, че загазихме"  Mr. Green
За харченето - не съм стисната, напротив, обичам да купувам хубави неща, които да ползвам дълго време, а не евтини еднодневки, но не харча за спорта, а разумно. Иначе обичам да имам спестени пари, чувствам се така по-спокойна, пък и разсъждавам по-трезво като видя нещо и знам, че мога да си го купя, стига да поискам. Не е като да бленуваш по витрините и да въздишаш само  Peace
За споделянето - наистина предразполагам хората да си излеят душата - и познати, и непознати. Привлича ме и психологията и не ми тежи да изслушвам, напротив доставя ми удоволствие, не се чувствам като кошче за душевни отпадъци. Но напоследък се старая да не давам толкова съвети, а да помагам на хората да намерят собственото си решение, а не моето на техния проблем.
За домакинството и аз съм на периоди - идва ми музата, хващам се и цял ден мога да чистя, готвя, гладя и т.н. и после 3 дни да не пипна нищо  Blush

# 618
Потайността на скорпионките е почнала да се пропуква  Laughing Гледам, че си споделяте вече, та да се включа и аз  Mr. Green За сезоните мога да кажа, че във всеки харесвам и не харесвам по нещо - напр. обичам зимата заради снега, но не обичам да ми е студено; лятото го чакам с нетърпение заради топлината, но като стане 40 градуса не се трае  Laughing и така и за есента и пролетта, много са хубави, но да не вали толкова. С малкия тези дни се чудим как да се забавляваме по цял ден вкъщи...
За ревността - не съм ревнива, но все си мисля, че ще е така докато не ми дадат повод  Wink Защото уж съм търпелива, но като се разлютя за нещо....тогава както казва мъжът ми работата става "тихо, че загазихме"  Mr. Green
За харченето - не съм стисната, напротив, обичам да купувам хубави неща, които да ползвам дълго време, а не евтини еднодневки, но не харча за спорта, а разумно. Иначе обичам да имам спестени пари, чувствам се така по-спокойна, пък и разсъждавам по-трезво като видя нещо и знам, че мога да си го купя, стига да поискам. Не е като да бленуваш по витрините и да въздишаш само  Peace
За споделянето - наистина предразполагам хората да си излеят душата - и познати, и непознати. Привлича ме и психологията и не ми тежи да изслушвам, напротив доставя ми удоволствие, не се чувствам като кошче за душевни отпадъци. Но напоследък се старая да не давам толкова съвети, а да помагам на хората да намерят собственото си решение, а не моето на техния проблем.
За домакинството и аз съм на периоди - идва ми музата, хващам се и цял ден мога да чистя, готвя, гладя и т.н. и после 3 дни да не пипна нищо  Blush

Малеее , все едно мен си описала  Peace Laughing  .  Сега се погледнах в "огледалото" да не съм аз   Mr. Green Mr. Green

# 619
Има три клишета за Скорпионите, които не знам откъде идват, аз не съм ги срещала написани от добри астролози:

1. ревниви са - не, имат силно чувство за собственост, защото са фиксиран знак, това важи и за другите фиксирани и е свързано с изключителната им преданост, веднъж избрали човека. Скорпионът е твърде горд, за да следи някого, по-скоро ще го убие с поглед и ще го изхвърли. Аз не правя изключение, не мога да си губя времето с боклуци.

2. стиснати са - изобщо не знам откъде е тази глупост, нищо подобно. Основната причина Скорпионът да не е стиснат е фасктът, че от всички зодии именно Скорпионът приема парите само като средство и власт, не като самоцел. Умее да прави пари, но познава и краха - тук играе Плутон, който дава дълбоко разбиране на катаклизмите в живота. Умее да подкрепя и партньор в пътя му към финансов успех.

3. секс машини - тъпо, и по-напред бях писала, че Скорпионът цени еротиката, чувствеността, и то във всичко - един Скорпион ще види цяла пиеса в подходяща музика и чаша червено вино. Сексът може да е средство или следствие, но мноооого рядко самоцел. Скорпионът се възбужда от чувственото в живота изобщо, а не ходи по улиците изплезил език за едното прекарване.

И все пак, да не забравяме, че всеки индивидуален хороскоп има твърде много влияния от други планети, понякога достатъчно сили да конкурират рожденото Слънце.  Peace

# 620
Добро утро! Grinning

Сега ми светна, съвсем скоро започва и нашето време Mr. GreenИзпадате ли в дупка преди РД?

# 621
Добро утро момичета  Grinning,

simplyaven, да има такива несъответствия, само за третото съм в размисъл. Според мен ние сме си като машини  Laughing, но само с любимият човек.

Лейди  Peace, определено повечето рожденни дни не ги обичам много. Не че изпадам в депресия, е годинките не ми харесва, че летят  Laughing, но по скоро като че ли рядко съм успявала да си прекарам добре на рожденните дни и от там идва негативизма ми. Как е при вас?

# 622
Сега ми светна, съвсем скоро започва и нашето време Mr. GreenИзпадате ли в дупка преди РД?
Лейди ФиЛ, съвсем не изпадам в дупка. Напротив, очаквам го с нетърпение, обичам да го празнувам, навремето шумно в големи компании, сега по-скоро семейно, но дори и да няма кой знае колко специално нещо предвидено за празника, пийваме поне по една чаша вино с хубава вечеря вкъщи. Винаги си купувам подарък /често доста преди това/, обичам и изненадите...но приятните изненади  Mr. Green Затова мъжът ми е в сложна ситуация да ми подари нещо, но не какво да е, а такова, което да ми хареса  hahaha Дори и някой мил жест да е само подаръкът го оценявам, но не приемам пропуски, че почвам да се чувствам като мебел  #2gunfire

# 623
Малеее , все едно мен си описала  Peace Laughing  .  Сега се погледнах в "огледалото" да не съм аз   Mr. Green Mr. Green
И мен. Flutter
И аз около РД-то изпадам в дупка, но бързо ми минава.Ще видим тази година как ще е ...
Хубав ден, прекрасни!  bouquet

# 624
Дупка? Направо в тунел съм.. Къртичи.
Ужасно, гадно , като прибавим и атмосферното време и ми е ......

# 625
  • Сливен
Дупка? Направо в тунел съм.. Къртичи.
Ужасно, гадно , като прибавим и атмосферното време и ми е ......
И аз така Hug Hug Hug

# 626
  • Варна
Аз чакам първото си дете и много се надявам да изчака термина си - 30 октомври, за да може да е един мъжки, силен скорпион, който ще разбива сърца  smile3521
А ако се роди на 26 окт, когато е моя рожден ден, ще съм много  newsm44

# 627
  • Сливен
Момичета, вижте на какво попаднах..много ми хареса и реших да го споделя с вас Simple Smile

Животът скрит е в дребните неща
В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
...с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремеж да запазиш своя дух
свободен в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те оставят спомени след време.
 Aвтор:Дамян Дамянов
Да се радваме на дребните неща  Hug Hug Hug

# 628
  • При децата ми
Ива и Мони, страхотно е! Peace
Обожавам стиховете на Дамян Дамянов! Имам всичките му стихосбирки!

# 629
И мен. Flutter
Лина, Мамче, щом съм ви описала така добре тази година за разнообразие ви пожелавам да си прекарате най-страхотния рожден ден, да му се насладите изцяло и да сложите едно добро начало на следващите години! Стига с тези тунели, черни дупки и т.н. Имам основно правило - "За да ти помогне друг, помогни си първо сам", така че вземете се в ръце и помислете какво би ви направило щастливи на рождения ви ден и...го организирайте! Няма по-важен човек от вас самите и за да дарите близките Ви с щастие, първо трябва да бъдете щастливи вие самите! Така че мислете - навън или вкъщи, семейно или с приятели, прическа, масаж или подарък и т.н. и да си поръчате тортааааааааа smile3510

Общи условия

Активация на акаунт