Скорпионките ..прекрасни...

• 55 974
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Скорпионки, нали знаете,че ние сме от хората дето не се предават лесно. В живота има падение и възход. Колелото се върти :нагоре после слиза надолу.
Имаше една песен "Няма да е все така",друга фраза: Ще изгрее слънцето и на нашата улица и много други....за това горе главите не се предавайте.

Навън още е хубаво времето, затова обличайте новите дрешки и бързо вън...на разходка ,на кафенце с  приятелки, малко спорт, ако пък това не ви вдъхновява имам идея: Peace

Заповядайте в нас имам да правя основна чиска на къщата /след 3 месечен гурбет в Испания/.
Имам за всички парцали за прозорци, за пода, за баните....пердета, килимите трябва да се перат така,че ставайте от компютрите и в нас...чакам ви.

Laughing

# 526
После минете и през нас, като започне ремонтът, ще се обадя. Аз ще се махна, да не преча.

П.П. Не че се предавам, приемам го за най- нормалното нещо, дет се вика. Скорпион, все пак Grinning Ще се устискам, да не изрева- аре, да свършва тая година!

# 527
Еее, мноо ясно,че няма да се предаваме...но това не променя факта,че тази година ми голям стрес и проблем...

# 528
  • там където ме зове сърцето!!!
Мелани , djona ,добре дошли! Hug
На мен от декември 2009 не само ми се обърка живота, ами направо се обърна на 180 градуса , но виновника си го знам ... Cry.Трудна година , но  явно скорпионския ми инат беше по силен ...та мога да я отчета като успешна  Mr. Green

# 529
при мен е още рано за равносметка Thinking дано да успея да го докарам поне до златната среда Peace

# 530
при мен е още рано за равносметка Thinking дано да успея да го докарам поне до златната среда Peace
Дано да успееш да го докараш  и повече от златната среда Hug
 Аз започвам от  сега да я отчитам като успешна като се надявам да стига до повече от успешна  Mr. Green

# 531
Дано да успееш да го докараш  и повече от златната среда Hug
Аз започвам от  сега да я отчитам като успешна като се надявам да стига до повече от успешна   Mr. Green
желая ти го искрено  bouquet

# 532
Аз пък искам вече да ми идва рождения ден..Наскоро се запознах с много нови хора и нямам търпение да си направим един купон и да си изкараме страхотно..Лошото е, че на тортата ще има една свещичка повече..  Tired

Имам въпрос;
Аз ли имам някакви големи претенции или и аз не знам какво, но се оказва че няма нито един Добър приятел, най-добър приятел(ка) все познати,познати,познати..  ooooh!

# 533
Явно има нещо сбъркано в нас, скорпионите.Това по повод приятелството от поста на Алетеа.
не знам дали са претенции или просто трудно намираме сходни души...

# 534
Направо не знам вече..Аз ли съм в грешка нещо..  ooooh! Как другите имат по две-три приятелки и то най-добри, дето може да им се обадиш в 2 часа само, за да си поговорите..? А аз какво? Отвсякъде само познати..нито един наистина добър приятел.

# 535
  • sofiq
Явно има нещо сбъркано в нас, скорпионите.Това по повод приятелството от поста на Алетеа.
не знам дали са претенции или просто трудно намираме сходни души...

от няколко години насам започвам да си мисля ,че причината е в нас...срещала съм много хора които ми допадат и харесвам и с времето започвам да ги приемам като много близки .нооо после се оказва че от другата страна нещата са различни ...незнам наистина ние ли сме с големи претенции...

# 536
Айде и аз като вас...много познати и вече нито една истинска приятел/ка, вече не допускам никой толкова близо до себе си. Преди имах много ''истински приятели'' и давах прекалено много от себе си, но в един момент постъпките им, разбиранията им,лицемерието,клюкарството им ми дойдоха в повече и вече не искам да се обременявам с хората Thinking

# 537
Ай стига драми, де. Дали някъде из другите зодиакални темички, някой не жалва от приятелка- скорпион... tooth

# 538
Дренка , аз не се жалвам...напротив, чувствам се прекрасно от факта че никой наистина не знае какво ми е, как съм и т.н Hug

# 539
 Благодаря , _KIARA_  Hug
Много ми харесва една една мисъл " Когато в живота на човек нещо се промени има вече повече познати отколкото приятели "  и точно в такива моменти се разбират истинските приятелите ... Оказа се ,че и трите ми дружки , на които аз в трудни моменти съм помагала са от онези рядко срещани хора , които правят всичко по силите си да те измъкнат от дъното.Благодарна съм ,че ги имам и се радвам , че интуицията ми не ме е подвела.

Общи условия

Активация на акаунт