Скорпионките ..прекрасни...

• 55 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро, прекрасници! Heart Eyes

Хубав ден на всички! Hug Hug  Nature Sun With Face

# 646
Благодаря ви много момичета,за прекрасните пожелания! Hug  bouquet  bouquet  bouquet 

# 647
Момичета, доколко се доверявате на интуицията си?
Много странни неща ми се случват напоследък, а възможните отговори са два, един от друг по-налудничави!
Дали не е от ЕГН-то?

# 648
Не знам дали е интуиция, шесто чувство или каквото там се казва, но аз лично си имам тази дарба да познавам какво ще се случи и дали нещо ще стане още от дете.
Споко, не е от ЕГН нито сме луди просто сме различни. Peace

# 649
Според мен си е точно интуиция Peace,понякога  ни лъже,но ако сте забелязали в повечето случаи се оказваме прави... Wink.... newsm78
Така,че не е от ЕГН-то .Peace
Deziderata,какво имаш предвид под странни?Може пък да е някакъв период,знам ли...нещо около тебе ,което да ти тежи ...,като премине ще се почустваш по добре...Hug
Ако пък си започнала да гледаш на боб и кафе ,казвай да се нареждаме тука...ама нали знаеш,че искаме само хубави неща да чуваме... Wink Joy

# 650
merydit, честит празник и от мен със закъснение! Да ти е живо и здраво малкото слънчице, да расте много безгрижно и щастливо и да носи много радост на цялото семейство!
Момичета, доколко се доверявате на интуицията си?
Много странни неща ми се случват напоследък, а възможните отговори са два, един от друг по-налудничави!
Дали не е от ЕГН-то?
Deziderata, за интуицията си не мога да кажа, че ми служи винаги верно. Със сигурност се влияе от желанията ми и се "замъглява"....но за важни неща винаги й се доверявам. Относно така наречените от теб "странни неща", които ти се случват ще ти кажа само това - нищо, което ни се случва не е случайно. Случва ни се това, което привличаме с мислите си. Случва ни се тогава, когато сме готови за него; така че по-скоро помисли в какво настроение си ти самата, че да предизвикваш да ти се случват странни неща  Wink Ако не си ме разбрала напълно, гледай филма "Тайната" - http://www.thesecret.tv/movie/trailer.html

# 651
Къде изчезнахте? newsm78

Сигурно си набелязвате подаръци за РД. Laughing

Не е лошо да споделите, коя какво иска за РД. може пък да улесним някои, които наднича в темата тайно...,а.

На мен лично ми се иска да се сдобия с едно мини лаптопчеее в цвят бордоооо/ех мечтиии/, но понякога се сбъдват...

# 652
Моите винаги се сбъдват, затова станах много внимателна какво точно си пожелавам.  Laughing Нищо, освен здраве и късмет не искам за този си рожден ден - всичките ми мечти са свързани с доза късмет, има ли го, има ли го и здравето, всичко ще стане както искам аз.  Heart Eyes

# 653
  • Бургас
Здраве за бебето ми ! И за семейството ми.

А от материалните неща си пожелавам екскурзия в Испания или Франция. Ама и мен няма да ме огрее.  Mr. Green

# 654
И аз си пожелавам здраве за детето ми, за мен,за семейството ми,пожелавам го и на всички вас Heart Eyes.Другото ще се нареди  Peace

Иначе искам много други неща....ама ще ми трябва много време за да ги изброя.... Joy
Кой каквото му е на сърце това да ми даде... Peace

# 655
Добрутро!  food010

Подаръци за рождения ден, какво ли не искам! Най-вече нова библиотека, книгите ми преливат вече, слушалки и кожено яке.
Лъки, гледах филма и останах много изненадана, защото такова мислене практикувам от доста години насам. Разликата е, че това което във филма наричат Вселената аз наричм Бог.
Когато най-големият ми син беше на две години, една вечер след 6 часа ми щукна да ида на пясъчника да правим формички. Вече бяхме вечеряли и беше време за баня. Вътрешното ми чувство настоя веднага да се пакетираме и излезем и аз го послушах.
Потънала до лактите в пясък, а малкия щастлив ровейки до мен, ме заговаря жена, която съм виждала у педиатъра, но не се познаваме лично. Неин приятел имал школа за чужди езици, и един от американците му спешно заминал в къщи, та му трябвал заместник. Дали не бих и дала номера си, за да го даде на господина.
Аз и обясних, че не съм американка, тя обече настоя, че ме е чула как говоря със свекърва ми, у педиатъра чакахме дълго, че такъв човек му трябвало на него, голям майтап. Дадох и телефона, в 9 същата вечер ми се обади човека, на следващата сутрин бях на интервю, на което му обяснявах, че не съм учителка по езици, а той ми казваше да опитам. Е, убеди ме и всички много ме харесаха. Тази работа и това семейство ми промениха живота. Всичко се разви оттам.
Няма да ви занимавам с подробности, но как ме изненада това вътрешно чувство, в нова държава и все още незнаеща чешки, разбира се ч е учителка по английси е много добър вариант.
И запознанстото с мъжа ми протече по подобен невероятен начин.
В София много обичах да си купувам книжки на Славейков и когато ме питаха какво търся, отговарях, че книжките търсят мен и винаги ме намират. Grinning
Лъки, благодаря за линка, аз си мислех, че съм открила топлата вода, а то какво било... Hug
Но и в Библията пише "Искай и ще ти се даде", "Искай, но с вярата че че ще получиш, и мотивите ти трябва да са добри". Това второто е от Посланието на Яков/James.

# 656
  • там където ме зове сърцето!!!
Моите винаги се сбъдват, затова станах много внимателна какво точно си пожелавам.  Laughing
Мога да кажа същото....Затова си пожелавам за РД само живот и здраве за мен, семейството ми и хората, които обичам...Не се чувствам зле дни преди празника ,напротив ...В последните години предпочитам  да празнувам  в тесен семеен кръг на самата дата . Приятелките ми ,които много обичам и никога не изпускат да ме поздравят знаят , че в един от почивните дни след РД у дома ще се повеселим по женски...
За интуицията- не ме е подвеждала , но аз не съм я слушала често...
Понеже заговорихте за сънища ...Когато сънувам нещо ,което ме е впечатлило за да го запомня знам ,че ще се сбъдне , но след доста време ...Много ми беше забавно 5 години след като сънувах , че работя на дадено място /аз бях убедена , че това няма  да стане никога /да започна работа точно там .Сетих се за съня си като поливах цветята точно така както го правих на сън .Четири години подред поне веднъж в месеца сънувах почти един и същи сън ,завършваше с един и същи въпрос отправен към мен, от един любим  човек ,който отдавна не е между живите  и  недоумявах защо ми се задава след като отговора е очевиден ..след преломен момент в живота си осъзнах въпроса и стигнах до отговора, който беше много по различен, от този който аз знаех .... сънят престана...
Лошото и мрачно време не влияе на настроението ми ...

# 657
Относно списъка с подаръци си спомням колко съм изумявала майка ми като дете. Когато и да ме попитаха какво искам винаги изброявах веднага, без да се замислям, поне 5-6 неща и тя всеки път ме питаше "Ама ти списък ли си правиш, че когато и да те попитаме имаш готов отговор и то не един" Mr. Green Така че моите списъци са били винаги дълги, но да се похваля с първия си подарък, въпреки че има време до р.ден - маратонки  Simple Smile
Deziderata, радвам се, че отдавна си открила "привличащото" мислене. Библията съм се опитвала да я чета, но така и не успях. Много сложно и трудно четиво се оказва за мен, бавно върви и трудно схващам написаното. Но от леснодостъпна литература и филми съм изградила моето понятие за нещата. Но поне вече знаеш със сигурност, че нищо странно не ти се случва, както и да ти изглежда в момента, има защо да ти се случва точно сега и точно на теб  Hug

# 658
Не знам дали е интуиция, шесто чувство или каквото там се казва, но аз лично си имам тази дарба да познавам какво ще се случи и дали нещо ще стане още от дете.
Споко, не е от ЕГН нито сме луди просто сме различни. Peace

И аз така. Дори лекувах с енергия. Сега съм позагубила способностите си, но обмислям да се запиша на курс по Рейки.
Прикривах способността си, че знам какво ще се случи докато не започнах работа на мястото, където съм сега. Срещнах страхотни скорпиони, които са като мен. Винаги знаем какво ще се случи, много сме внимателни какво си пожелаваме, дори какво си мислим. И за сегашната ми работа--знам от 2006-та, че ще започна. Само не знаех кога...

Няколко пъти си помислям нещо, което НЕ искам да стане. Обаче то става...

От скоро практикувам позитивното мислене и изпращането на любов и обич. Ей така сутрин докато пътувам за работа си затварям очите и казвам на всички (дори да сме в лоши отношения) колко ги обичам. Това ми дава сили, дава ми просветление какво да направя. Така реших много трудни ситуации през отминалата седмица.

# 659
Аз се плаша от пророческите си способности и се старая да не им обръщам внимание. До следващия път...
Иначе, съм се отказала да се обяснявам на околните/особено от мъжки пол Simple Smile/, че не ми е известно да имам магьосническа дарба. Но е факт, че се оплакват Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт