Жената-Дева - 2

• 21 196
  • 455
  •   1
Отговори
# 270
Ей това ни е проблемът на нас Девите. Нищо не правим по сметка и затова накрая сметките ни са с отрицателно салдо.

Не сме комерсиални!Ние правим нещата с любвов.Сигурна съм,че когато нещо идва от сърцето ни,ни носи много повече радост и удовлетворение от нещо,което просто пълни джоба ни.

# 271
Брей, какви мъже са ме искали-пари, коли, бизнес...ама аз смотана, не , та не. Всъщност гордея се със себе си, просто не се продавам, или ако го направя ще бъде скъпо. За нещо повече от материални блага.
Мерси за целуките и  Hug... На теб също Heart Eyes
 А и да кажа,че това за мъжете най-ме е ядосвало.Имам познати ,които си уредиха живота ,обвързвайки се по сметка...Аз не мога така.Аз ТРЯБВА да обичам човека до себе си.ТРЯБВА.Как иначе да направя компромис със себе си,как да се отдам изцяло,ако не го обичам.
И в моя случай как да чакам ,мъжо си( който от две години е в старнство) ако не го обичах.Любовта ни дава сили.Любовта ни помага да оцеляваме.Любовта към работата,Любовта към приятелите,Любовта към половинката.А любовта към рожбите ни,ни право по-малко горди и в пъти по-благородни!!!!

# 272
Какво съвпадение. Тъкмо за това говорехме днес с един познат. Че в днешно време всички жени търсят само мъже с пари или са в другата крайност - мислят само за кариера и не искат да се обвързват. Такива като нас са на изчезване  Blush

# 273
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря ви за добрите думи, момичета Hug!
Не знам накъде отиват работите при мен в професионален план - фирмата боксува Tired, не ни плащат вече два месеца - само на заплатата на мъжа ми сме ooooh!...това срива семейният бюджет отвсякъде - да ни кажат ще ни бъде ли или не и да знам накъде да се ориентирам newsm78...не, че в този малък град гъмжи от възможности в тази криза, но все пак....

# 274
Благодаря ви за добрите думи, момичета Hug!
Не знам накъде отиват работите при мен в професионален план - фирмата боксува Tired, не ни плащат вече два месеца - само на заплатата на мъжа ми сме ooooh!...това срива семейният бюджет отвсякъде - да ни кажат ще ни бъде ли или не и да знам накъде да се ориентирам newsm78...не, че в този малък град гъмжи от възможности в тази криза, но все пак....

От къде си? Да не се окажем близо, близо.

# 275
Taзи криза е много болна тема.Мъжо също работи в строителството-по-скоро в отрасъл строителство.Замина за чужбина...Две години адаптация там,налагане на пазара...и сега какво КАТАСТРОФА.Пълна катастрофа.
Аз работя в магазин .Хем магазина е мой и наем не плащам,хем продавам блузки за и  дебеланки и нямам кой знае каква конкуренция,а от януари едва свързвам двата края....Направо не ми се мисли как ще пострещам идните разходи.Мъжо за сега няма да се връща.Изчаква,може и да потръгне там.Надявам се март да се засили и при мен.
Ох извинете ,че ви натоварвам,но ми си искаше да си изплача тревогата.
 Тази Криза е красноречива,че не сме материални момичета. Simple Smile Simple Smile

# 276
Taзи криза е много болна тема.Мъжо също работи в строителството-по-скоро в отрасъл строителство.Замина за чужбина...Две години адаптация там,налагане на пазара...и сега какво КАТАСТРОФА.Пълна катастрофа.
Аз работя в магазин .Хем магазина е мой и наем не плащам,хем продавам блузки за и  дебеланки и нямам кой знае каква конкуренция,а от януари едва свързвам двата края....Направо не ми се мисли как ще пострещам идните разходи.Мъжо за сега няма да се връща.Изчаква,може и да потръгне там.Надявам се март да се засили и при мен.
Ох извинете ,че ви натоварвам,но ми си искаше да си изплача тревогата.
 Тази Криза е красноречива,че не сме материални момичета. Simple Smile Simple Smile

Не се притеснявай, сигурно клиентите ти са на Дюкан Mr. Green, но в началото на март, ще видиш как ще се намерят и пищни дами, които искат да се фръцкат с нов тоалет.

# 277
И мен  ме няма  Rolling Eyes и аз съм на 02.09

# 278
И аз като вас не мога да бъда грубо комерсиална. Не умея да поддърва причтелства от гл. точка на интереси, както и да си търся максимално интереса.
Възприела съм че не бива да бъда много комерсиална, а някаква сила ще ми помага ви наги да се измъквам като стане напечено.

# 279
Добро утро, отивам да да се трудя, желая ви хубав ден!

# 280
Добро утро момичета! Как е настроението днес? Предлагам днес да се размечтаем и ди видим кой за какво  Crazy
какви са ви най-искрените мечти?

# 281
Мечтая да бъда неотразима, винаги енергична и чаровна и незаменима за моите близки.
Също така мечтая моите хора да бъдат удовлетворени, реализирани и спокойни в това трудно време.

# 282
Добро утро и от мен!Мечтая за дом и спокойствие и в къщи и на работата.Мечтая детето ми да е добре, че милото се наказва вече 10 години с хронично заболяване.

# 283
  • густо майна Филибето
Ardea alba , не ми се отваря блога ти Rolling Eyes`Блогът не е намерен`. А дебеланките да не са заслабнали в кризисното време, че не пазаруват  Wink  Аз като се почувствам застрашена, депресирана и унила - най-често се навъртам около хладилника Grinning Да не ви казвам по колко шоколад изяждам  Blush

Бройте ме и мен към строителките - строителен техникум и 9г чертожник. Съзиданието ме влече и менWink Дай ми нещо да майсторя, да творя...
От сезоните обичам пролетта, а Великден много повече от Коледа. Израстнала съм на морето и го обичам заради това, и задължително без туристите Grinning

Мечтая за много обикновени неща - здраве, любов, приятелство... Сигурно е от годините Laughing А и така е по-лесно да усетя щастието от сбъднатите мечти Simple Smile

# 284
Мечтая за спокойствие-в семейството, в работата, финаносово, изобщо всякакво. Твърде много ми идва напрежението напоследък.
Мечтая за пътувания до екзотични страни и места.
Суетна съм, затова и:
Мечтая да бъда неотразима, винаги енергична и чаровна и незаменима за моите близки.
Hug

Общи условия

Активация на акаунт