Жената-Дева - 2

• 21 189
  • 455
  •   1
Отговори
# 285
Мечтая за спокойствие.

# 286
Мечтая поне веднъж да изпия кафето си съвсем, съвсем сама, ето на това място - http://images21.snimka.bg/004065746.jpg

# 287
Мечтая синът ми,майка ми,баща ми ,брат ми и  сестра ми,баба ми и Мъжо да са живи здрави и щастливи.
Когато те са щастливи и  аз съм щастлива.
Мечтая да съхраня приятелството на най-близките ми дружки.
Мечтая да се науча да бъда по-мъдра,великодушна .Мечтая да бъда високо над дребните неща.
Мечтая да си направя ремонт на апартамента и на тялото( искам по-плътни устни и по-големи цици)
Мечтая за 15 .09. 09. Когато моето момче ще пристъпи за първи път входа на училище.
Мечтая да той да бъде отличник,да порастне здрав,честен,почтен и щастлив човек.
Мечтая за любов като по филмите-за здраво и хубаво семейство,за куче,коте и още две деца.-Момиченца.
Мечтая да съхраня и увелича вярата си в Господ.
Мечтая за УТРЕ!!!

Ardea alba , не ми се отваря блога ти Rolling Eyes`Блогът не е намерен`. А дебеланките да не са заслабнали в кризисното време, че не пазаруват  Wink  Аз като се почувствам застрашена, депресирана и унила - най-често се навъртам около хладилника Grinning Да не ви казвам по колко шоколад изяждам  Blush
А аз имам слабост към толумбички   chef
 Блога,в цитата не се отваря,ама линка в моя пост би трябвало да се отвори.
Да използвам случая да благодаря за похвалите на момичетата ,които прочетоха писанията ми Blush
 Преди два-три месеца ме беше споходила музата...Сега си търся ново вдъхновение... Wink
Не,че са кой знае какво,но е приятно човек да излее мислите си ,като напише това ,което чувства.Не рискуваш да те сметнат за странен Grinning
Ljuboznatelna ,ако ти е интересно ето пак:
http://novatema.blogspot.com/2008/10/blog-post_10.html

най-отгоре излиза с червено"малко сол" натискаш и излиза целият
  [/size]

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:13 от Ardea alba

# 288
  • Бургас
Ех, как хубаво си го казала. Не виждам какво бих могла да добавя още, което съществено да се различава?!?
Мечтая ....... да са живи здрави и щастливи.
Когато те са щастливи аз съм щастлива.
...........
Мечтая да съграня и увелича вярата си в Господ.
Мечтая за УТРЕ!!!

Така-а-а-а, много строители се събрахме тука! Да вземеме да си основем едно "Дева"ООД - и партньорската ни мрежа по градове е на ниво, а и контакти в чужбина няма да ни липсват.  Joy

На първа страница пише, че: Девата е единствената жена в Зодиака, която може да бъде едновременно практична и романтична. Ще се отдаде на всепоглъщащата я любов, а в същото време ще страда от мисълта за укорите на обществото, но няма да спре и промени решението си.
Днес трябва да взема в личен план едно решение и душата и сърцето ми се борят кое да надделее - комерсиалното или емоционалното, че така са преплетени и двете в този случай?!? Оф, защо често ми бъркат волята с безмислено упорство и дали всъщност не бъркам аз...пак започнах да анализирам. newsm78

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:23 от ilinayor

# 289
Мечтая поне веднъж да изпия кафето си съвсем, съвсем сама, ето на това място - http://images21.snimka.bg/004065746.jpg

Ееех ,Божура,Божура...личи си,че сме бивши съмнички и че сме на една дата родени. Hug
Сракотна карина...И мен ме плени.И аз за миг пожелах да съм там и сама пред тази красота да си пия сутрешното 3в1
А на 50 метра по-навътре,в лятната вила-да речем- мъжт и децата да правят закуската Simple Smile

Сега се сетих за какво още мечтая,ама много.Искам да обиколя света.Да вида всяко краиво кътче на палнетата.Да стъпя на всеки континент...Искам да плавам с кораб.Еххх,мечти...
Но като за началои не бих отказала и да обиколя България...че и тук има много места ,на които не съм била...

# 290
  • густо майна Филибето
Ardea alba, стигнах до заветния блог Grinning , нищо че с препратка!
Тъгувах, смях се през сълзи....и те почувствах много близка. Hug Отдавна не съм чела нещо по-истинско. Казано по твоя начин, мечтая никога да не ме застигне Обичайната Случайност, мечтая за Джентълмена и за това по-рядко да съм Снежанка и да имам все пак своите мигове Щастие.

Дъщеря ми също прояви любопитство. Не го усети като мен. Пожелах й животът й да се стече така, че написаното никога да не я докосне.

ilinayor , сега ни трябват и няколко юристки и ООД-то е готово Wink
Случва се и да страдам от укорите на обществото, но гледам да не им обръщам много внимание Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:42 от ljuboznatelna

# 291
Ljuboznatelna,мераси Hug
Дъщеря ти е на 16 год. ,нали.Поне според подписа ти.
Когато аз бях на 16 по никакъв начин не можех да разбера това,което виждам сега.Всяка възраст има своята философия. Simple Smile
Когато си тийнейджър светът е толкова розов,толкова свеж....Токова чист и красив...
  Мечтая и за безгрижие...за безметежени и щастливи мигиве,мечтая за надежда...
Междр.и аз съм от П-в Wink

# 292
  • Бургас
М-да, не може да няма такива тук, ама за сега си траят.  newsm63
Дъщеря ми също е Дева /ненавършени  15 години/, но първо - по външев вид не прилича на моя дъщеря, второ - всичко, което аз обичам, тя мрази. Много сме различни и не мисля, че това е само от възрастта.  smile3514

Дъщеря ми също прояви любопитство. Не го усети като мен. Пожелах й животът й да се стече така, че написаното никога да не я докосне.

ilinayor , сега ни трябват и няколко юристки и ООД-то е готово Wink
Случва се и да страдам от укорите на обществото, но гледам да не им обръщам много внимание Simple Smile

# 293
мечтая да имаме бебе
Мечтая да имаме поне 3 деца  Grinning
мечтая да си построим еко къща
мечтая да работим за себе си
мечтая да отслабна
мечтая за дълга коса
мечтая да отида на остров Бали, на пирамидите в Мексико, Китай, великденските острови, Ямайка, южна Италия, Амазонка и многооо други
мечтая мъжът ми да е малко по-романтичан  Crazy

# 294
Ще ме извините, но това веднага си го сложих на десктопа   bouquet Много хубаво място!

# 295
А аз мечтая да не живея в България.
Мечтая майка ми и детето ми да са здрави винаги.
Мечтая да имам време и възможност да обиколя света.
.......
А да - да скоча с бънджи  Wink

# 296
освен бънджито, рафтинг, гмуркане, скално катерене
чесно казано - и аз си мечтая да не живея в България. Гузно ми е, защото бих искала да помогна на България с каквото мога, но...замина ли, няма връщане  Tired

# 297
Цитат
сега ни трябват и няколко юристки и ООД-то е готово

PR, трябва ли ви?

# 298
Мечтая за къща и много зеленина, мечтая да посетя Ирландия. Пожелавам си/всеки ден/ всички, които обичам да са здрави.

# 299
здравейте.може ли и аз да се включа?родена съм на 05.09.1979г.най-хубавата зодия. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт