Ardea alba моля те пиши за 12.09

12 e числото на жертвата.Хората с това число ще бъдат жертвани заради интригите и кроежите на другите.Трябва да се пазите от ласкателство и винаги да сте на щрек.Винаги анализирай подбудите на хората,които са неоснователно щедри.Хората с 12 са склонни към безпокойство припряност,породени от склонността им да жертват личните си цели в услуга на другите.Бързо прощавате.Препоръчително е при 12-ките да се жертва разума в името на чувствата,тогава съзнанието ще получи всички отговори ,които търси.
На 12 съставното число е 3,То е в рязък контраст със знака на девата.и ако вибрацията се появи в поведението на конкретния човек ,то е необичайно както за околнита ,така з него самият.
Хората с вибрация 3 постигат заветната си цел,да откриват заблудите и предателите и да се пазят от тях.
Хората с число 3 много държат на своята независимост.Трудно биха били вързани на едно място.Задължително е за тях да пътешестват и да преоткрият света.Склонни са да виждат нещата от добрата им страна и техният оптимизъм е заразителен.Хората с число ътр не си мерят думите-подчератно откровени са,състрадателно са и често закрилят онеправданите.
Съжалявам,че забавих отговора

сега по темата .Аз съм против смъртното наказание.И аз смятам,че до животна присъда е много по-тежко.А човек има право на покаяние.Освен това ако има смъртна присъда неволни убийци стават поне още трима.-Съдията,произнесъл присъдата,екзекуторите.,..А не е Богоугодно друг да решава кога да приключи един човешки живот.АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ,ЧЕ СМЪРТТА Е НАЙ-ЛЕКОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ПРИСТЪПНИК.Но идеята,че никога вече няма да усетиш полъха на свежия въздух,че никога няма да можеш да си свободен-че си обречен да прекараш остатъка на дните си между 4 стени в ужасни условия-товца вече си е страшно.А най-страшно е КОГАТО СЕ ОБАДИ СЪВЕСТТА.А на естествения смъртен одър ми се струва ,че СЪВЕСТТА е безмилостна.

Аз май съм на твоята дата - 29 август, може ли и аз да се присъединя към вас