Жената-Дева - 2

• 21 130
  • 455
  •   1
Отговори
# 375

Ardea alba моля те пиши за 12.09  Blush

12 e числото на жертвата.Хората с това число ще бъдат жертвани заради интригите и кроежите на другите.Трябва да се пазите от ласкателство и винаги да сте на щрек.Винаги анализирай подбудите на хората,които са неоснователно щедри.Хората с 12 са склонни към безпокойство припряност,породени от склонността им да жертват личните си цели в услуга на другите.Бързо прощавате.Препоръчително е при 12-ките да се жертва разума в името на чувствата,тогава съзнанието ще получи всички отговори ,които търси.
На 12 съставното число е 3,То е в рязък контраст със знака на девата.и ако вибрацията се появи в поведението на конкретния човек ,то е необичайно както за околнита ,така з него самият.
Хората с вибрация 3 постигат заветната си цел,да откриват заблудите и предателите и да се пазят от тях.
Хората с число 3 много държат на своята независимост.Трудно биха били вързани на едно място.Задължително е за тях да пътешестват и да преоткрият света.Склонни са да виждат нещата от добрата им страна и техният оптимизъм е заразителен.Хората с число ътр не си мерят думите-подчератно откровени са,състрадателно са и често закрилят онеправданите.

Съжалявам,че забавих отговора Simple Smile

сега по темата .Аз съм против смъртното наказание.И аз смятам,че до животна присъда е много по-тежко.А човек има право на покаяние.Освен това ако има смъртна присъда неволни убийци стават поне още трима.-Съдията,произнесъл присъдата,екзекуторите.,..А не е Богоугодно друг да решава кога да приключи един човешки живот.АЗ ЛИЧНО МИСЛЯ,ЧЕ СМЪРТТА Е НАЙ-ЛЕКОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ЕДИН ПРИСТЪПНИК.Но идеята,че никога вече няма да усетиш полъха на свежия въздух,че никога няма да можеш да си свободен-че си обречен да прекараш остатъка на дните си между 4 стени в ужасни условия-товца вече си е страшно.А най-страшно е КОГАТО СЕ ОБАДИ СЪВЕСТТА.А на  естествения смъртен одър ми се струва ,че СЪВЕСТТА е безмилостна.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 10:01 от Ardea alba

# 376
  • Бургас
Здравейте,

Тук сме, тук сме....ама разни грижи ни налегнаха тази седмица, та затова не съм активна, пък и имаше желаещи за края на седмицата - примерно в петък, следобяда? Къде - мислете! Русалана, имаш ли друга идея?

Момичета Деви Бургаски къде сте.Хайде да сформираме едно дневно събиране.

# 377
Ardea alba   мерси!

Аз още съм болна  Tired

# 378
Мислих си нещо.Прочетох сега ЗА и Против смъртното наказание.Да, казах че съм против и се обосновах,обаче се сетих ,че съм ЗА ефтаназията , което до някъде си противоречи с част от аргументите ми Против Смъртна присъда.
Вие какво мислите за  ефтаназията.
Аз пак казвам ЗА съм.Ако болният агонизира и въпрос на седмици да си отиде съм За ускоряването на края.

# 379
Мислих си нещо.Прочетох сега ЗА и Против смъртното наказание.Да, казах че съм против и се обосновах,обаче се сетих ,че съм ЗА ефтаназията , което до някъде си противоречи с част от аргументите ми Против Смъртна присъда.
Вие какво мислите за  ефтаназията.
Аз пак казвам ЗА съм.Ако болният агонизира и въпрос на седмици да си отиде съм За ускоряването на края.

Имах лични причини да мисля за това, ако мога да избера този начин за облекчаване на мъките на близък човек, какво бих направила. Трудно е да решаваш такова нещо, още повече от името на някой друг, който не може да го вземе. Принципно съм "ЗА", защото съм виждала как човек "гасне" с часове, но от друга страна- кои сме ние, за да определяме колко ще продължи един живот, макар и изпълнен с мъка- сложно е. Котката ми е с онкологично заболяване, никога, никога не искам да идва момента в който трябва да взема решението. За смъртното наказание- имайки предвид незрялата ни правосъдна система е немислимо, риска да убиеш невинен човек е голям. При доказано престъпление обаче, не знам, смъртта е избавление, а не изкупление. Има случай в които съм си мислела, че ако ми падне престъпника ще го разкъсам и то сама. Сещам се за филма "Зеленият път".

# 380
Здравейте,

Тук сме, тук сме....ама разни грижи ни налегнаха тази седмица, та затова не съм активна, пък и имаше желаещи за края на седмицата - примерно в петък, следобяда? Къде - мислете! Русалана, имаш ли друга идея?

Е разбира се че когато може Нямам конкретна идея Ама за сега предпочитам да е през деня и през седмицата.На по салатка да речем,и още нешо. Simple Smile

# 381
  • Бургас
Здравейте,

Е разбира се че когато може Нямам конкретна идея Ама за сега предпочитам да е през деня и през седмицата.На по салатка да речем,и още нешо. Simple Smile

Аз ще съм на линия, но другата седмица  Blush

Момичета, пиша дипломна и затова не ви навестявам много често. По-точно, чета всичко, но по-рядко пиша. Като я предам, утре, вдругиден, съм туууукккк!  Party

# 382
  • София
Чета списъка с рожденни дати и гледам,че все още няма друга дама на моята дата.
Мм.....дано се появи някоя Wink

Тъкмо открих темата Simple Smile почнах да чета, за да се ориентирам и попаднах на този пост  Hug Аз май съм на твоята дата - 29 август, може ли и аз да се присъединя към вас  Blush какво трябва да направя, че да ме вземете в отбора  bowuu

# 383
  • Бургас
Eх, че празник се заформя! Предлагам да изчакаме и другите две ангажирани Деви, за да ни е по-весело и интересно. Мимита, по какво пишеш дипломна работа, да помагаме? Г-жа Шуши , желая ти скорошно оздравяване!

И аз съм "за" през седмицата и през деня, макар, че не ми е проблем и по всяко друго време.

Здравейте,

Аз ще съм на линия, но другата седмица  Blush

Момичета, пиша дипломна и затова не ви навестявам много често. По-точно, чета всичко, но по-рядко пиша. Като я предам, утре, вдругиден, съм туууукккк!  Party

Хубав и щастлив ден на всички!

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 01:52 от ilinayor

# 384
Не е честно само крайморсите деви да се обединяват и уговарят за среща. Crossing Arms
Ние от Пловдив няма ли да  направим нещо по въпроса?Да вземем да се организираме,викам .Не че аз имам много свободно време,не змам за вас ,но при добро желание все ще се измисли нещо  .  Simple Smile

# 385
Бургашки ДЕВИ Чакаме се тогас.АМа свиркайте като сте ФРИИ

# 386
Бургашки ДЕВИ Чакаме се тогас.АМа свиркайте като сте ФРИИ
И аз съм  "за" през седмицата и през  деня в Бургас. Но не обещавам. Зависи колко работа ще имам. Само се организирайте, кажете кога и къде, а аз ще гледам да дойда  Wink

# 387
как сте с времето в понеделник?  Laughing
аз още съм зле, но не съм заразна  Crazy

# 388
  • Бургас
Аз лично ще отсъствам от града за 3 дни през другата седмица и съм свободна не по-рано от четвъртък, дори петък. Ако и за другите е удобен този ден, нека го направим тогава, следобед примерно и по-важно е в кое заведение, че да си чуваме приказката.
как сте с времето в понеделник?  Laughing
аз още съм зле, но не съм заразна  Crazy

# 389
Петък ми е идеално  Grinning
дайте да се разберем по скайп да не спамим

По темата - стигат ли ви 24 часа бе деви?  Rolling Eyes
имам чувство, че и 48 да е, пак няма да ми стигне на мен  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт