ФЕВРУАРИ Е! Настъпи и нашият час, мама да стане всяка от нас!

• 13 319
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Момичета вие изпадате ли в следродилна депресия,защото при мен се проявява особено привечер.
Аз ДА вечер си попалаква, ама и аз не знам за какво  Cry
geri_kkoleva вагинален преглед му  е майката - само така може док. да разбере дали шийката е готова, има ли разкритие и т.н. Успех на прегледа  Peace

alximika и аз бях така от 29-ти до 30 си прокървявах, ама док. още на прегледа каза, че това е тапата и до раждането ще е така. Бях и на лекарства за задържане и когато го попитах: Кога е момента да ги спра? Каза, че и да ги увелича, когато бебече реши да излиза - нищо не може да го спре.
Честито момченце на Ивето   bouquet да е живо здраво и много щастливо!

Много ме тормози това пъпче с тази грамаданска щипка  #Cussing out вчера така се бяхме уакали, че голям зор с почистването на пъпче + щипка + кончета - луда работа...

# 181
Хайде, честито на всички! Аз съм най големият идиот на света! Със съпруга ми си правим  бебе! Повечето приятелки около мен, толкова се бяха шашнали, че не забременяват от първия път, че друга тема за коментар нямаше. Говореше се само за - колко дни са им минали от цикъла, колко остават, тестове за бременност се правеха постоянно и просто главата ми изпушваше от тях. Та, сега си казах - по спокойно и лажерно - когато стане при мен, тогава. И реших че поне първите няколко месеца няма да мисля за това. Просто ще се отдадем на удоволствието  Embarassed Разболях се аз - много силна кашлица, болки в гърдите и отидох на лекар! И тя ми каза - ще трябва да те снимам за да установим има или не пневмония и аз с целия си акъл отидох на рентген. Просто в този миг забравих че си правим бебе.  #Crazy Сега съм зверски притеснена, ако случайно съм заченала колко може да навреди това на плода. Леле направо не мога да си го простя - как можах да направя такава глупост. Дайте някакво мнение. Какво да правя!

# 182
  • София
Честито сладко бебче Иве, да е живо и здраво и много щастливо дете!  newsm51
hetera Хубава история!
Днес ми изкараха акъла с липса на тонове при първия запис . Направихме втори всичко беше наред, а на третия вече имах и контракции.

# 183
ЧЕСТИТ БЕБОК НА ИВА, ДА Е ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ОБИЧАН!

Карбо, важното е, че добре детенцето, пък все ще излезе някак Hug Може би просто не са й харесвали досегашните дати Wink

katia_ може би е по-добре да си пуснеш тема в Майки бъдещи и настоящи, там може някой да ти даде съвет

# 184
  • Пловдив
katia_ ,вкарваш се в излишни филми.Първо изчакай да видиш дали си бременна и после се шашкай.

Ако аз бях в твоето положение и се окажа бременна,не бих правила аборт.Не мисля,че цветната снимка е навредила на евентуалното бебче.

# 185
Викаш - да не започвам и аз като приятелките!  Wink     Ми прочетох някъде че рентгена може да окаже неблагоприятно влияние на плода. Честно казано го знам това отдавна, не е нова информация за мен, но бях толкова загрижена за белия си дроб, че не се усетих въобще. Но първо да видим ими ли живот в самолета, пък после ще се шашкаме!

# 186
Момичета,днес ходих да ми махнат шевовете.Сега накратко ще ви разкажа и за моето секцио.Сутринта ме включиха на системи.Бях второ секцио за деня.Към 10 ч.ме отведоха в операционната.Сложиха ми бързо и безболезнено упойката.Помогнаха ми да легна.Опънаха чаршава между мен и екипа и започнаха.Сложиха ми катетър - напълно безболезнено,защото упойката ме беше хванала.Сложиха ми кислородна маска и ме закачиха за монитора.Анестезиолога беше чудесен.През цялото време беше над главата ми.Говорихме за какво ли не.Следеше ме постоянно,каза при най-малкото неразположение да кажа,за да се реагира веднага.В това време вече бяха започнали да ме режат.Не усещах никаква болка,само леко придърпване.След 5-10 мин.ме помолиха да си взема силно въздух и извадиха Белослава.Проплака веднага.Показаха ми е за секунди.Помня,че беше много малка и много синичка.Чух,че док каза,че много се е мъчила.Беше с омотана пъпна връв.Разплаках се от щастие!След 15-ина минути ме бяха зашили и вече ме местиха към реанимация.През цялата операция не усетих никакъв дискомфорт,говорих с всички лекари и сестри наоколо .И музика ми бяха пуснали.Когато бебка изплака ме попитаха кой е баща и и лекар от екипа слезе да му съобщи,че съм родила.В реанимация видях,че са ми данесли и мобилния телефон.Започнах да звъня на близките си.В това време докараха и таткото.Той вече беше успял да види бебка и да и направи първите снимки.Ами това е накратко.Бях много обгрижвана от целия екип на болницата.Още на следващия ден ни раздвижиха,дадоха ни да се къпим и разбира се,оставиха слънчицата по цял ден при нас.На четвъртия ден ни изписаха и се прибрахме в Бургас.
tesori,съжалявам,че така са те притеснили днес!

# 187
  • Sofia
Честити нови бебчетааа!!! Да са живи и здрави! Да растат умни и добри за радост и гордост на мама и тате! Simple Smile

Аз продължавам с нашия филм - днес ядем през 1 час! #Crazy Явно не му стига кърмата и се буди бързо и пак е гладен... Аз нямам нищо против да го кърмя през час,ама се чудя дали пък не трябва да му почива коремчето newsm78 А не мога да му дам и от двете гърди на едно ядене, защото заспива като пън...
Надявам се не ви досаждам с  моите въпроси, ако е така, кажете, няма да се обидя! Просто може и на някой друг да са от полза отговорите и коментарите...

Надееее, тази твоята девойка голям инат, бе! Simple Smile)))))) Не знае каква пролет изпуска Wink

# 188
  • София,Младост 3
Добре дошли на новите бебчета днес!Честито на майките им!

NAIEMA,HETERA БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИТЕ РАЗКАЗИ.пРИ МЕН МАЙ СЕ ОЧЕРТАВА СЕКЦИО,А МЕН УЖАСНО МЕ Е СТРАХ! ВАШИТЕ РАЗКАЗИ МАЛКО МЕ УСПОКОЯВАТ ПОНЕ РАЗБИРАМ КАКВО МЕ ЧАКА И КАК ПРОТИЧА ЦЯЛАТА ПРОЦЕДУРА!ЖЕЛАЯ ВИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 189
Kоте, коремчето му си почива точно колкото трябва, след време сам ще вземе да прави по-дълги паузи. Ако не можеш да даваш и двете гърди на едно хранене- редувай. Може да изцеждаш малко по-напрегнатата гърда, но не докрай, а съвсем мъничко, колкото да не е болезнена.
Честито на новите мами!
Днес цял ден ми е уморено и ме мързи да пиша. Tired

# 190
Здравейте мами и бъдещи и настоящи!!!
Ние сме изписани още онзи ден, но сме малко ошашкани и затова чак сега сядам на компа.
Не съм чела, но поздравявам всички, които са се обебили докато ме нямаше!!!
Да са ви живи и здрави дечурлигите - по-малко колики и кротко спинкане!!!
Ще гледам да наваксам първо с четенето, а после ще пиша пак.
Моя Мики е добре, расте си, но има вече колики и съм си недоспала. Боря се още да ми дойде и кърмата, ама да видим ...
В понеделник съм пак на превръзка в ТК, така че може някой да ме засече там /ще ми бъде много приятно/.
Много целувки и хубава вечер!!!

# 191
cutesmallcat дай му малко време и той сам ще изгради някъв режим. Анди е като часовник - буди се сама на всечи три часа. Храним се по 20мин. 10на едната и 10 на другата гърда. А ако премърка по-рано и давам водичка. Тя е голяма фенка на водата. Нашата лекарка каза, че е хубаво да пие водичка, дакато изтика жълтеницата.

# 192
  • София
naiema  Благодаря ти за загрижеността. Hug

# 193
ЧЕСТИТ СИН СТАНИСЛАВ НА МАМА ИВА! Да е жив и здрав! Да слуша, да папка и да стане голям юнак!

ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ  КАТЕРИНА НА КРИСТАЛ И АЯ НА МАМА 26! Да са живи и здрави, много обичани и да растат щастливи!

А на мамите- бързо възстановяване!
                  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51

Мартеничка, Бухти, добре сте се завърнали! Желая ви много радост и положителни емоции в майчинството!   bouquet

# 194
Здравейте, мили мами! Исках да ви кажа, че и ние вече си имаме бебоче, роди се на 30.01, казва се Мартин, 3440 кг. и 53 см. За съжаление постояхме повечко в болницата, защото Марти получи някаква инфекция и трябваше да бъде на системи и антибиотици, но вече е добре и сме си вкъщи за радост! Сега свикваме, че е малко сложничко и с каката Simple Smile
Честито на всичко останали мами!

Общи условия

Активация на акаунт