Отговори
# 240
  • София
КАЛОЯНЧО,

талисманче миличко!

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНА, душичке!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 21:23 от shivani

# 241
  • Варна
Започвам да използвам бутона Информирай модератор много активно. Мисля че като се баннат няколко човека, мира ще дойде. Използвайте го и вие. За стари мнения няма да го правя, но от тука насетне ще трябва.Ще го правя за всяко обидно, ако ще и иронично мнение.За всеки спор и провокация.

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 21:40 от *Pukanka*

# 242
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИЯ КАЛОЯН И ОТ НАС, НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ И БЪДЕ ДОБРО И СИЛНО ДЕТЕНЦЕ, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТКО!

# 243
  Cappucino,благодаря ти миличка,ама то не е кой знае какво мойто присъствие.Ама така като ви гледам снимките и ми се приисква и аз да съм там.Да се запозная с всички ви Hug.Но както казах аз съм достатъчно луда,че само малко да се опарича и да хукна из страната Joy.
 El Magnifiko,не че съм намерила лакмус,просто разсъждавах дали изобщо да го търся.Ама то вярно че неможем да ги опазим децата,ама поне да ги захраним с качествени продукти.После все си мисля,че като пораснат малко ще станат по-силни да се борят с буклуците дето ни се налага да ядем.Той моя мъж е решил и мляко да си купуваме от село и сами да си правим сирене и кисело мляко.Така и така си ходим чести и ни е наблизо,та защо не.Ако намеря лакмус ще ти кажа и ще дадеш координати да ти пратя  Wink.
  Аз незнам защо докторите препоръчват първо да се започва с плодово пюре.Алек също го захраних така и после неможех да го излъжа да хапне безвкусното зеленчуково пюре.Като почнах сама да си му ги правя обаче се скъсваше да яде,даже май прекалявахме с количеството Joy.Сега е на 8,а прилича на 12 годишен,ама леко съм го подложила на диетка,та вече исглежда що годе добре детето.

# 244
 Наздраве от мен , аз съм на  чаша Каберне, е  не е Асеновградски мавруд(Мананка ,много го обичам ) ,но това имам  сега . Wine Glass
Ани  това  рефлекс ,който се изпробва  даже веднага след раждането
Цитат
Олег не само се преобръща от гръб по корем, а понякога продължава от корем по гръб, но вече и лази. Странно, той не е навършил още 4 месеца, но е факт! Когато се обърне от корем по гръб си поставям ръцете на стъпалата му и той се оттласква напред и така като скок на жабе се придвижва напред!
Пуки  ,вашта е много сложна май ,а?Пита ли докторката  защо плаче така ?

# 245
Никози наздраве и от мен  Wine Glass Ша си сипя и аз една чашка от маврудеца. Обожавам го това вино гарнирано с телешка пастърма и пламъчета в камината (това поради наближаването на св. Валентин)  Grinning
Много сте хубави пловдивчанки, но аз вчера май и грозна жена в Пловдив не видях  Grinning
Параход не се меси в чужди спорове, че кашата става още по-голяма  Crazy
Ели дали сега ме разбра какво имах предвид  Rolling Eyes
Аз бях на един чудесен рожден ден на 20 двугодишни зверчета и в много приятната компания на техните майки. Януарки понеже знам, че надничате да ме видите к`во правя да ви кажа, че ви обичам  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339900&pid=10463924

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 22:47 от manana

# 246
  • София
Джиджи и Ради, аз се разхождам около магазинчетата покрай реката, които са около улица Вихрен или 5-то училище. Също стигаме и до Фантастикото. Може някой ден д аси организираме една среща.

Да ви подсетя нещо-да запишете децата на детска кухня. За някои може да е рано, но в нашия квартал има ужасно много деца и за да ни одобрят към 10 месец трябваше да подадем заявление от сега. така че се поинтересувайте как стоят нещата с кухнята във вашите квартали и колко се чака.

Рени, аз и натам си правя разходки, та ще се съберем някой слънчев ден и после не можеш ни спря  Laughing

Мерси за подсещането за детската кухня и аз щях да пиша, но забравих...срещнах вчера една позната, която ми каза същото...за да ни огрее като стане детето на 10 месеца сега е времето за записване  Peace

Шивани, ходих при една лекарка в УСБАЛНП “Св. Наум” /4-ти километър/, беше ми препоръчана, прегледа обстойно и обяснява всичко. Ще ти дам координати, ако имаш нужда  Hug

# 247
  • Варна
Никози, ми той Дани вчера и днес е по-спокоен, затова не обсъждахме това. Спи лошо, но ако е зъби, това е нормално. Дормикинда няма никаква полза. За Дентокинда незнам.Може би затова е по-спокоен. Лигите му са толкова много, че тече по лигавник, дрехи, по ръцете ми, ужас е. От днес взе и да плези език, сякаш да си чеше венеца.И постоянно прави брррррр и балончета от плюнките. Преди малко се канех да снимам даже за кво лигавене става дума, ама фотоапарата му свършила батерията.

# 248
Цитат
Много сте хубави пловдивчанки, но аз вчера май и грозна жена в Пловдив не видях
Eййййй, благодарим , чухте ли бе Пловдив? Мананка  ,ама знаеш ли защо ?-Защото всички сигурно  са  октомврийки  като вас  Joy

Пуки , мила  така ще е...и при нас се почна  по-хард вариант на довчерашното мрънкане и лигавене.Да са ни живи и здрави  ,всичко  ще мине

# 249
  • Бургас
Пуки много хубаво,че Дани прояде милия Hug

Рени ми то на опаковката си пише,
че се дава при зъбоникнене,настинка,болки и т.н.
И аз затова давам когтао Никол плаче и не мога да я успокоя без мидима причино.

illym направо се замисли за смяна на педито.
Тя много често ти отказва направления.

Манана
много сте готини и весели Grinning
Предполагам,че е било супер.

Никози
и кабернето не е за изхварляне Grinning

Шивани Олег от сега е тръгнал сладура,
смятай като проходи за каква гоненица ще е ред Grinning

Съни аз почнах с плодово по съвет на педката,но и половината от мамите около мен
са почнали с него и няма  проблем,даже едното мишле впоследствие е предпочитало зеленчуковото.
Но като предложа  и аз ще споделя Никол как го е възприела.

Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ smile3524 newsm46

# 250
Nedialka_81 тя е общо практикуващо Джи пи, чийто мъж е педиатър, в Поморие за жалост Джи пи педи освен него - НЯМА, има начин с издаване на големия талон който важи 2 години да си ходиш при педи, което да го задържи, въпросния голям талон...НО  то това моето талони НЕ дава, когато трябваше да ходя да раждам (по медицински причини, не по мое желание) се наложи секцио, бяха ме предупредили, че за да ме приемат в болницата, ми трябва предписание от анестезиолог и от кардиолог, талони не ми даде и си платих прегледите, "удоволствието" струваше 55 лева Crazy (2 пакета памперси на малчовците или 2 кутии храна или още какво ли не...) ама стига съм спамила темата  Grinning

# 251
Едно само не мога да разбера: който иска да всява смут и раздори във форума, що не дойде да си ги всява сам, ами си праща клакьорките да вършат мръсната работа...  newsm78

П.П. И ако от момичетата не ви е срам, барем засрамете се от Калоянчо, светлото ни талисманче!

Хм, ако визираш отново мен /както обикновено/ явно не си внимавала в час. Местя се и ми е такава лудница, че не ми идва на акъла да мисля за такива маловажни неща като теб например.

За тези които се поинтересуваха от мойте квартирни неволи Wink Апартамента е супер, да ама багажа е много Sad Към момента всичко е в кашони и чували. Кога ще го оправям не знам.

Ели френско легло съм си поръчала, но не стандартно, ами си направих компилация от няколко Simple Smile Съответно го чакам вече 45 дена и дай боже другата седмица ще е тук. Ако ми хареса ще ти обясня какво е точно и от къде.

# 252
  • Бургас
Добро утро  Hug
Ние сега се събуждаме,но аз с удоволствие беих дремнала още поне час  Simple Smile
Дано днес е хубаво времето и да поизлезем на разходка.

illym адски е гадно това положение Hug

# 253
А аз съм си навила на пръста да направим един пикник на Божура,че там е супер.
/Тук могат да се включат и Танчето и Ками Peace/
Само нека се изпролети и ей гора бегай ,че ние идемеееееее Joy[/color]

Ооо с най голямо удоволствие, ама и на Отманли можем да отидем, ние там ходихме преди с баткото като беше бебе. Голям кеф.

# 254
  • Бургас
Ками ставааааааааааааа Hug

Честит 4-ти месец на сладките Ванко на Хеленка,Алекс на Адинка,Краси на Елиска и една малка дама Валерия на Млечта
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт