Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
В Израел Свети Валентин се отбелязва по-скромно, като някои заведения украсяват с балони и предлагат празнично меню за влюбени. Магазините за сувенири и аксесоари за дома предлагат различни оригинални подаръци, като формички за пържен яйца във формата на сърце, кутии във формата на сърце за сладки лакомства и други подобни идеи за подаръци.
-
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Въпреки че Свети Валентин е католически празник, много участници във форума изразяват интерес към него и споделят своите планове за празнуването му. Някои от тях признават, че не са особено романтични, но все пак планират да прекарат качествено време с партньора си и да отпразнуват празника. От друга страна, има и потребители, които не празнуват Свети Валентин, защото не се смятат за романтични по природа и не харесват символиката на празника.
-
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
Участниците във форума изразяват положителни мнения за изучаването на иврит в Израел. Те смятат, че обучението по иврит е интегрирано с изучаването на всичко, свързано с Израел. Освен това те споделят история за приятелка, която се е преместила в Израел на 8-годишна възраст и чрез пеене е преодоляла акцента си, за да избегне подигравките от страна на децата.
-
Какви са идеите за подаръци за учителката по повод рождения й ден?
-
Какви са ползите от пазаруването от израелски сайт за бяла техника?
Борянка май заради липсата на билет за връщане са я хванали... Тя ще си каже дали правилно съм разбрала
А ти взимаш двупосочен билет с фиксирани дати, нали?
От както го изпратих на летището не спирам да ям - ужас!
. Мислили са , че може да не плануваш да се завърнеш, а да останеш нелегално някак. Няма да се ядосвате , мерки за сигурност са - свиква се , нали не щем да гръмне самолета с всички ни просто казано ....Милиони съседи ще се зарадват , а има и такива , на които това им е мечта ....както и други подобни актове.
.
Но нека да уточня,ще се повторя,но това е за Калинчица:Не ме арестуваха а ми направиха много обстойна проверка и понеже отне време ме качиха в една стая...абе припотих се яката,но не съм първата нито ще съм последната.Сега се забавлявам с тази ситуация като цяло
"..........а те ми викат"ми виждайте се в друга държава......",представяте ли си
.Абе ние сме като латино американски сериал.....
".А едно от момичетата"а ние разбрахме че вече ти е жена
аз много внимавам да не влизам в конфликт със свекърва си, предпазлива съм в думите си - да не я засегна нещо..., но за някои неща твърдо и казвам не... Опитвам се да я разбера, но не винаги имам търпение за нея
А ти близо до родителите на мъжа си ли живееш?