И З Р А Е Л 23

• 22 602
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • T"A
Момичета,  Hug ще кача снимки тези дни, обещавам  Peace Днес просто се опитвам да уча и не ми остава време...
Туко-що получих следния SMS:
Цитат
just landed in tokyo
naim bahutz. lo kar.
mitgaagea
изпратен ми е в 22:29, т.е. това е сътветстващия час в Япония...
Миличкият ми е написал "туко-що се приземих в токио. приятно е навън. не е студено. липсваш ми"  Heart Eyes Не можах да се сдържа от вълнение и да не споделя с вас (обаче обещавам да не ви тормозя с всеки sms от тук нататък  Grinning)

Въглищата за скара, за барбекю ли? Вкъщи имам разфасовка от 5 кг с етикетче за цена, на което пише 28.90 nis, това е около 5 евро, покупката е от миналата година, някакви вносни са...

# 136
Мишиhahaha

Мента , вълнения  Grinning ...

Тигре , благодаря за  дядо!

Аз съм от Мосад , но то е публична тайна .Ето - сега признавам .Мента ми е колежка, но те и колегите в Мосад не се познават един друг , така, че ето на - разбулихме тайната. Тали още държи фронта -  тя е от по-тайните нива и не казва  , но ние  я подозираме. Хард дефенс пък направо  забравя даже прикритието си на малка  любителка на Израел  и все се издава  като вземе , че покаже колко знае и как с хъс  ooooh! -  в процес на обучение  е момичето . Тук си казахме , защото нали сме си само ние и си пазим тайна  Joy ....

Много поздрави от Снежето .Вече са си в  БГ , хубав полет са имали, адаптират се , но с  лошия  нет сега ще се бори за слава момичето  Simple Smile . Дано БТК имат хубаво решение.Трудно е да  свикнеш на  хубав нет и изведнъж  Whistling Rolling Eyes .... Чакаме включване лично.

# 137
Мента,споделяй,споделяй вълнения!

Аз съм двоен агент,ама не казвам за кои работя!И обичам да се правя на шушумига... Rolling Eyes

Снеже,чакаме те !Пиши как сте?

# 138
 И к'во с паркета , Тали ?

Тази вечер  се празнува Ту БиШват. Пратих малките с татко си у свекъра  - там ще са братовчедите , ще им е веселко. Дядото ще е накупил сума ти сушени плодове , ядки , плодови кексове , шоколади с ядки и плодове ....Що се сетите от тоя  сорт . Сигурно ще ми донесат цяла торбичка  Grinning , на мама ! Утре  саги ще носи на градинката  сушени плодове и ядки в кутийка  и така всички деца.Освен това и клончето , бадемовото  съм натопила във вода.Пуснало е листенца и цветов много бързо.Утре ще го носи.На всичкото отгоре има и 3 бадема малки на клончето до цветята - едни сухи такива бадеми, но за символ стават.

Хариет се бави с  кекса с бадеми. Whistling

http://www.youtube.com/watch?v=s0sy-KhQUls

# 139
  • Някъде там...
Мислех да ви изпея песен за Туби шват ама пея много валшиво  hahaha

# 140
Скицо !  hahaha

Ето ви нещо за  християните :
http://www.youtube.com/watch?v=bBozgV1VsXU&feature=related

# 141
  • T"A
Мислех да ви изпея песен за Туби шват ама пея много валшиво  hahaha

Шкедия порахат, ве'шемеш паз зорахат...??  Mr. Green

А какво ще садиш?

Пете, аз знам, че две седмици след ту би'шват е Денят на семейството (бивш на майката  Mr. Green) - в градината на Саги сигурно ще има някакво тържество...

За днешния празник имам една много хубава рецепта - за десерт от гранола и сухи плодове, аз я знам от книгата на Карин Горен, но и в сайта и я има: http://www.carine.co.il/htmls/page_330.aspx?c0=13269&bsp=130 … 0&bss53=13070  Peace

Миши, ти си от най-опасните случаи  Mr. Green

# 142
  • Някъде там...
Ципорим ми рош коль гаг
Ме вострот ат бо ехат
Тубишват игия
Хагля иланот  Joy

Ментичка,ти мислите ми ли четеш,убих се да я търся тая песен да я пусна тук като поздравче  Joy
После ще ви покажа и мойто зелце което ще засадя утре чакам мъж ми да се наговори по телефона с новия ни доставчик на интернет та да направи хубава снимка Simple Smile

# 143
Здравейте!
Благодаря за информацията! Мента, планирам да да дойда в периода 23-26.02., всъщност направих си резервация за тогава, но още съм в процес на търсене на билети на поносима цена... Във вторник ще отида до офиса на Ел Ал в София, да видя дали мога да си купя от там, ще видим какво ще стане... Петя,  има кой да ми купи билет от Израел, но аз пък не искам да ангажирам хората с тези неща, а и ... прекалено сложно ще стане за обяснение кой, как и защо ми е купил билет...  Laughing, ще ме обесят на нашето летище, бе, хора, на вас ви се струва шега, ама наистина няма да ме пуснат да се кача на самолета!!!  Shocked
ОК, стискайте палци да намеря билети!!!
Ще пиша какво се случва.  Hug

# 144
  • Някъде там...
Калинка,изобщо не е сложно обяснението.Казваш:Еди си кой ми купи билет,аз като кацна ще му върна парите.Чрез интернет билетите са по евтини за това и този мои познат/а ми купи билета.Аз бях така мъжо купи моя билет,още бяхме гаджета.Питаха ме ама защо той ми е купил билета,ще му върна ли парите,как ще му върна парите и тъй...Не е страшно просто се зареждаш с търпение  Wink Повярвай ми най-много да получиш VIP обслужване и да те пуснат на самолета преди израелци  Joy

По скоро създаваш проблеми на мен:А аз как ще пътувам до Тел Авив да пия кафе с теб...?!?!?

# 145
Добър вечер на Вас при нас е едва обяд! Спахме днес до късно уж да наваксаме за цялата седмица но то не е възможно за съжаление. Много бързо минават почивните дни...

Тали отчитам се бързо  Hug

Мента аз пак съм изтървала да пожелая приятен път на Ментов. Много искам да посетя Япония, сега имаме директни полети от тук, 8 часа са знам защото едната ми колежка е наполовина японка и си пътува постоянно. Много е красива, била е модел там преди години и знае за  нашият Калоян  Simple Smile

http://www.novinite.com/view_news.php?id=93431

Изобщо досега с който японец съм се заговорила всички знаят за него. Много е приятно когато чужденец знае нещо хубаво за България.

Петя чак сега видях мебелите много са стилни. Кожената мебел си е класика да не говорим колко са удобни. Дано да се оправи дядо ти бързо да се успокоиш.

Честит рожден ден на мъжа на Пешек на патерици.

Дано не съм пропуснала нещо важно за някой. Лека нощ.

# 146
  • Някъде там...
Ето го и зелцето за утре Simple Smile

Не се вижда много добре,ама мъж ми продължава да говори по телефона и аз я направих сама...

# 147
Добър вечер на всички!
Ментова,много мил sms,кат бяхме млади с моя мъж,разговаряхме по телефона с часове.
Бубе,напредваш с езика,чак и песнички знаеш Laughing
А бе,Вие сте страшни,човек да внимава какво пише,че тук гъмжи от агенти Joy Joy
petia911,тези паркети са много красиви,но и дюшемето не лъжи,даже повече го харесвам от паркета.
Бубе,това зелце при нас го продават,не така в саксия,ами като цвят,от който правят страхотни букети.

# 148
Цитат
Тубишват игия
Хагля иланот
И аз да се включа!

# 149
Видях на заглавната страница, че unik днес е рожденничка!
Ако ни чете искам да и пожелая много здраве, щастие и любов   bouquet   bouquet   bouquet!

Мента, СМС е много сладък. Погледът ми директно поподна на митгаагеа  Simple Smile, милият още не е стигнал, а вече тъгува  Hug!
Но ние сме с теб  Hug!

Паркетната тема ще я бистрим утре, много ми се спи, работа, домашни, ей тъй времето си мина... трябва да стъкмявам сухи плодове за утре.
Моят бенчук (синче) най- обича цимуким (стафиди) и папая, да ви почерпя  Hug!

Също така бях почерпена с шишче с нанизани сушени плодове- за мен е по- вкусно от местното дори!
Хайде лека!

Ту бишат игиа
Хаг ле`иланот....

Общи условия

Активация на акаунт