И З Р А Е Л 23

• 22 608
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • T"A
Аз съм по класиката - мишмишим са ми любимите сухи плодове (кайсии)  Heart Eyes ... и боровинки обичам, а от ядките - кашу, шам фъстък и лешници... бадеми и слънчогледови семки също обичам, но горните три ги предпочитам...

Аз всъщност влязох в темата заради напомнянето на Тали за рождения ден на Unik ...

Hand
, така сте вие, родените на 21.04. - обичате да пътувате  Grinning 8 часа път е наполовината на разстоянието от Израел до Япония, дано ви се отвори път натам   bouquet

# 151
Мента има нещо такова  Wink

Честит рожден ден на Unik!

# 152
Unik и от мен , желя ти здраве , за теб и семейството ти  Wink

Пете   пожелавам дядо ти да е жив и здрав , вярвам ,че ще се оправи !

Мента Благодаря , че ни черпиш с емоциите си, покрай съпруга ти ! За мен е удоволствие да чета , а и съвсем си оправям настроението .

Тали мерси , че сподели онази рецепта за тортата  , много е добра . Ако знаеш още такива по леснички за готвачи като мен  Embarassed  ще се радвам ако споделиш  Grinning

Бори цветенцето е много красиво . Ех... толкова обичам пролетта ... мириса на цветя е толкова красив и приятен ...уникален сезон . Когато пишете за дръвчета и цветя (от което не разбирам ) но сякаш е пролет .  Heart Eyes

Миши  Hug 

За всички , които не споменах една , пък  може и две  Crazy големиии lovekiss

Бориииии приятен улпан ние вярваме в теб  Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 04:44 от *hard_defence*

# 153
  • Някъде там...
Добро утро момичета и Тиги   morning
Ако знаете как ми се спи,чак "зъбите ме болят за сън" Sad   newsm46 Зъбите никога не ме е болял ама съм чувала,че е много гадно...
Хайде изчезвам в банята преди пак всички телефони да са се развъняли за проверка  Cry

# 154
dobro utro ot rodna zemia!

pozdravi na vsi4ki  Hug imam problemi s neta i s kompa Simple Smile dnes se zaemam da gi opravqm!
Decata o6te se adaptirat kam vsi4ko i vsi4ki - maklata ne se otdelq ot men  ooooh!,no trqbva vreme.
6te se opitam da vi pro4eta i pak da se vklu4a.
nubav den!

# 155
snejana haj  Благодаря за изчерпателния отговор!  Grinning
 Желая на всички весел празник!  bouquetט״ו בשבט

# 156
Момичета сега гледах новият епизод на Отчаяни съпруги и Габи иска да отслабва и се записва да тренира при един много лют момък със силен акцент на иврит който е бил в израелската армия, много смешна серия  Joy

# 157
Добър ден!
Добро утро момичета и Тиги   morning
Ако знаете как ми се спи,чак "зъбите ме болят за сън" Sad   newsm46 Зъбите никога не ме е болял ама съм чувала,че е много гадно...
Хайде изчезвам в банята преди пак всички телефони да са се развъняли за проверка  Cry

Всичко с три букви,много боли и много сърби! Joy Joy Joy
Весел празник и от мен!

# 158
Супер е новата серия на " Отчаяни съпруги" и аз я гледах днес.  newsm10 newsm10 newsm10 rotfImbo newsm44  Израелски треньор, от спец части, гарантира сваляне на 5 кг за един ден. Направо мечта! Joy

# 159
  • София-България, Израел - където си поискам

Unik, весел празник ти желая!

Здравейте момичета и Тигър, два дни бях без интернет Sad, липсахте ми Hug
сега ще ви чета и после ще пиша  bouquet

# 160
 Да  е  весел празник  Ту бишват , плодоносена година на  дърветата и мирна !    bouquet
Ментичка ,  само  излизане  от  къщи  ще  ти  разпръсква лошото настроение  от  отсъствието на половинката . А алихата /ходенето/  в парка  е  най-доброто разтоварване .  Според мен  там  са  най-хубавите пешоходни и велосипедни алеи в Тел авив. / правила сам там алиха  по 4-5 пъти на седмица , сега ми липсва този квартал /.

Миши  , раздялата действа освежаващо  , ама  при по  старите  бракове / не още  за Ментови /.  Гледах те  по  ТВ   и  видях сладурките  ти !

Петя , много зряли разсъждения за  адаптациятя   тук /ба арец/ -
Цитат
...хайде  -влизай в крак с усмивка
.  Екстра дивани - да  скачате по тях с здраве!

Тали , много  е  хубава  стаята  на  Вик и Мадленка .  Май  че  имаш  готварски  способности ,  като  всички  майки от  Бг -  така  сме  ние   , не  като  израелките..

Снеже , завиждам  , че  си  в  Пловдив .  Тези  дни  там  било  като  пролет ! Или  си  при вашите. Сега  ще си  хапнеш  домашна  баничка  / с бац . фило  , помниш ?  chef/

Борянче ,  знам че  ти е трудно в  улпана .  Имам  съвет , това  ми  помогна  преди  18  години  -  да  пишеш думите  на  листчета  и да ги  лепиш  навсякъде  из  къщата -  вратите  на гардероб ,в кухнята и тн . Naughty Ей , чЕ  красиво около вас....!

Цанитка  - ти  ,като  че ли  бързо  си  се  адаптирала , или така ми  се  струва . То  зависи  от  обкръжаващата  среда  , характери ...  Значи , чакаш гости .

Калинка,  намери  ли  хотел ?

На  всички  ви     bouquet       Hug   Здраве !

# 161
  • Пловдив
Здравейте, момичета и тигър!
Желая ви весело празнуване, ако още не сте приключили с празниците!
Малко липсвах, защото си използвахме подаръка от "хлапетата" - уикенд за двама в спа-хотел.
Добре ни дойде почивчицата, нали от другата седмица почвам стимулациите, та така едно превантивно заареждане с енергия.
Някой беше питал за това какво се изрязва и изрязва ли се изобщо нещо от предаването. Ами не знам, затова чакам с нетърпение да се видя тая вечер, та евентуално да мога да преценя. Ако си спомням какво точно съм говорила де Laughing А вижте какво направиха хората - http://www.standartnews.com/news/details/id/22772/%D0%9F%D0%B0%D … BF%D0%B5%E2%80%9D. Щом са го пуснали в нета, значи и аз мога да го кажа. За пръв път някой отговаря на въпрос за 36 000. И този някой е от "наште" Laughing. Гледах заописа на това предаване, ние че се разплакахме от вълнение - разплакахме се. Но и хлапетата от другия клас които бяха дошли също страшно се вълнуваха. Толкова искрени и неподправени.
Ами това е за сега.

# 162
ЧРД на unik !

Влизам да кажа КУ КУ  само !  Simple Smile

Няма ли някой да изнамери тази серия на "съпругите" - откъс  в You Tube нещо - да се посмеем , изпуснах серията значи .

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 12:27 от petia911

# 163
  • T"A
Peshek, много хубава новина е за това семейство  Hug Дано всички успеете в начинанието  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Вики - vioklaHug ти идваш ли от време на време към Рамат Ган? Непременно ми звънни, ако имаш път насам да излезем на кафе  Peace

Анди - хард, не само дръвчета, а и пролетните птици тук ни носят настроение... Още не съм ги видяла, но четох, че щъркелите, които са на път от Африка към Европа, вече навлизат в Израел... Хубав сезон е сега!  Grinning (въпреки че днес има хамсин - топъл и много сух въздух, който идва от пустините)

Борянче, много ми хареса зелката, дано ви се хване на двора  Party Снежи, разкажи как пътувахте!     bouquet

Имам един въпрос... В Израел правят дируг (вид класация) на селищата и градовете по социално и икономическо състояние, т.е. кои са по-богатите и по-бедните градове (всъщност е по-комплексен критерият, защото включва и заетост, и ниво на образование и др. п.). Аз имам данните от 2002 година, в Интернет могат да се прочетат от тук: http://shatil.org.il/files/13.arabedu_derug.pdf
Оценката е от 1 до 10, като 10 се слага на градовете с по-богато население, а колкото по-ниско е числото, толкова по-нисък е доходът на населението в съответната община... Отделно, до името на града е написано и на кое място е в национален план... (втората колонка от ляво на дясно Peace). Въпросът ми е, за който знае, дали има по-нова статистика (от 2006, 2007 год. напр.) и, ако някой знае да има такава, бих молила за линк към нея Praynig Напр. тази тук от коя година е - от 2006??

Поздрави на всички, аз вече съм с единия крак навън... bye

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 12:38 от Mentha

# 164
Пешек,много се радвам за семейството ,че е от "ваште".Знам,че и вие ще сте супер готини!Ще се вълнуваме с теб и покрай всичк  останали процедури ,които ви предстоят.Пък може и да не се наложи след чудния уикенд ,който сте имали! Wink

Пете,диваните може да използвате и с други цели - не само да скачате по тях Naughty ,но това е за след полунощ,когато децата си спят.

Чак сега разбрах коя мацка е Вики! ooooh!Вики, мен не ме брой към добрите кулинари ,аз съм кулинарен "инвалид".
Unik ,желая ти здраве,красиви мигове с много усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт