И З Р А Е Л 23

• 22 586
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Някъде там...
Бързо,бързо:Това го знае всяко хлапе  newsm18

# 181
 Пешек  и  съпругът  и" са  на  екрана  в  момента . Успех ! 
                Peace

п.п    почти  едновремено  сме  писали с  Боряна      Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 18:22 от viokla

# 182
  • България-София
Peshek и аз ви гледах - много симпатична двойка сте и от сърце ви пожелавам още с първия опит семейството ви да се увеличи поне с един член - дай боже и с повече Praynig. Търпение и спокойствие - ще стане!

# 183
Борянка, имат и двете "техни" дървета  Peace! Когато се  родиха, около месец- два след това получихме диплом- удостоверение с мястото на дървото на тяхно име от ККЛ (керен кайемет леИсраел).
http://www.kkl.org.il/kkl/kklmain_blue_eng.aspx

Пешек, аз сега се прибирам от работа и не можах да ви гледам, но когато качат предаването ще го гледам от сайта на БТВ  Peace.

# 184
  • Някъде там...
Ох,Пешек 20 пъти настръхвах и на всеки верен отговор подскачах като луда и с Ми6и пищяхме виртуално заедно от радост  Hug

# 185
  • Пловдив
Благодаря за подкрепата момичета. Развълнувах се пак както когато снимахме. Пък имам отворени 5 чата Laughing
Подкрепата и положителната енергия е много важна за мен в този момент и ви благдаря, че ми я осигурявате. Hug

# 186
 Пешек ,  много  хубава  двойка сте , а енергетика  е  симпатяга . Желая  успех в начинанието ви !  Бъдете винаги с позитивни  мисли !    Peace

Миши , не  се  подценявай , така говориш , защото  не познаваш  готварските  /не/  способности на младите израелки...

Цанитка , хубаво  , че  не  се  притесняваш  да  говориш  на  иврит ,  но  побързай  с  улпана . Друго  е ДА  знаеш  граматиката , а  най - важното  -   много логика  има  в  иврита , просто  трябва  да се чуят  някои обяснения..
  Добра вечер !   
                              Hug

# 187
  • T"A
Хей, още не съм си свалила обувките, но бързам да се похваля - днес във влака пътувах с Мофаз (министъра на транспорта) и с Ципи Ливни  Grinning Мофаз не го видях, но знаех, че е там, защото една войничка ми каза, а Ципи Ливни мина през целия влак, като се спираше до седалките на всеки човек, с някои се ръкостискаше, някои я заговаряха - беше на разстояние една ръка от мен. Толкова охрана не бях виждала през живота си - заемаха цяло купе по средата на пътеката, а Ливни - между тях; и един куп журналисти. Слезе на гарата на Lahavim-Rahat (Лаавим Раат). Има много приятно излъчване, на живо е по-хубавичка, отколкото по ТВ и на снимки, явно не е фотогенична... А аз за малко да си изпусна влака - всъщност го изпуснах, но съобщиха, че който го е изпуснал, може да се качи на влака за Ашкелон и да се прекачи в Лод - че там влака за Беер Шева ще изчака пътниците... Явно Муфаз беше минал преди Лод и за това не съм успяла да го видя...

Вики, защо си останала с такива впечатления от младите израелки - мен ме посрещат с пълна трапеза  Hug Но пък и аз си ги обичам израелките, така че може би не съм обективна  Peace
Тали, и аз познавам Вили и Мария, но по друг повод  Wink Мерси за упътването към годината на статистиките, мислих, че има и за 2006 - явно трябва да се разровя повечко   bouquet В твоят линк е същият като този, който не знаех от коя година е...

Момичета, споделете във форума, ако някоя от вас забележи, че записът на "Това го знае всяко хлапе" го качат в сайта на bTv  Praynig

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 22:33 от Mentha

# 188
  • T"A
Борянче, това за Кнесета е много интересно, аз не знаех, че днес е имало рожден ден  Grinning Проверих в Интернет и пишеше, че наистина първото събрание е било на Ту Би'шват през 5709 (хей-тав-шин-тет), което съответства на 1949 година, като тогава Ту Би'шват се е падал на 14 февруари...  bowuu

Иначе си права, че има 120 места yes, в момента има бариера от 2%, която партиите трябва да преминат (както 4-те% в България), за да имат представители в тукашния парламент - Кнесет  Peace

Това е сградата на Кнесета в Ерусалим: http://www.y-dpeleg.co.il/var/2016/80129-%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA.jpg
Тук е нощна снимка на същата сграда: http://www.jerusalemshots.com/i/night_jerusalem/004.jpg

А така изглежда Кнесетът отвътре: http://www.amit.org.il/musagim/democracy/democ_21/knesset50.jpg
И понеже ни предстои да гласуваме, ето и бюлетините, с които се гласува: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/5/5b/Pitkey_hazbaa.JPG

newsm46 Лека нощ!

# 189
Боряна , виж за ДРЪВЧЕТО :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=248324.60

Пешек , мъж ти по-неврвен от тебе беше - ти приказлива , не знам дали си се притеснявала ( в началото само личеше малко) , но той бая се беше стегнал - сладур !   Grinning Гледах  ви на повторение по нощите  Joy ....  Успехи  Hug  Това на шията ти - цветето - лилаво ...много хубавко беше. Вързваше се на тоалета и с пола те харесах да знаеш. Simple Smile

Мента   , Ципи се слива с народа , а ? На бар  попийва , във влака се вози ....  Simple Smile

Ние скоро излизаме да  пуснем по един глас  народен , но не на песен  hahaha Много духа ...страхотия вънка ....буря ....Само от колата  да гласуваме , после в магазина и така , не е за разходки вън .

# 190
  • Някъде там...
Добро утро,
Е няма такъв ураган навън а ако валеше сняг вместо дъжд щях да си помисля,че съм в Бг...Рабира се това означава,че моето пазарене приключи преди да е започнало...(нали нямаме кола) Ще се отдам на глезотията тогава и мързелуването то друго какво да се прави с такова временце като навън Sad
Пете мерси за линка,сега като го видях си спомних,че сте разказвали по въпроса ама то много инаформация сте дали-забравя се Simple Smile
Хубав ден ви желая   bouquet

# 191
Добър ден,мацки! wavey
И при нас има гаден вятър,и е доста студено!
А Вие гласувахте ли?
Аз отивам да си гледам сериала,че моя човек го  #2gunfire
Лек и спокоен ден Ви желая!

# 192
Бокер, бокер.

Наина, ние сега ставам (големите де, малките тичат по къщата от 7ч), гласуването ще почака за късните следобедни часове.
Мъж ми пък въобще не иска да гласува. Много е аполитичен и тримата не му харесват като лидери. Той и в БГ беше обезеврен и не гласуваше, вече му е нещо като навик  Rolling Eyes...

Мента, имаме ли СМСче?

# 193
  • T"A
Ние се чухме два пъти - вчера и онзи ден  Peace
Аз ще гласувам привечер, защото имам час при зъболекарка, която приема тоно до училището, в което гласувам. Комбинирала съм си ги...

# 194
Мента, мислих си вчера  Thinking, ако Ментов и колегите му израелци искат да гласуват подсигурили ли са им вариант? Както ние тук гласуваме в посолството. Предполагам, че има и други израелци и все някои ще иска да упражни правото си на глас.

Похвалих ли мъжът си, че прави прелестни палачинки  Grinning! В почивните дни, когато нямаме бързи планове за излизане ни глези  Party. Ние с децата обожаваме, превърнали сме го в нещо като ритуал.
И сега милото и Вик по мъжки мятат палачинки, а аз и Медулин пиеме кафе и топъл шоколад  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт