Няма страх,няма рев,в яслата за ЯНУАРЧЕТО е кеф

• 12 925
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден на Никол Hug Hug Hug Да е жива и здрава, много любознателна и все така да ми подарява татко си Mr. Green

Честит рожден ден на Алекс  bouquet Манго, да ти е жив и здрав, много палав и щастлив

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 09:31 от Стилияна

# 286
Мимозке, и моето мнение е че Вики много често пие АБ и се получава един порочен кръг. АБ срива имунитета, а тя като го пие непрекъснато няма да има силен имунитет. Защо не и биеш Превенар или Пнео 23? Тази втората я препоръчват точно за дечица като Вики Peace
Ая сега пие Респивакс по схема, защото направи два път задна хрема в рамките на 2 семици.

# 287
Ето две заглавия:
"Пролетни цветя бере ЯНУАРСКОТО дете"
"Мартенички имат всички Януарчета добрички"

май е време за нова тема  Grinning

# 288
Честит рожден ден на Никол и честит рожден ден на Алекс! Да са живи и здрави!  bdbaloni baloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni
Весел празник и целувки за Клеми и Магнолиам!  lovekiss lovekiss

Барби, прегръдка от мен и пожелания за лично щастие и удовлетвореност занапред. Може би първа прочетох постинга ти и ти се възхитих на силата и решителността. Въздържах се от коментар, обаче. Сега пак пиша и трия, но само искам да знаеш, че ти се възхищавам.

Ним, съжалявам за проблемите и ти пожелавам успех занапред!  Hug

# 289
  • София
Момичета, благодаря!  Hug Да ви се връща, ама тъпкано.  Mr. Green Няма да пускам виртуални почерпки, мисля да почерпя реално в събота. Някой да не е чул?СЪ_БО_ТА /а не неделя  Whistling/.

Алекс, честит рожден ден!!! Безгрижно детство!

# 290
Честит рожден ден на Никол и Алекс!Да са живи и здрави и много щастливи деца.  ura newsm59  ura
Весел празник и на Клеми и Магнолиам  bigdance2

# 291
Честит рожден ден на Никол!

Цвета, човечето ще видим как е след седмица или две. По въртенето съдя, че се чувства добре.

# 292
Привет, дами!  Grinning

Честит рожден ден на Алекс и на Никол. Да живи, здрави, умни деца и да радват майките си само с хубави дела.  bouquet

Барби ....  Hug Hug Hug

И моите деца от вчера са на АБ. Не можахме да се преборим с грипа без него... Tired Важното е да оздравяват, че направо се побърках с две горящи нон стоп деца... Crazy

На Ивонса не и ли изтече бана, вече?!! Rolling Eyes Липсва...

На всички други болни дечица, бързо възстановяване... Hug

# 293
И на мен ми се видя много дълга липсата на Ива  Confused

# 294
Честит рожден ден на батко Алекс и кака Никол!   bouquet  bouquet  bouquet
Да растат здрави и щастливи!
Наздраве на мама Магнолия и мама Клеми!
  Hug Hug Hug

Барби  Hug
Ив, наистина ни липсваш!  Hug Heart Eyes

Аз, да знаете, че ви чета съвсем редовно. Но не намирам за какво да пиша. Седенето у дома и кофти времето ми оказват влияние.  Tired
Но, да знаете, че ви обичам всичките!  Hug Heart Eyes

# 295
Честит рожден ден на Никол и Алекс! Да са живи и здрави, палави, умни, щастливи и да носят много радост на своите родители. Весел празник и на техните мами!

barbi, с теб сме Hug Ако имаш нужда от нещо винаги сме насреща!

Анджелина, браво за заглавията!

eleonor@ , радвам се, че Евангелина няма много проблеми с пъпките! Да и минава бързо!

Мимоза, стискам палци скоро да се оправите и Вики да не пие толкова често АБ. Hug

Schmetterling, и на твоите мъници скорошно оздравяване! Hug

Ева също все още пие АБ, че с този бронхит много се изплаших, а постъпването в болница ни се размина за малко.

# 296
Чакам още снимки за колажа Simple Smile
Момченцата са малко, не ми излиза подредбата  Grinning

# 297
  • София/Варна
Чакам още снимки за колажа Simple Smile
Момченцата са малко, не ми излиза подредбата  Grinning
Ще се постарая скоро да закача, Ого има сума снимки, но няма време кога да седна да избера нещо.

# 298
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря  Ви сърдечно  на всички за пожеланията за моят Алекс   Hug Жив и здрав да ни е, да си живеем прекрасно заедно, в смях и любов Grinning Другото ,ще си го купим PeaceHug Hug Hug

Честит рожден ден на Никол - да е жива и здрава и много щастлива  bouquet

Наздраве за здраве  на всички Drunk Drunk Wine Glass Wine Glass  smokeuu

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 20:33 от magnoliamm

# 299
Здравейте прекрасни момичета!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ, БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МАЛКА ДАМА!  Hug НА МАМА КЛЕМИ ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА И МНОГО ЩАСТИЕ! НАЗДРАВЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС! ЖЕЛАЯ МУ ЗДРАВЕ! НЕКА Е УМЕН, КРАСИВ И ЗНАМЕНИТ! МАМА МАГНОЛИЯ ДА Е НА ВЪРХА НА ЩАСТИЕТО С НЕЙНЕИТЕ МОМЧЕТА! НАЗДРАВЕ!  Hug

Момичета, така ме е завъртял живота, че не мога да се обърна и да си поема дъх, камо ли да си почивам и да правя любими неща! Новата ми работа ми отнема много време и е разбира се много интересна. Непрестанно научавам нови неща, а и затвърждавам стари и добре познати!  Wink Този месец е по натоварено, защото завършваме един проект и се надявам през следващият темпото да е по поносимо!

Давид е добре. Ходихме при една дерматоложка - Демерджиева в Александровска б-ца, че има нещо като лищей на бузката и друго по особено втвърдяване на кожата на едното от пръстчетата на ръчичката. Слава Богу май са неща, които са бързо лечиими.

Анджи прекрасни нови темички! Чакам с нетърпение колажа!

Ех тая Ив, къде е да оцвети малко форума!  Hug

Ним, дано всичко се развие добре за теб! Прегръщам те!

Давид, нещо ни прави бойкот от две дни и не иска да си заспи към девет и трисет, ами седи прав в леглото и ме вика постоянно! Какво да го правя, може би му е мъчно, че сме по- малко заедно! ... О да ви се похваля - махнахме бибата! Първо, му казахме, че ще я дадем на др бебе, но после моя много близка приятелка ме посъветва да използвам друг метод при който никой не носи отговорност, а именно, че бибата си е събрала багажа и си е тръгнала (, защото давид е много голям вече! И като му го казах много убедително той везе че ме разбра и така!

Чакай, да свършвам поста, че не пиша не пиша пък взема да се олея от писане!

Прегръдки за всички - бъдете здравички и много усмихнати!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт