Няма страх,няма рев,в яслата за ЯНУАРЧЕТО е кеф

• 12 927
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ето ме!  Hug

Бях в Македония.  Sunglasses Пътуване, преговори, оферти ( Mr. Green) жълта лозова и... тетака.  Crazy

# 31
Андж,що-годе се разбрахме,даже за тяхно улеснение аз ще си плащам тези 6 месеца здравните,а за двете години платен отпуск даже и не повдигнах темата,щото трябваше да се хванем за вратовете.Смотана работа,изпилиха ми неррвите с техните врътки.

мимозе,у нас е,но сега стои долу при свекъра и само се прибира да спи горе,защото на долния етаж няма място за спане и за нея.Така се ядва положението.При вас как е?Мъжо?

Ив,ха добре дошла душо.

# 32
Мими, и аз, съм така....плащам си здравните лично сега...за платен отпуск, въобще не съм отваряла и дума...ларш съм  Mr. Green

Иве, драго ми е да те "видя". Grinning

# 33
Цвета, честито за сърчицето. Надявам се искрено от тук нататък всичко да е наред с бебчо и с теб  Praynig Hug
Анджи, горе главата, ще дойде и лятото, още малко остава  Wink
Русенки,аз порядъчно забравих за снощи  Blush Цял ден си мисля - "довечера щях да ходя някъде, довечера щях да ходя някъде, ама къде"  Rolling Eyes Беше ми адски напечено вчера на работа и изключих от всякъде, ще прощавате  Blush Heart Eyes

# 34
Голямо затишие е днес newsm78 Къде се изпокрихте всички?

# 35
Момичета, спешно моля да ми препоръчате гинеколог в комплект с детски клуб, където да оставя Симона. Имам добра гинеколожка във Фемина, ама не се сещам за клубче в района на Сточна гара, Дондуков и Раковска тая област. Друг вариант е някой, който приема в събота. Ходила съм при един във Вита, но не останах доволна. Иска ми се по възможност сега да свърша всичко, че имам още 1 седмица болничен и после няма да мога да отсъствам от работа. Благодаря предварително!
Ним,има детски клуб "Дъга" на ул."Кирил и Методий",това е предпоследната пряка на Раковска преди бул."Сливница".Съвсем близо е ,на 10 мин.максимум от "Фемина". Като свиеш от Раковска по Кирил и Методий,на 30-ина метра е,вижда се и от ъгъла.
А'сега видях,че вече са ти отговорили Embarassed
Лек ден на всички,особено на онези с тупкащи сърчица в коремите си Heart Eyes

# 36
  • София/Варна
Времето се пооправи и всички са навън Wink.

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-МАЛКОТО ЯНУАРЧЕ ПЛАМИ
БЪДИ ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ПАЛАВ
И СЕ НАДЯВАМ МАМА ДА ПРОЧЕТЕ ТОВА, МАКАР ОТДАВНА ДА НЕ Е ПИСАЛА
МАРИЯ НАЗДРАВЕ

# 38
Времето се пооправи и всички са навън Wink.

Сигурно това е причината, но аз нали съм на работа до обяд и често надничам във форума.

Честит рожден ден на Плами!Да си жив и здрав, послушен, умен и да се радваш на много сбъднати мечти!

# 39
Честит рожден ден и на най-малия от януарския отбор-Плами да си жив и здрав и палав,за да уплътняваш пълноценно времето на мама Simple Smile

# 40
  • София
Честит рожден ден на най-малкото януарче Пламен! Расти здрав и безгрижен! Simple Smile

# 41
  • София; Дружбето
Аз съм тука, но само да мрънкам, за кво съм ви Mr. Green

Честит рожден ден на Плами Hug

# 42
Аз съм тука, но само да мрънкам, за кво съм ви Mr. Green

Честит рожден ден на Плами Hug

Мрънкай си спокойно...ние ще те разберем. Нали сме отчетна тема!

# 43
  • София
Момичета, подарявам антибиотик Аугментин 457 mg/5 ml, който е със срок на годност до 05/2009. Опаковката не е отваряна, бях го купила веднъж, не го дадох, а в последствие се оказа, че Симона е алергична към Аугментин и към Панцеф. Ако на някой му го изпишат и е от София, може да си спести някой лев.

# 44
Честит рожден ден на Пламен!
Ето малко снимки от рожденния ден на Айя : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334216&pid=10207632

Аз утре заминавам с Айя за няколко дни в София така,че в неделя ще дойда на срещата....,но някой може ли да ми обясни къде се намира по-точно?
    Исках да попитам и майките на момченца, има ли някой който да е обрязал детето си?  Аз много сериозно се замислям дали да не обрежа бъдещия син (изцяло от хигиенна гледна точка) и сега събирам информация.

Общи условия

Активация на акаунт