Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Доплеротто изследване?
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Доплеротто изследване?
-
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
-
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
Доплерът при бременност е неинвазивно ултразвуково изследване, което проследява кръвния поток между майката и плацентата. Това изследване е важно, защото може да открие потенциални проблеми с кръвообращението, които могат да повлияят на здравето на бебето и да насочат лекарите към подходящо лечение.
-
Какви са рисковете и ползите от нормално раждане при високи диоптри?
-
Какво представлява лазерната коагулация на ретината и какви са рисковете?

При следващото ходене в болницата да поздравиш Реа и от мен. Лекарите да я отглеждат внимателно, а тя да се държи. 

Че и на кофти място се е ударил Криси! Успокой се, важното е, че вече сте минали през спешното и всичко е наред вече!
. Иначе този път "дебеланката" не се правеше на интересна да стои с гръб, дори ми се усмихна
. На 23.02 трябва да отида за болничния (45 дни преди термина). Казаха ми да нося амбулаторна карта и тогава ще ми дадат списъка за болницата. Това ми създава усещането, че много е наближило и адски се вълнувам
. Аз за раждането май се насочвам към секцио... Вие мислите ли все по-често за това?
, някой ползвал ли ги е или си ги открила случайно?

.Сигурно си се измъчила от притеснения и тревоги
" Е,сега да видиш глезня